Nesikuria kai daugiau negu -10

Pradėjo vvytautass, Sausis 27, 2013, 11:09:23 AM

« ankstesnis - sekantis »

Myjack

"kalava", gal ir durnai skamba, bet kur tas voztuvas stovi, gal kur kokia foto butu galiam pamatyt?

katana7

Numatai

Vadinasi aš irgi tame "neužsivedančių" klube, pakeistos visos žvakės, kompas klaidų nerodo, bet nesiveda. Meistras pabūrė, kad gal drėgmės kuro sistemoje yra, tai pripylė drėgmės "sutraukėjo" ir šiandien keitė kruo filtrą, tai jame buvo kažkokio tamsaus marmalo. Bandysiu vestis, vakare, bus aišku ar tas padėjo ar ne, bet morališkai bręstu apeiti šią ligą įstatydamas variklio pakaitinimą.

eceris

Citata iš: Numatai Įrašytas Sausis 29, 2014, 14:05:52 PM
Vadinasi aš irgi tame "neužsivedančių" klube, pakeistos visos žvakės, kompas klaidų nerodo, bet nesiveda. Meistras pabūrė, kad gal drėgmės kuro sistemoje yra, tai pripylė drėgmės "sutraukėjo" ir šiandien keitė kruo filtrą, tai jame buvo kažkokio tamsaus marmalo. Bandysiu vestis, vakare, bus aišku ar tas padėjo ar ne, bet morališkai bręstu apeiti šią ligą įstatydamas variklio pakaitinimą.
variklio pakaitinimui salygos yra? ar kaip mano kolega-is 12 a planuoja prailgintoja nusimest, nes pakaitintojas pas ji yra :-]
  ir ar negaila bus apie 500 lt investuot, kai naudosites 2-3 savaites i metus? du akumai iseina uz tiek pinigu :think:

Numatai

Taip, sąlygos yra, tik dabar neapsisprendžiu ar dėti šitą http://www.kgk.lt/produktai/defa-warmup už 850 Lt. su montavimu mano modeliui, ar šitą http://www.skelbiu.lt/skelbimai/variklio-sildytuvas-15330858.html už 350 Lt. ir pačiam susimontuoti.
Sakyčiau naudinga būtų ~4 mėn. per metus, kai naudoti paprasta nesunku ir prie mažo šaltuko pajungt...

Bemsas

Na defa turi savo varda. Ten irgi nieko sudetingo nera. Tenas isistato i galva. Minusas, kad ilgai syla. Tas antras su cirkuliaciniu paprastesnis variantas. Veikia kaip Webasto, tik nuo rozetes. Abieji sildytuvu minusas - kad reikalinga rozete su 220V

eceris

vat vat, kisti 220 v daikta kur vaiksto tik 12 v kaip ir rizikos yra-nesaugumo izvelgiu. nebent per sroves nuotėkio rėlę pajungimus daryt...bent jei man sautu mintis deti i masina-kuo labai abejoju- deciau ta pigesni varianta. ;)

Farmeris

Citata iš: Numatai Įrašytas Sausis 29, 2014, 15:17:53 PM
Taip, sąlygos yra, tik dabar neapsisprendžiu ar dėti šitą http://www.kgk.lt/produktai/defa-warmup už 850 Lt. su montavimu mano modeliui, ar šitą http://www.skelbiu.lt/skelbimai/variklio-sildytuvas-15330858.html už 350 Lt. ir pačiam susimontuoti.
Sakyčiau naudinga būtų ~4 mėn. per metus, kai naudoti paprasta nesunku ir prie mažo šaltuko pajungt...
Defa kainavo 629lt su laidais... ten jis net i bloka nesikiša..o tiesiog prisispaudžia su laikikliu prie bloko..aš net be duobės uzsidėjau..tik prieki reik iškelti kiek galima kad palisti po apačia..galingumas 300W..ijungiu 2val ir kuriasi lengvai ir greičiau užšyla mašina.. 2006m 2,2ltr 100kw..
Corolla Verso.

