padekit del lempu

Pradėjo only, Gruodis 23, 2009, 19:49:07 PM

« ankstesnis - sekantis »

ketvirtasis

Susitinka du GLUŠIAI, pirmas kasa duobę antras klausia jo:
- tu čia duobę kasi? Tas jam atsako:
- nea ..... aš čia duobę kasu.
- Aaa, o aš galvojau, kad duobę kasi.
Čia ne anekdotas, čia dabar gaunasi ta pati situacija, juk rašiau kad lempos rankomis neliečiu, bet ji vistiek perdega. Tai dar po to trys postai rašo: rankom liesti negalima dėl "to" ir "ano".
Þinom jau senai tai žinom, bet kodėl toji lempikė vistiek perdega, būtent kairės pusės.

nmeras

sako, kad jei nera gero kontakto taip pat sutrumpina gyvavimo laika zymiai :) nebutinai prie lemputes, gali but ir kitam laido gale ;) zodziu kontaktus perziuret reikia....

Venza

Citataketvirtasis parašė:
Susitinka du GLUŠIAI, pirmas kasa duobę antras klausia jo:
- tu čia duobę kasi? Tas jam atsako:
- nea ..... aš čia duobę kasu.
- Aaa, o aš galvojau, kad duobę kasi.
Čia ne anekdotas, čia dabar gaunasi ta pati situacija, juk rašiau kad lempos rankomis neliečiu, bet ji vistiek perdega. Tai dar po to trys postai rašo: rankom liesti negalima dėl "to" ir "ano".
Þinom jau senai tai žinom, bet kodėl toji lempikė vistiek perdega, būtent kairės pusės.
Bandyk itampa matuot ant lemputes kontaktu toj ir kitoj pusej.Kokios firmos lemputes?Gal sutapimas?
 Mano kolegai per metus irgi gal 4 komplektai lempuciu perdege,tai susidejo DRL.Kazin ar cia ne gamintojai gudrauja?Duosiu as jam is masinu orginalias lemputes susidet ir paziuresim ar degs taip pat greitai ar ne?
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Saulius SSS

nezinau kodel tau perdega,bet man irgi mistika. pries menesi perdege kaire trumpa.pakeiciau. pries savaite desine.tuo paciu pastebejau,kad neveikia gabaritas.siandien pakeiciau abi trumpas,kad vienodos butu ir gabarita.viskas grazu,viskas veikia.vakare parvaziuoju,islipu,noriu pasigrozeti OARAM +90% sviesa,ogi ziuriu kitas gabaritas perdeges.
priejau isvados ,kad daznai po vienos lemputes perdegimo perdega ir priesingos puses lempute. :@
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

ketvirtasis

susidarė nuomonė, kad blogas lempučių lizdo kontaktas. Taip ir padariau, nukirpau laidus ir prilitavau tiesiogiai prie pačios lemputės, gavosi superinis kontaktas. Baigėsi mano "bėda" aha norėčiau kad taip būtų, vakar vėl perdegė būtent vairuotojo pusėje.

Citatanmeras parašė:
sako, kad jei nera gero kontakto taip pat sutrumpina gyvavimo laika zymiai :) nebutinai prie lemputes, gali but ir kitam laido gale ;) zodziu kontaktus perziuret reikia....

Nu OT nenoriu keiktis ir pan. nu, bet ar netinka šis postas apie tuodu glušius.

CitataVenza parašė:
Bandyk itampa matuot ant lemputes kontaktu toj ir kitoj pusej.Kokios firmos lemputes?Gal sutapimas?

