Toyota Corolla Verso, 2.2 l., vienatūrio pirkimas

Pradėjo Dariuss, Vasaris 05, 2013, 14:55:43 PM

« ankstesnis - sekantis »

Ralfas

na realiai tas kas veze paskambines man ir pasake, kad antra tokia auto vargu ar ras, todel tipo imk ir negalvok, dauzimas tipo mazas, susitvarkysi tai ir pirkau as ja visiskai aklai. pirkau be uzstatu, aisku jeigu atvezus butu nepatikus galejau jos atsisakyt. as iki siol metus laiko dar vis seku skelbimus, tiesa sakant bent su panasia rida dar nesu mates nei vieno skelbimo, ai tiesa vienas D-cat kazkada buvo kazkas su 70k km rida, todel manau, kad tiesiog tokios auto I skelbimus nespeja pakliuti... Tiesiog tas kas man veze jis kai ima auto savam zmogui niekada neima ju is aiksteliu, o tik is dileriu, kad butu auto istorija ir visi tikri duomenys, o atvezes masinas jis tikrai daug kam yra ir mano cia viena is pigesniu ir paprastesniu buvo :)

Gmc

Niekas neveza su tokia rida, nes beveik niekas nepirks :)
Paprasciau imti su didesne, atsukti ir taip pakelti verte :D

Ralfas

GMc cia teisybe sakai jeigu vezi I turgu su tokia rida vezti neapsimoka, nes vistiek niekas nepatikes :D  ir uzdarbis nuo tokios manau tikrai butu menkesnis negu nuo pigesnes atsukant rida ir taip keliant jos verte :)

Modka

verte nepakila atsukus tiesiog toks lietuviu mentalitetas kad 200k jau per daug 170k gerai.
Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

Gmc

Citata iš: Modka Įrašytas Liepa 11, 2013, 23:04:28 PM
verte nepakila atsukus tiesiog toks lietuviu mentalitetas kad 200k jau per daug 170k gerai.
Taip. ir tai psichologine problema :)

MindaugasB

Eilinį kartą lietuvis ieško ir pigiai ir gerai. Taip nebūna, todėl ir renkiesi tarp 1) pigu ir padrožta ir 2) brangu ir užlaikyta. Aišku, tūlas lietuvis visada gi taupo, giriasi pastoviai kaip sutaupė ten ir ten, didžiuojasi vėliau per giminės balių, rodo mašiną, kuri ir pigi ir gera, o iš tikro perekūpas eilinį kartą uždirbo.

Aš šiais egzistenciniais klausimais turiu labai aiškią ir paprastą nuomonę: jeigu ekonomika leidžia pasispaudus įsigyti ne šūdą, o geresnį daiktą, tai taip ir reikia daryti. O jeigu negali, tai niefik ko p*zdet kad ir sudrožta mašina yra gera, jeigu brangios neįperki. Rida daro įtaką visiems mašinos agregatams - faktas, kad daro. Kuo didesnė tuo labiau - faktas. Kuo labiau ta mašina barškės, tuo labiau važiuodamas skaičiuosi, ką ir kur gali tekti remontuoti - faktas. Su maža rida irgi gali sugesti, tik gedimo tikimybė yra netokia didelė.

Kaip sakė A. U., perfrazuojant: jeigu neįperki lufthansos, tai ir skraidyk su ryanairu ir wizairu.

Gal 4 ar 5 paskutiniai puslapiai apie nieką :D Ką jūs čia tarpusavyje pešatės. Kaulai jau seniai nuo stalo nunešti, kolegos :)

P. S. Netaikau jokių asmeniškumų nei vienam iš dalyvių, prašau būti protingiems ir nesuasmeninti mano išsakytos nuomonės :)
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Bemsas

Na yra visokiu zmoniu. Turiu drauga, kuriam neisiulysi dauztos masinos, ar buvusios dauztos. Jis mano, kad masina nesekminga ir vel butinai paklius i avarija , nes kadaise turejo viena nupirkta dauzta - jam ja dauze 4 kartus. Po pirko tik sveikas ir sekmingai vazineja. Taip pat niekada neperka srote detaliu is dauztu masinu.

Gmc

MindaugasB>Del ridos kaip jau buvo kalbeta daugiau priklauso kas ir KAIP vazinejo :) Jei su masina vazineta 120km/h uzmiestyje 100k tai nebus tiek bedos, kiek 50k mieste per kamscius duobedomis LT gatvemis :D Tai zinai... Ziureti bukle reikia :)
Be to ir masina sukurta ne 100k km vazineti :)

Draugo viena masina nupirkta su 220k rida, po to radom, kad 420k :D Jau kokie 7 metai po LT vazineja be jokiu didesniu problemu. Tai zinai :)
Kitas dalykas - ivaizdis. Jei nusiperki masina, pazistami klausia tik 2 dalyku: metai ir kaina. Ir pagal tai sprendzia, ar pigu ar brangu. Ir jei brangu - tai gali pasijausti durnium, kad tiek permokejai :D

Bemsas>turint galimybe ir 100% zinant, kad masina nedauzta ir uz protinga (ne zemiausia) kaina - as irgi tokia rinkciausi. Nors nusistatymu del avariju ar daliu pirkimo neturiu, tiesiog jei imanoma tureti tokia, tai ir imi.

Ralfas

man asmeniskai, pirkti dauzta masina, nestipriai dauzta ir paciam tvarkytis sunkumu ar kazkokiu problemu nesudaro ir nemanau, kad ta masina po smulkaus dauzimo bus kazkuo prastesne uz ta kuri niekada nebuvo nei kiek stuktelta... As kai pirkau auto tai tam kolegai kuris veza pasakiau tokius kriterijus, jog noriu verso, kad kaina butu ne daugiau 28000lt, kad nebutu juodos spalvos, rida ne daugiau kaip 100k km, ne plikiausia komplektacija, kad gali buti dauzta, bet nestipriai ta prasme, kad pagalves nesovusios, geometrija nepabegus.

Gmc

Tai taip, bet jei yra galimybes imti nedauzta - tokia ir imciau. Butu galimybe imti nauja - irgi taip daryciau :)

Modka

del dauzimo galiu pasakyti taip jei buvo dauztas priekis su radiatoriais ir toliau tai jei nori atstatyti i vieta viska originaliom detalem gausis panasiai ka nedauzta pirkti o sutaupius ten sen po poros metu tie taupymai islenda ir tenka vel keisti. o pas ralfa tai galima sakyti nedauzta.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

Modka

nOnAmE

Pas mane irgi galima sakyti buvo nedauzhta kaip pas Ralfa

Ralfas

Citata iš: Modka Įrašytas Liepa 12, 2013, 09:27:35 AM
http://auto.plius.lt/skelbimai/toyota-corolla-verso-2-2-l-vienaturis-2009-dyzelinas-3007192.html idomiausia kad neraso kokia rida auto o tik variklio.
na as irgi siaip pasigedau ridos automobilio ir kitas klausimas jeigu auto 2009m, kas nutiko varikliui, kad ji reikejo keisti...