RAV4 dingusi trauka.

Pradėjo Arturas21, Gruodis 13, 2012, 23:15:38 PM

« ankstesnis - sekantis »

Arturas21

Sveiki, turiu 2007 ravą. D-CAT turiu problemą tokią, kad spaudžiant gazą kažkur iki 2000 rpm. mašina nereguoja į gazo paspaudimą ar silpnai spausi ar iki dugno.  Sukilus apsukoms trauka gera.  
O kartais atrodo kad,  jei nuspaudęs sankąba užkeli apsukas atleidi sankaba ir važiuoji agresiviau tada  su trauka viskas normaliai.    Tai vyksta su 1 2 kartais lyg ir 3 bėgiais. šis reiškinys nepastovus lyg yra kartais lyg kartais nėra.

Labai dėkingas už atsakymus.
RAV4 D-CAT 2007

bemze

o netrukcioja? klaidu kokiu nemeta?

Arturas21

Ne netrukčiojo.  Problema tik kad nereguodavo  į pedalo paspaudimus, spaudi gazą o ji nereguoja. Tik virš 2k rpm pajauti mašinos trauką.
Atseit sutvarkė.  Sakė jog Buvo kažkas su oro baku ar kažkas tokio, problemos. O pas mane mašinoj kur oro filtras dedasi, tai prie gnyptu vietomis yra lužūsi plastmasė dežės tai sako  atseit sandarumo nėra.  
Nors aš nelinkęs taip manyti. nes  kaip jau rašiau kad  mašina neraguodavo į akseleratoriaus paspaudimus, tai taip budavo per šaltesnius orus -15 ir žemiau, variklis įkaista ir geriau tada budavo.

Iki šiandien lyg ir viskas gerai buvo.... bet...
šiandien kaip tyčia užsidegė.  Chenck engine syste, VSC system ir 4x4 system, vienu metu visos. ir mašina žinoma trauką prarado... spaudi ir vos juda....
RAV4 D-CAT 2007

Edvis

Sveiki, taip yra buve šia žiemą, nevažinejom nuo rudens bet kai prireikė išvažiuot ir prasidėjo, kaltas vasarinys dyzelis, užšalimo temperatūra mažinančių priedų dėka viskas susitvarkė :)
Celica 1994m. 1.8
Prius 1 2001m.  
Rav4 2006m. D-CAT executive
Yaris 2003 1.4 D4D 90ag

Arturas21

Net nežinau :? kažin ar gruodžio mėnesi dar vasarinio kuro būna :/ o kad išvažinėjam greit tą kurą tai tikrai. Na man irgi kilo tokia įdėja, nes kas turi toyotas su D - CAT tai teikia jog labai jaučiasi kaip šie varikliai reguoja į vasarinį ir žieminį dyzelį.
RAV4 D-CAT 2007

Sonixas

CitataArturas21 parašė:
Net nežinau :? kažin ar gruodžio mėnesi dar vasarinio kuro būna :/ o kad išvažinėjam greit tą kurą tai tikrai. Na man irgi kilo tokia įdėja, nes kas turi toyotas su D - CAT tai teikia jog labai jaučiasi kaip šie varikliai reguoja į vasarinį ir žieminį dyzelį.

tu visu klausineji bet vistiek nekuom netiki ir tik as manau ir mano nuomone rasai.tai paklausyk nors vieno ir padaryk.atvaziuok pas mane paziuresiu klaidas ir  pasakysiu kas ne gerai
Zmogus moka ne uz darba,o uz kito zmogaus zinias :D

MindaugasB

CitataSonixas parašė:
CitataArturas21 parašė:

tu visu klausineji bet vistiek nekuom netiki ir tik as manau ir mano nuomone rasai.tai paklausyk nors vieno ir padaryk.atvaziuok pas mane paziuresiu klaidas ir  pasakysiu kas ne gerai

Kavenskas gi, ką čia stebėtis...
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Sonixas

nenoriu neko izeist tik sakau kaip yra paskaicius visa foruma

Arturas21

CitataSonixas parašė:

Kodėl netikiu ? tikiu :) tiesiog kadangi aš apie mašinas nenusimanau (tai nėra mano pomėgis) todėl stengiuos visad apsvarstyti kas ką sako, nes labai lengva apdūrti :)  O į servisą ir pirma kart nuvaręs buvau ir neperseniausiai. Viskas tvarkoj.  Supanikavau dėl išmestų klaidų kažkaip tai tiek.
RAV4 D-CAT 2007

Bemsas

Prisiminiau, skambina draugas - masina netraukia visai, vos i kalna gali pakylti. Nuvare i servisa jam pakeite filtrus visus, sumokejo uz diagnostika 80lt, bet nieko nerado, ir vistiek netraukia. Sakau atvaziuok paziuresim kas ten gali buti. As atsisedau vaziuoti su ja - dejau gazo gerai is vietos - vos vaziuoja :D Pasirodo sankaba buksuoja :D Vat taip ir dirba servisai musu.

Arturas21

na taip būna įvairių situaciju  :) arba specialiai keičia viską ką tik gali :D Čia kaip kurie :)  Man asmeniškai sutvarkė, bet irgi variau antrą kartą, nes pradžioj skirtumo nesijuto. Tai palikau ilgiau, pasikrapštė ir jau normaliai sutvarkė - rado tikrąjį gedimą. O ir mokėt papildomai nereikėjo.
Kaip bemsas ir sakai buvo situacija kad netraukia :D tik kalta ne sankaba :)  
RAV4 D-CAT 2007

Sonixas

CitataArturas21 parašė:
CitataSonixas parašė:

Kodėl netikiu ? tikiu :) tiesiog kadangi aš apie mašinas nenusimanau (tai nėra mano pomėgis) todėl stengiuos visad apsvarstyti kas ką sako, nes labai lengva apdūrti :)  O į servisą ir pirma kart nuvaręs buvau ir neperseniausiai. Viskas tvarkoj.  Supanikavau dėl išmestų klaidų kažkaip tai tiek.

manau cia susirinko visi ne apgaudinet,jeigu neismanai apie masinas tai klausyk ka sako vyrai dirbantys su juom.neks cia ne sako keisk ta ar kita detale tik pataria patikrint

Arturas21

Tai nemanyk, kad nebuvau nuvaręs patikrint :)   Matyt būsiu kažką ne vietoj pakomentavęs dėl to atrodė, kad niekuom netikiu :)  Þodžiu šita tema galima uždaryti :)
RAV4 D-CAT 2007