Toyota Corolla Verso, 2.2 l., vienatūrio pirkimas

Pradėjo Dariuss, Vasaris 05, 2013, 14:55:43 PM

« ankstesnis - sekantis »

Ralfas

Citata iš: nOnAmE Įrašytas Liepa 12, 2013, 09:34:54 AM
Pas mane irgi galima sakyti buvo nedauzhta kaip pas Ralfa

na pas tave cia biski daugiau reikalu kiek matau turejo but su tvarkymu negu pas mane :)

nOnAmE

Buferis, sparnas, "televizorius", ir prieshrukine lempa.

Ralfas

Citata iš: nOnAmE Įrašytas Liepa 12, 2013, 10:05:41 AM
Buferis, sparnas, "televizorius", ir prieshrukine lempa.
kiek matau ir kapoto kampas kabintas ir lempa kurios nepaminejai :) Na pas mane is esmes tas pats buvo tik to vadinamo teliko keist nereikejo :) vairuotojo duru sonas matau palenktas...

nOnAmE

Citata iš: Ralfas Įrašytas Liepa 12, 2013, 10:07:05 AM
kiek matau ir kapoto kampas kabintas ir lempa kurios nepaminejai :) Na pas mane is esmes tas pats buvo tik to vadinamo teliko keist nereikejo :) vairuotoju duru sonas matau palenktas...
Kapoto kampuka ishlygino, o lempa (televizoriu) :) ir prieshrukine minejau, o su durim ten viskas gerai taip naturaliai ishlenkimas ten eina.

Bemsas

Citata iš: Modka Įrašytas Liepa 12, 2013, 09:27:35 AM
http://auto.plius.lt/skelbimai/toyota-corolla-verso-2-2-l-vienaturis-2009-dyzelinas-3007192.html idomiausia kad neraso kokia rida auto o tik variklio.

Toyota variklius keicia garantikskai tik su salyga, kad rida iki 180tkm ir masina ne senesne nei 7m.

Ralfas

Bemsas, as del tu variklio keitimu kalbejau su tovilos atstovais, tai man jie biski kitaip paaiskino ir del to, kad auto turi buti ne senesne kaip 5m nieko neminejo, nes as realiai teiravausi kaip yra su keitimu kai masina jau negarantine ir prakala ju brokuota galvos tarpine, tai sake patikrintu kaip iki tol ji buvo priziureta ar nieko iki to laiko nebuvo daryta varikliui, tada siustu uzklausa i toyota europe ir ten nusprestu keist ar ne, bet sake greiciausiai keistu.

Bemsas

Citata iš: Ralfas Įrašytas Liepa 12, 2013, 11:39:49 AM
Bemsas, as del tu variklio keitimu kalbejau su tovilos atstovais, tai man jie biski kitaip paaiskino ir del to, kad auto turi buti ne senesne kaip 5m nieko neminejo, nes as realiai teiravausi kaip yra su keitimu kai masina jau negarantine ir prakala ju brokuota galvos tarpine, tai sake patikrintu kaip iki tol ji buvo priziureta ar nieko iki to laiko nebuvo daryta varikliui, tada siustu uzklausa i toyota europe ir ten nusprestu keist ar ne, bet sake greiciausiai keistu.

As skaiciu oficialu biliuteni toyotos. Ten viskas buvo surasyta. Jei pramusta tarpine - keicia tik tarpine. Jei valgo tepalus - keicia motora.

Ralfas

o kada pramus tarpine tik laiko klausimas, galioja visiems motorams kurie jau su grandinemis... zodziu nera auto be joms specifiniu problemu :)

Bemsas

Citata iš: Ralfas Įrašytas Liepa 12, 2013, 11:50:46 AM
o kada pramus tarpine tik laiko klausimas, galioja visiems motorams kurie jau su grandinemis... zodziu nera auto be joms specifiniu problemu :)

Brokuotos tarpines buvo statytos iki 2007.10men masinoms. Pagal laika duoda 7 metus. Suklydau truputi.

Ralfas

tai ka ir sakau visoms toms auto tik laiko klausimas kada ateis tas laikas...

Ivo9

Citata iš: bemsas Įrašytas Liepa 12, 2013, 11:20:32 AM
Toyota variklius keicia garantikskai tik su salyga, kad rida iki 180tkm ir masina ne senesne nei 7m.

http://auto.plius.lt/skelbimai/toyota-corolla-verso-2-2-l-vienaturis-2009-dyzelinas-3007192.html 

Čia būtent tas variantas, kurį važiavau pažiūrėti prieš 2 dienas . Jei įdomu, paskaitykite mano komentarą(berods šios temos 18 puslapyje). Rida šiuo metu pas ją apie 180K km.

Ralfas

Citata iš: Ivo9 Įrašytas Liepa 12, 2013, 12:10:18 PM
Čia būtent tas variantas, kurį važiavau pažiūrėti prieš 2 dienas. Jei įdomu, paskaitykite mano komentarą. Rida šiuo metu pas ją apie 180K km.
pasiskambink del tos mustos, dauzimas nestiprus, rida gera, galu gale apziurek gyvai kaip ten kas atrodo...

Modka

o kas is forumieciu keitetes tarpine toyotoj? nes kiek teko bendrauti kitais klausimais su toyota europe tai jie visada randa punktu kad ne ju kalte. tik labai graziai moka sneketi
Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

Ralfas

modka, kad kas nors keitesi pas juos tokios info neturiu :)

Bemsas

Citata iš: Modka Įrašytas Liepa 12, 2013, 12:32:26 PM
o kas is forumieciu keitetes tarpine toyotoj? nes kiek teko bendrauti kitais klausimais su toyota europe tai jie visada randa punktu kad ne ju kalte. tik labai graziai moka sneketi

O tai kas nori moketi pinigus uz garantini remonta? Vistiek atstovai gauna nemazus pinigus uz darba is TME. Kuo maziau TME pripazins gedimu, tuo maziau bus isleista pinigu :D