Toyota Corolla Verso, 2.2 l., vienatūrio pirkimas

Pradėjo Dariuss, Vasaris 05, 2013, 14:55:43 PM

« ankstesnis - sekantis »

toyrob

Maciau  ideta foto apie tai. Taciau is nuotraukos kaip atskirti, ziurint internetu, ar  cia mano tokie svaiciojimai ,,drambliuko svajones"

ToyotaClub

Citata iš: Modka Įrašytas Liepa 04, 2013, 23:07:36 PM
nevisada gali pamatyti kad buvo dauzta jei gali pamatyti reiskiasi blogai padaryta. o siaip naudoju dazu storio matuokli kuris neapgauna ir turi irodyma o beto kai su tuo dirbi tai zinai ka ir kur ziureti ir kaip atrodo originalas ir kaip ne.

Kokia patikros kaina automobilio? gal vietoje ir kokia diagnostika atliekama?
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

Bemsas

Citata iš: toyrob Įrašytas Liepa 04, 2013, 23:10:19 PM
Maciau  ideta foto apie tai. Taciau is nuotraukos kaip atskirti, ziurint internetu, ar  cia mano tokie svaiciojimai ,,drambliuko svajones"

Dar pagal VIN galima nustatyti.

Modka

Citata iš: ToyotaClub Įrašytas Liepa 04, 2013, 23:12:47 PM
Kokia patikros kaina automobilio? gal vietoje ir kokia diagnostika atliekama?
priklauso kiek tikrinti nori ir ar i vieta reikia atvykti. Purkstukai, siurblys, oro srautas, turbina, egr, suodziu filtras ir t.t.
Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

ToyotaClub

Modka

Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

ToyotaClub

Ralfas

nzn pirkt auto is skelbimu lietuvoje, kazkaip netraukia ir ne karta jau patyriau, kad cia beveik visos masinos lavonai... Beje tas pazystamas kuris man veze dabartine auto pats pasake jog turguj plius minus apie 90proc auto yra su vienokiais ar kitokiais pasleptais defektais...

mega

Citata iš: Ralfas Įrašytas Liepa 05, 2013, 08:53:19 AM
nzn pirkt auto is skelbimu lietuvoje, kazkaip netraukia ir ne karta jau patyriau, kad cia beveik visos masinos lavonai... Beje tas pazystamas kuris man veze dabartine auto pats pasake jog turguj plius minus apie 90proc auto yra su vienokiais ar kitokiais pasleptais defektais...
ypač paskutiniu metu situacija suprastėjus, net nebesistengia tvarkyt

Modka

Citata iš: Ralfas Įrašytas Liepa 05, 2013, 08:53:19 AM
visiskai nesamone tikrai ne 90% ir neaisku kas tie defektai paslepti? perdazyta detale pasleptas defektas? uztat cia gali nuvaziuoti pasitikrinti pasivazineti paziureti.

Ralfas

perdazymas near pasleptas defektas ir as persakau zodzius to zmogaus kuris uzsiima tuo bizniu, manau tame tiesos tikrai yra, saviems kai pas ji papraso auto jis neveza is tu aiksteliu is kuriu veza masinas I turgu pardavimui...

Farmeris

Citata iš: bemsas Įrašytas Liepa 04, 2013, 23:02:00 PM
Jei kapotas uzdarytas - atidaryk. Kai kapotas atidarytas yra mano ideta foto, kur apvesta dezute, kuri buna su DPF.
kur yra ta foto?? :)
Corolla Verso.

Gmc

Veza tai, ka galima parduoti. O visi nori nupirkti gera ir pigiai. Ok ne visi, o 99% :D