Þiemos problemos,gal kam taip buvo nutikę

Pradėjo tikis55, Sausis 26, 2013, 12:09:29 PM

« ankstesnis - sekantis »

tikis55

Sveiki,šiandien važiuojant atsitiko toks dalykas,pas mus -13 laipsnių šalčio ,mašina ryte užsikūre be problemų kaip visada,tačiau nuvažiavus nuo taško A iki taško B viskas buvo gerai kol vėl reikėjo po pusvalandžio važiuoti iš taško B namo,pavažiavus 300metrų mašina užgeso pati,palaukiau kelias minutes užsikūrė bet padirbus apie minutę užgesdavo ir taip daug kartų mėginau kūrinėti,padirba minutę ir užgesta.Nuėjau i parduotuvę ir užtrukęs apie pusvalandį bandžiau vėl užkurti ir užsikūrė be problemų ir važiavo viskas gerai kolkas.Klausimas kame šaknys,įtarimas kiek draugam skambinau sake kuras užšalė,bet kodėl po pusvalandžio viskas atsitaisė?:|

toyoya avensis D4D 2L. 2007M.

eceris

nuo pasilusio variklio atsilo filtras, tai ir uzsikure. bet siaip, jei kuras is koloneles, neturetu siuo metu laiku prie tokios temperaturos uzsalt kuras...buna prie zemu temperaturu kad kuros sistemos sandarumas suprasteja. kazkur gal ora gaudo-gali but net ir per pati filtra. bet velgi, cia tik teorinis pasvarstymas

egariukas1

Gali salt kuras,jei neaisku is kur piltas.Uzsikuria normaliai,pavaziuoji ir gesta,palauki minute,uzsikuria pavaziuoji ir vel gesta.Jokie priedai jau nepades,reik siurbt salerka,pilt gera ir kuro filtra keist

donciukelizz

turejau lygiai tokia pat problema, taip ir bedos man niekas nesurado , tai lieka beda tik kurui, nes pas mane buvau pusiau zieminus(pereinamas), junge koma nnieko nerode, i atstovybe buvau nuvaziaves viska istikrino su dilerinemis prigramomis viskas tvarkoj, tai va atsilo orai isvazinejau kura ir viskas tvarkoj, seip pakeisk kuro filtra, ir kura garantuotai ziemini supilk

arunaskeras

Dasipilk zieminio kuro ir bus viskas ok. Jei ne tada dar filtra pakeisk. Yra taip pat buve su golfu.
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

kalava

Man panasiai buvo su Carina - siaip ne taip dasigavus iki serviso pakeist kuro filtra, paaiskejo, kad pries tai buves savininkas taupumo sumetimais pries kuro filtra buvo pastates kuro filtriuka is benzokolonkes uz kelis litus. Tai tas filtriukas ir uzsaldavo.
Ismetem lauk, ir problema dingo.
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

capris

man buvo kuro filtras nes is kuro bako pareina kzkiek dregmes, iki kuro filtro, o tes susikaupe keli lasai vandens, tai tame budavo problema,pasikeiciau i gera filtra, ir viskas gerai