Irgi buvau susimastęs dėl įtampos reikšmės. Jau ir pagaminau kompaktiškai tvarkingą 17 amperų įtampos stabilizatorių, bandymus atlikau. Dvi trumpų šv. lempas kaista, bet atlaiko. Reiks bandyti montuoti

Beje jei kam idomu tai viena trumpų šv. lempa jama net 3,7 ampero

Saulius SSS

istoroija tokia: bendradarbis atidave 2 led lemputes analogiskas dvisiulems (gabaritas,stabdis).siandien isidejau,viskas grazu,sviecia graziai.reikejo vaziuoti.uzsidege VSC,TRC OFF,ir ABS lemputes  skydelyje.pakeiciau atgal i paprastas viskas uzgeso.pamastymas: tai kodel ,kai perdega betkokia lempute skydelyje niekas neuzsidega ,o su led  kazkas nepatinkai ir meta klaida :|
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

AVENSIS D4D CHIP

CitataSaulius SSS parašė:
istoroija tokia: bendradarbis atidave 2 led lemputes analogiskas dvisiulems (gabaritas,stabdis).siandien isidejau,viskas grazu,sviecia graziai.reikejo vaziuoti.uzsidege VSC,TRC OFF,ir ABS lemputes  skydelyje.pakeiciau atgal i paprastas viskas uzgeso.pamastymas: tai kodel ,kai perdega betkokia lempute skydelyje niekas neuzsidega ,o su led  kazkas nepatinkai ir meta klaida :|
kai 2 perdegs tai uzsidegs:)

nmeras

susidarė nuomonė, kad blogas lempučių lizdo kontaktas. Taip ir padariau, nukirpau laidus ir prilitavau tiesiogiai prie pačios lemputės, gavosi superinis kontaktas. Baigėsi mano "bėda" aha norėčiau kad taip būtų, vakar vėl perdegė būtent vairuotojo pusėje.

Citatanmeras parašė:

Nu OT nenoriu keiktis ir pan. nu, bet ar netinka šis postas apie tuodu glušius.

CitataVenza parašė:

Irgi buvau susimastęs dėl įtampos reikšmės. Jau ir pagaminau kompaktiškai tvarkingą 17 amperų įtampos stabilizatorių, bandymus atlikau. Dvi trumpų šv. lempas kaista, bet atlaiko. Reiks bandyti montuoti

Beje jei kam idomu tai viena trumpų šv. lempa jama net 3,7 ampero

as sakau KITAME laido gale kontakta paziuret, o ne lempute lituot :P reik dar skaityt moket taip isena? :D

ketvirtasis

Gaila skaneris "užlūžo" , būčiau įdėjęs lempų pajungimo schemos kopiją. Turiu storą II Avensio knygą, joje labai aiškiai pavaizduota, kad išeina iš rėlės vienu laidu, tas laidas ateina į du 15A saugiklius ir atskirais dviem laidais eina į savas lempas. Kiek įmanoma tenais būvau išžiūrėjęs - viskas OK.
Bet paguglinus,  pasirodo ta pati bėda ir su kitais auto irgi su kairės pusės priekiniais žibintais.
Su gabaritais tokia pati mistika būdavo, tačiau problema išspręsta - kekvienam gabaritui (šviesos diodas), atskiras srovės ir įtampos valdiklis. Tikiuosi tai padės.

ketvirtasis

Jei ta pati mistika būtų su dešniu žibintu, sakyčiau kontaktų žymiai daugiau

Berazumis

sveiki o gal kas bande i avensi 2003-2006 isidet lempas nuo avensio 2006-2008? jai taip tai gal galit papasakoti ar viskas tinka ar reikia visa bamperi dar keist kartu?

AVENSIS D4D CHIP

CitataBerazumis parašė:
sveiki o gal kas bande i avensi 2003-2006 isidet lempas nuo avensio 2006-2008? jai taip tai gal galit papasakoti ar viskas tinka ar reikia visa bamperi dar keist kartu?
bandem,keiti faras bamperi ir berots variklio apsaugas,del paskutinio nesu tikras ar tikrai reikia keist

Berazumis

Nes faras išėjo nupirkt labai pigiai po 17 svaru už vieneta. Reiks tada dar bamperio ieskoti.  Gal žinot kokia kaina bamperio Lietuvoje?