Nesikuria kai daugiau negu -10

Pradėjo vvytautass, Sausis 27, 2013, 11:09:23 AM

« ankstesnis - sekantis »

vitiok

Citata iš: Bemsas Įrašytas Sausis 21, 2014, 08:26:31 AM
Neblogas sprendimas uz 3600lt. (y)
mane zmona is namu su tokia masina isvarytu :D sakytu tokius pinigus mokejai ir dar kokius uz remonta reik moket :) baisu pagalvot
tiesa sakant man ranka nekiltu ir paciam moket,jau lengviau butu issiskirt su tokia masina ir vazinet su lupenom uz kapeikas

arunaskeras

Citata iš: Bemsas Įrašytas Sausis 21, 2014, 08:26:31 AM
Neblogas sprendimas uz 3600lt. (y)
Citata iš: Atex Įrašytas Sausis 21, 2014, 08:09:10 AM
Tada dar man klaidą P0093 (nuotėkis aukšto slėgio kuro padavimo sistemoje) pradėjo rodyti. Rado, kad nesandarūs 2-as ir 3-ias purkštukai. Pakeičiau į naujus (apie 1800 Lt./vnt.). Problemų neliko.

Su ta pacia klaida man per kuro filtra ora siurbe uzteko pakeisti filtra visa su korpusu.
Geduxazz tau tikriausiai akumas bus per silpnas, nes servise klaidu nerado. Parasyk kaip issprendei problema, nes atsalus orams daug kam gali buti panasi problema
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

Bemsas

Citata iš: vitiok Įrašytas Sausis 21, 2014, 09:06:53 AM
mane zmona is namu su tokia masina isvarytu :D sakytu tokius pinigus mokejai ir dar kokius uz remonta reik moket :) baisu pagalvot
tiesa sakant man ranka nekiltu ir paciam moket,jau lengviau butu issiskirt su tokia masina ir vazinet su lupenom uz kapeikas
As ja i autopliusa ir cia butu paskutinis dyzelis mano gyvenime :D

Farmeris

idėjau toki http://a-mega.ua/ru/a_mega/a_mega_premium.html  100ah 950 (wow)  (ne sezono metu suks žū technika  :D ) kuriasi ogogo..senasis jau neužkurdavo..nors atrodo suka bet  :F
Corolla Verso.

geduxazz

dar nepasiėmiau, bet patikrino starterio srovę kūrimo metu, tai pasirodo jis 2x daugiau srovės ima nei priklauso ir nelieka niekam kitam. Pakeis įvores ir akumą (nes jis irgi buvo prie pabaigos) ir turėtų būti viskas gerai. Pavažinėsiu ir pažiūrėsim ar visgi tame buvo problema. :)

Tiutis

Pirmoje vietoje tikrinkite ar ateina srove iki zvakiu paskui tik zvakes... Snd taip issprendziau problema elektrikas pasigedo sroves tai po akumu rado tokia dezute, kurioje tokia didele metaline plokstele(saugiklis) buvo vienoj vietoj nudeges, tai perlitavo viskas ok... Cia auto RAV 4 II dyzelis.

arunaskeras

Citata iš: Farmeris Įrašytas Sausis 21, 2014, 11:46:45 AM
idėjau toki http://a-mega.ua/ru/a_mega/a_mega_premium.html  100ah 950 (wow)  (ne sezono metu suks žū technika  :D ) kuriasi ogogo..senasis jau neužkurdavo..nors atrodo suka bet  :F
Kad dabar  suka tai gerai bet kad nepasikraus tas 100ah tai  blogai nes pilnai nepakrauto akuma tarnavimo laikas sumazeja perpus
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

Farmeris

retkarčiais galima pakrovėja pajungti.. (y)
Corolla Verso.

geduxazz

visgi starterio ir akumuliatoriaus sutvarkymas nepadėjo, dabar bando žiūrėt purkštukus ar nepribėga kuro per kurį nors po ilgesnio laiko.. jei taip, tai tikiuosi, kad tik su vieno pakeitimu ar restauravimu apseisiu.. :)

vitiok

norejau ir as paklausti ar kelis kart zvakiu pakaitinimas kenkia ar ne jom?
nes pastebejau kad jei kokius 2-3 kart pakaitinus tai geriau vedas ryte

kalava

Citata iš: vitiok Įrašytas Sausis 22, 2014, 22:20:05 PM

Vitiok, naudokis paieska, tikrai tokia tema buvo pries metus ar du ;-)
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

eceris

Citata iš: vitiok Įrašytas Sausis 22, 2014, 22:20:05 PM
jei akumas geras, tikrai nieko blogo nenutiks.bet is esmes, kai uzgesta lempute paneleje, neskubekit kurt o palaukit dar keleta sekundziu-zvakes siluma dar atiduoda gi-nereiks 2-3 kartus kaitint

vitiok

Citata iš: eceris Įrašytas Sausis 22, 2014, 22:33:36 PM
   jei akumas geras, tikrai nieko blogo nenutiks.bet is esmes, kai uzgesta lempute paneleje, neskubekit kurt o palaukit dar keleta sekundziu-zvakes siluma dar atiduoda gi-nereiks 2-3 kartus kaitint
aisku :)
Citata iš: kalava Įrašytas Sausis 22, 2014, 22:32:28 PM
Vitiok, naudokis paieska, tikrai tokia tema buvo pries metus ar du ;-)
prigavai ir mane :)  bent temos naujos nekuriau

Farmeris

Citata iš: eceris Įrašytas Sausis 22, 2014, 22:33:36 PM
tikra tiesa...užgesus lemputėj žvakės dar kaista keleta sekundžiu...jei tyliai sėdint net girdisi kada sukleksi žvakių rele ir išjungia jas..
Corolla Verso.

Toshis

Vitiokai kas tau cia nutiko :D