Toyota Corolla Verso, 2.2 l., vienatūrio pirkimas

Pradėjo Dariuss, Vasaris 05, 2013, 14:55:43 PM

« ankstesnis - sekantis »

Modka

Citata iš: Ralfas Įrašytas Liepa 11, 2013, 21:56:47 PM
Man patare ja pirkti tiesa sakant vienas toyotu specas ne as ja aklai issirinkau :) sako ideali masina, po kiek laiko nuvariau pas vova tas issigando...
tai kas per toyta specas ? paskelbk visiem kad kiti nepakliutu.
Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

Modka

Citata iš: Ralfas Įrašytas Liepa 11, 2013, 21:51:12 PM
Gmc pas tave kita situacija tu ja eksploatuoji pats jau nuo seniau:)
o kuo skiriasi gmc situacija nuo kitu? ralfai tu pats sau priestarauji.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

Ralfas

Nepamenu as jau vardo, bent jau anksciau dirbo zirmunuose netoli subaru centro garazuose. Va cia jo dislokacija bent jau anksciau buvo http://maps.lt/map/default.aspx?lang=lt#obj=583234;6065540;Pa%C5%BEym%C4%97tas%20ta%C5%A1kas;&xy=583396,6065460&z=2000&lrs=orthophoto,stops,zebra

Ralfas

Citata iš: Modka Įrašytas Liepa 11, 2013, 22:00:12 PM
o kuo skiriasi gmc situacija nuo kitu? ralfai tu pats sau priestarauji.
skiariasi tuo jog ne kiekvienas vienodai eksploatuoja savo auto, vieni jas priziuri kitiems dzin, bele vaziuoja.

Modka

Citata iš: Ralfas Įrašytas Liepa 11, 2013, 22:07:05 PM
skiariasi tuo jog ne kiekvienas vienodai eksploatuoja savo auto, vieni jas priziuri kitiems dzin, bele vaziuoja.
tai o kaip tu atskiri vokietijoje kur kaip gmc vairavo o kur belekaip ? rida vienoda? :)

Ralfas

tu neimk situ skelbimu kur idejau kaip uz gryna piniga tu auto as neagituoju pirkti, tik parodziau jog auto gali turret maza rida ir budama 5-6 metu senumo :) o kai perki, nesvarbu kur tai darai, geriausia kai yra kam auto apziureti gyvai. as kai sau ieskojau, pavazinejau po gariunus ir pan tai ten baisu ir ziuret, vairai visur pliki, plasmases apdroztos, o nei vienoj ridos didesnes kaip 160k km praktiskai nebuvo :D  buna auto is toliau pamatai ir jau zinai, kad tu jos tikrai nenori, o esama nusipirkau tik susidares vaizda is pasakojimu, nemaciau nei vienos jos foto nieko.

Modka

paklausiu kitaip nes taip ir neatsakei i klausima kas geriau 50k belenkaip vairavusio zmogau ar 100 k kaip gmc? :) jau juokas ima

Gmc

Citata iš: Modka Įrašytas Liepa 11, 2013, 21:48:31 PM
ir ka masina blogiau vaziuoja nei su 130k rida? nuo kiek vazineji?
Nuo 156k. Prie vaziuokles ir variklio nelindau :)
Gedimai juokingi: vienas parktroniko daviklis, Airbag lemputes kontaktai po sedyne, oro filtro dezes vibracija (savaime atsirandanti ir dingstanti), pr. stabdziu diskai, visos kaladeles, galinio numerio apsvietimo lempuciu plasmase (nauja 65lt Tokviloj :) ).     
Pirkau per pazistamus neatidares kapoto :D

Ralfas

per 50k manau ir belenkaip vairuodamas nelabai ka auto padarysi, pats supranti, kad redline visa laika tikrai niekas nepjaus, nebent tik masina gali but pavanota isoriskai, tad kaip jau minejau maza rida man yra vienas is esminiu prioritetu ir ne kitaip, kai isitikinau tuo gyvai manau nuomones jau niekas nepakeis mano ir sekancios auto tikrai nei vienos nepirksiu, kad ir apciuopiamai pigiau, bet su didele rida.
GMC kalades ne gedimas :) Modka tu snekek ka nori, bet rida daro savo itaka visiem mazgam ir tikrai nei vieno is ju bukle su laiku negereja, tad sakyt, kad auto su 250k rida gali but atitikmuo auto su 50k rida manau su logika nesirisa.

Gmc

Citata iš: Modka Įrašytas Liepa 11, 2013, 22:13:49 PM
paklausiu kitaip nes taip ir neatsakei i klausima kas geriau 50k belenkaip vairavusio zmogau ar 100 k kaip gmc? :) jau juokas ima
Siaip as normaliai vazineju jei ka ir priziuriu masina. Tik mano ~80% ridos yra mieste, labai nedroziu (retai >3000rpm), bet vaziuoju normaliai ir NM isnaudoju :)

Modka

Citata iš: Ralfas Įrašytas Liepa 11, 2013, 22:16:24 PM
per 50k manau ir belenkaip vairuodamas nelabai ka auto padarysi, pats supranti, kad redline visa laika tikrai niekas nepjaus, nebent tik masina gali but pavanota isoriskai, tad kaip jau minejau maza rida man yra vienas is esminiu prioritetu ir ne kitaip, kai isitikinau tuo gyvai manau nuomones jau niekas nepakeis mano ir sekancios auto tikrai nei vienos nepirksiu, kad ir apciuopiamai pigiau, bet su didele rida.
GMC kalades ne gedimas :)
na o gmc auto nepirktum uz 6k eur? su 200k?

Modka

Ralfas

Citata iš: Gmc Įrašytas Liepa 11, 2013, 22:18:26 PM
Siaip as normaliai vazineju jei ka ir priziuriu masina. Tik mano ~80% ridos yra mieste, labai nedroziu (retai >3000rpm), bet vaziuoju normaliai ir NM isnaudoju :)
na pas mane irgi esme mieste, daugiau kaip 3000rpm retas atvejis, man auto turi but be jokiu ilenkimu, zymiu ibrezimu, tie ibrezimai kurie nusipoliruoja tai del tokiu galvos nesuku, nes juos bele kada ir greitai galima pasalinti, kai jau pernelyg pradeda akis badyt :)

Ralfas

Citata iš: Modka Įrašytas Liepa 11, 2013, 22:19:48 PM
niekada nesakiau kad 250 gali atikti 50

na tu juk Bandai irodyti, kad geriau pirkti auto su 200k ar daugiau, bet uz pigiau negu auto su 50k ar pan, bet uz brangiau, mobile.de kainos man atrodo neadekvacios, nes uz savo tikrai tokios sumos nemokejau ir uz masina 2007m nemokeciau as nzn pagal ka jie ten tas sumas raso tuose skelbimuose :)

Gmc

As dar ir valytuvus 2x keiciau ir tepalus keliskart. Bet zinai jei rasant apie Toyotos gedimus tokiu dalyku neminesi tai isvis nebus ka rasyt :D
Modka>as realiai perku ne rida, o bukle. Ir visada esu pasiryzes uz ja sumoketi daugiau, todel sunku issirinkti masina  :) jei normali bukle ir kaina - 200k manau neproblema.
Ralfas>praeitais metais poliravau masina - tai blizgejo kaip nauja :D