eceris

300 w tokiam metalo gabalui kai variklio blokas ir kaina beveik 700?. geriau jau tas cirkuliacinis tuomet. ten bent 2 kw-vos ne momentinis pasildymas gaunasi....
   kazkada buvau pasidares 500 w elektrini peciuka po karteriu. pakisu vakare, pajungiu per taimeri-likus valandai iki darbo isijungia. ir jokiu investiciju-nes viska  ko reikejo turejau namuose. jis buvo naudojamas pakist po Golf 2 dyzeliu. masiniukas pavesinej su 3 sienom stovedavo....

zuviss

Citata iš: Farmeris Įrašytas Sausis 28, 2014, 20:35:10 PM
varyk pas atstovą tegu ECU softa atnaujina..
O tai kokios ytakos tas turi?Vargstu ir as su Rav-4 2007m. zmonos.Virs -10 problemos,toks ispudis,kad nuseda kuras,bet kai uzdrozi,tai kamuoliai dumu nesudegusios saliarkos ir itartinai vienas purkstukas 3-5 min pakalena :-{

Farmeris

Citata iš: zuviss Įrašytas Sausis 29, 2014, 18:38:51 PM
O tai kokios ytakos tas turi?Vargstu ir as su Rav-4 2007m. zmonos.Virs -10 problemos,toks ispudis,kad nuseda kuras,bet kai uzdrozi,tai kamuoliai dumu nesudegusios saliarkos ir itartinai vienas purkstukas 3-5 min pakalena :-{
buvau nuvares pas atstovus Sovli Šiauliuose..sakau taip ir taip daugiau pašalus nesikuria..ok sako padarysim diagnostika ten bla bla...padarė jokių nukripimu nuo normų nenustatė...tik akumas kažkiek pasėdęs (vėliau isidėjau nauja)..ir sako tau reikia atnaujinti ECU softa pagal juos jau jis 6 kart turėjo buti atnaujintas..atnaujino (80lt)..padėjo ..kuriasi.. :)
Corolla Verso.

kalava

Citata iš: Myjack Įrašytas Sausis 28, 2014, 21:19:43 PM
"kalava", gal ir durnai skamba, bet kur tas voztuvas stovi, gal kur kokia foto butu galiam pamatyt?

buvo parodyta temoj "Kurimosi beda" - cia faktiskai 2 lygiagrecios temos eina

http://toyotaclub.lt/forumas/index.php/topic,743.255/msg,77455.html
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

Numatai

"buvau nuvares pas atstovus Sovli Šiauliuose..sakau taip ir taip daugiau pašalus nesikuria..ok sako padarysim diagnostika ten bla bla...padarė jokių nukripimu nuo normų nenustatė...tik akumas kažkiek pasėdęs (vėliau isidėjau nauja)..ir sako tau reikia atnaujinti ECU softa pagal juos jau jis 6 kart turėjo buti atnaujintas..atnaujino (80lt)..padėjo ..kuriasi.. "

Tai tu jiems likai skolingas 400 Lt. ;) O jei rimtai negi ECU atnaujinimas turi tokios itakos uzsivedimui prie minuso?

katana7

Citata iš: Numatai Įrašytas Sausis 30, 2014, 12:51:40 PM
"buvau nuvares pas atstovus Sovli Šiauliuose..sakau taip ir taip daugiau pašalus nesikuria..ok sako padarysim diagnostika ten bla bla...padarė jokių nukripimu nuo normų nenustatė...tik akumas kažkiek pasėdęs (vėliau isidėjau nauja)..ir sako tau reikia atnaujinti ECU softa pagal juos jau jis 6 kart turėjo buti atnaujintas..atnaujino (80lt)..padėjo ..kuriasi.. "

Tai tu jiems likai skolingas 400 Lt. ;) O jei rimtai negi ECU atnaujinimas turi tokios itakos uzsivedimui prie minuso?

Turi ir didelės.

Numatai

Vilniuje diagnostika + ECU naujinimas 150 Lt. pas abu atstovus...