Toyota Corolla Verso, 2.2 l., vienatūrio pirkimas

Pradėjo Dariuss, Vasaris 05, 2013, 14:55:43 PM

« ankstesnis - sekantis »

Ralfas

Kamera super dalykas, pas mane yra ir zinau, kad visos kitos mano auto bus tik su kamerom.

Bemsas

Citata iš: guners Įrašytas Vasaris 17, 2015, 18:31:50 PM
Tik dėl to, kad privažiuoti prie priekabos (pora kartų metuose arba žmogui visai  nei karto) kameros tikrai nereikalingos:)

O parkuotis mieste? Parktronikai 30cm lieka ir cypia, o su kamera galima keliu cm atstumu privazioti, nes viska matai pats.

guners

Važinėjau mieste 6 metus su parktronikais tik gale, niekada nekilo problemų su parkavimusi. Kamera man nereikalinga nes ji tikrai nėra panacėja kaip bandoma pateikti. Tuomet galvoju jei parktronikai jau nepadeda, padės tik park-assistant'as:)
Sąžiningumas-brangi vertybė, nesitikėk jo iš pigaus žmogaus.

guners

Citata iš: guners Įrašytas Vasaris 17, 2015, 19:07:42 PM
Važinėjau mieste 6 metus su parktronikais tik gale, niekada nekilo problemų su parkavimusi. Kamera man nereikalinga nes ji tikrai nėra panacėja kaip bandoma pateikti. Tuomet galvoju jei parktronikai jau nepadeda, padės tik park-assistant'as:)
Na bet kiekvienam savo poreikiai yra svarbiausi ir geriau žinome ko reikia.

Ralfas

Su parktronikais be pasibaksejimu neilysi i tokius tarpus kokius su kamerom gali isiparkuot, pas mane prieki ir kamera ir parktronikas yra, tai gavno jis lyginant su vaizdu...

Bemsas

Citata iš: guners Įrašytas Vasaris 17, 2015, 19:07:42 PM

Kamera eina su park-asistentu. Ekrane matai tiksliai kur vazioji, ratu trajektorija matosi. Taip pat asistentas parodo, ar tilps masina i tarpa, kai reikia prisiparkuoti lygiagreciai salygatviui, tarp 2 masin. Dar didelis pliusas, kai masina stovi 45laipsniu kampu kelyje, ir reikia atbulam isvazioti i kelia - nepakeiciams dalykas.
Priekine kamera irgi padeda isvazioti is kiemo, kai kelyje masinu pristatyta, bei kurnors privazioti prisiparkuoti.
Mano kita masina irgi bus su kamera. Prie gero gret priprantama. Tik kad reikia ja valyti daznai, kai keliai slapi :D

gts

Kai priprasit prie tokiu privalumu, kaip kameros ir asistentai ir kai reikes kada vairuoti kita masina, kurioje nieko panasaus nera, nebemokesite vairuoti, nebesugebesite pastatyti masinos  :-]

ToyotaClub

Butent per daug priklausomi zmones pasidare nuo partroniku, vaizdo kameru ir t.t tinginiai pasidare, ar dar bent kas prisimenat kaip reik naudotis paprastu popieriniu zemelapiu, ir apseit be navigacijos. Buna taip kad pasiklysta miske nepadeda ir navigatorius gps, viska patiki technologijai. Buvo kaip is kito europos galo gryzom tik naudodamesi zemelapiu nes is navigatoriaus snipstas buvo. Tad visad reik toki tureti. Reik visgi moket ir senamadiskais budais naudotis. O ne viska patiket telefonams, google ir t.t
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

Ralfas

Ne, davai gryzkim i akmens amziu ir pradekim su vezimais vazynet...

ToyotaClub

Jei yra galimybe naudotis galima, bet reik moket ir senamdiskais budais naudotis. Niekad nezinai kas gali atsitikti.
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

Ralfas

Retai buna, kad sekancia auto pirktum prastesne negu turejai pries tai, taip kad jeigu prie kazko jau pripratai tai ta turesi ir kitoj masinoj.

guners

Aš galiu apseiti be kamerų, todėl už šią opciją papildomai permokėti nematau reikalo. Bet kam tai yra didelis privalumas, tuomet ir susimokam.
Man jau geriau šildomos sėdynės būtų vietoj kameros:)

Ralfas

o vat ko ko, bet sildomas sedynes pas save panaudoju max 2 kartus per metus, nors ir salonas pas mane odinis :) Vat cia man praktiskai absoliuciai nereikalingas daiktas, labiau zmonai jo reikia...

gts

Vieni nori kamerų, kiti šildomų sedynių, treti žiūri, kad mašina būtų tvarkinga, kiekvienas renkamės pagal save. Man geriau šildomos sėdynės, nei kamera, bet labiausiai žiūriu į auto stovį, nesvarbu kokių privalumu ji turi  :)

tevas

Kuo daugiau privalumu, tuo patogiau, malonesne kelione  ;)  gerai, kad vaikai nemate kokio dydzio Sienoj telikas keleiviam  :)