variklio d cat grandines keitimas

Pradėjo gizas, Sausis 15, 2010, 18:56:17 PM

« ankstesnis - sekantis »

gizas

sveiki. Gal kas zino kas kiek km reikia keisti d cat variklio pagrindine grandine?;)

NNZ

nu kažin ar ji keičiama, nebent kokį 1mln km. pravažiuosi ;).
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

gizas

As ir taip galvoju,bet klausiu todel,kad kai pries pirkdamas su tokiu motoru pasidomejau mototojoj apie tai, tai sake ,kad net gamykla nenurodo kas kiek keisti reiktu, bet cia be skaitinedamas radau pasisakyma,kad kas 250000km reiktu keist tai galvoju gal kazkas netaip su mano turimom ziniom;)

Kestutis777

Citatagizas parašė:
As ir taip galvoju,bet klausiu todel,kad kai pries pirkdamas su tokiu motoru pasidomejau mototojoj apie tai, tai sake ,kad net gamykla nenurodo kas kiek keisti reiktu, bet cia be skaitinedamas radau pasisakyma,kad kas 250000km reiktu keist tai galvoju gal kazkas netaip su mano turimom ziniom;)

Nepamenu kur, Tokviloi ar Mototojoi sake,kad randine pradeda skleisti bjauru garsa ;) Tai tada dar 10 000km galima nuvaziuoti. Ir nera keite, nes dar tokiu begu nebuvo.

Memelis

Man irgi sake, kad ji laikys kol auto vaziuos. Gal kazkada atsiras auto, kuri ta riba iveiks, bet siaip jos keisti nereikia.
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

tamazas

Sveiki, jei grandine nekeiciama tai gal kas zino kas kiek tukstanciu reikia degima reguliuoti?

Bemsas

O kam degima regulioti? Juk nepabega jis niekur

tamazas

Grandine vistiek devisi, girdejau kai kurioms masinoms reik reguliuot, o kaip toyotom?

Bemsas

Kai grandine issitempia, tada pabega kampas. Seip normaliai eksploatuojant degimo nereikia regulioti, Nezninau, kaip toyotom, bet VW , Audi ir kiti VAG tai degima pats kompas regulioja

egariukas1

Prdeda prasciau dirbt,kurtis,tada reguliuojamas degimas,kaip su tavo varikliu nezinau.Seip jei pabega degimas,netinka virs 7laipsniu-zenklas kad grandine savo atitarnavo