Toyota Corolla Verso, 2.2 l., vienatūrio pirkimas

Pradėjo Dariuss, Vasaris 05, 2013, 14:55:43 PM

« ankstesnis - sekantis »

tadusia

Citata iš: Bodybuilding Įrašytas Birželis 08, 2015, 14:47:26 PM
Vienu žodžiu prasti popieriai :D
Tikrai kad nekas :D
O x-traila cia kuri nusiziurejai? tikiuos ne su konsole per viduri? :D
Taip sutinku, del tos aukstesnes sedesenos, karta pabandzius, subine kitokio automobilio nepripazysta :) Daznai tenka per Lenkija is Vokietijos vaziuot, ar pacioj Vokietijoj ilgais atstumais, tai po ilgesnes keliones su ex corolla visa nugara eidavo saibom, dabar jokiu nusiskudimu :) Senstam... O SUVas yra geris, tie visi varantys tikrai dazniau pasitarnauja nei coroloj verso trecia sedyniu eile :D Ir siaip tas saugumo jausmas, vairuojant 4x4 :)
Beje uzkliuvo kad minejai kad pagrinde vazineja trumpais atstumais, tokiu atveju as tau siulyciau i toyotu dyzelius neziuret

Bodybuilding

Citata iš: tadusia Įrašytas Birželis 08, 2015, 15:28:40 PM
Tikrai kad nekas :D
O x-traila cia kuri nusiziurejai? tikiuos ne su konsole per viduri? :D
Taip sutinku, del tos aukstesnes sedesenos, karta pabandzius, subine kitokio automobilio nepripazysta :) Daznai tenka per Lenkija is Vokietijos vaziuot, ar pacioj Vokietijoj ilgais atstumais, tai po ilgesnes keliones su ex corolla visa nugara eidavo saibom, dabar jokiu nusiskudimu :) Senstam... O SUVas yra geris, tie visi varantys tikrai dazniau pasitarnauja nei coroloj verso trecia sedyniu eile :D Ir siaip tas saugumo jausmas, vairuojant 4x4 :)
Beje uzkliuvo kad minejai kad pagrinde vazineja trumpais atstumais, tokiu atveju as tau siulyciau i toyotu dyzelius neziuret

X-trail nusižiūrėjau būtent tą su konsole per vidurį.. :D Nes to naujesnio nelabai įkandu :D tik va,kad aš beveik dviejų metrų, tai viename x trail tik ir sėdėjau, sunkiai aš ten telpu per ūgį.. :D

tadusia

Citata iš: Bodybuilding Įrašytas Birželis 08, 2015, 16:04:25 PM
X-trail nusižiūrėjau būtent tą su konsole per vidurį.. :D Nes to naujesnio nelabai įkandu :D tik va,kad aš beveik dviejų metrų, tai viename x trail tik ir sėdėjau, sunkiai aš ten telpu per ūgį.. :D
Kodel tai prisiminiau sita filmuka? :D https://www.youtube.com/watch?v=tAPk9KZbdAE 26-32 sekundziu tarpe rasi sprendima savo nepatogumui :D
Del xtrailo tai kai domejaus pats, kazkur isskaiciau, kad ju dyzeliniai varikliai nepatvarus, prancuziski, taupus, bet problematiski. Bet giminaitis ukininkas turi, pirko pries pusmeti, ar tai 8-9 tukst litu mokejo, labai patenkintas

Bodybuilding

Citata iš: tadusia Įrašytas Birželis 08, 2015, 16:20:24 PM
Kodel tai prisiminiau sita filmuka? :D https://www.youtube.com/watch?v=tAPk9KZbdAE 26-32 sekundziu tarpe rasi sprendima savo nepatogumui :D
Del xtrailo tai kai domejaus pats, kazkur isskaiciau, kad ju dyzeliniai varikliai nepatvarus, prancuziski, taupus, bet problematiski. Bet giminaitis ukininkas turi, pirko pries pusmeti, ar tai 8-9 tukst litu mokejo, labai patenkintas

Dėl filmuko turėsiu omenyje :D
Sunku apsispręsti su tomis mašinomis...

Bodybuilding

Kiek žiūriu aš tą Toyota ji man atrodo mažytė.
Dabar gavau daugybę patvirtinimu, kad tai geras automobilis, tačiau kietas ir barškutis.  Dar vienas variantas touranas, tačiau su juo ta pati istorija..
X trail nepraktiškas atrodo..
Gal vėl pradėti žiūrėti šaranus..?:D
Ar tikrai jau jie tokie byrantys ir nepatikimi kaip visi šneka? 
Imčiau 1.9 96kw. Jie manau kur kas minkštesni ir komfortiškesni turėtų būti nei touranas ar corrola..

bladas

Aš aišku už Toyota, bet dabar prisiminiau, kad buvęs bendradarbis  3-jų vaikų tėvas,  ieškojo būtinai 7 vietų arba VW Sharan, arba Ford Galaxy, arba Toyota Verso ir galų gale nusipirko Ford S-Max, prieš pora metų mokėjo apie 30.000-32.000 lt,  kol jam buvo "nauja", tai buvo patenkintas talpumu ir patogumu. Seniai buvau jį sutikęs, tai apie genda-negenda nieko negaliu pasakyti...

gts

Turi draugas sharan, tai labai jau daznai remontuoja, pavaru deze taise, kuro siurbli ir purkstukus keite ir dar nemazai kartu servize pabuvojo del variklio, o kuro tai irgi nemazai valgo, apie 10 mieste nors variklis 1,9 dyzelis 66 kw berods, tai tikrai ne koks patikimumas is to sharano.

gts

Atrodo variklis d-cat, o del jo daug diskusiju buvo sitam forume, gali pats pasiskaityti.

Ivo9

Kai pirksiu sekanti auto sakiau panašų išsinuomosiu savaitgaliui, tai bent suprasiu limpa jis man ar ne... Nes iš 5 min test draivo, kuomet pardavėjas pučia miglą į akis, nieko nesupranti vis tiek... Nežinau ar Tavo atveju pavyktų rasti 2006 m. CV nuomai...

tadusia

Teisingai Ivo sako, jei tik tokia galimybe yra, issinuomok, pasiskolink dienai dviem ta verso, pabandysi ja mieste, magistralej, be jokio spaudimo ivertinsi visus pliusus, minusus, manau tada lengvai apsispresi. Isleisi gal 30-50 euru-sutaupysi simtus pirkiniui, kurio gal tau nereikia :) O dabar kiek zmoniu tiek nuomoniu, o vazinet reiks tau :)

Bemsas

Bet jei imti kaina/kokybe - Corolla Verso puiki masina (y)

Egis_

Citata iš: Bemsas Įrašytas Birželis 09, 2015, 13:47:10 PM
Bet jei imti kaina/kokybe - Corolla Verso puiki masina (y)
pritariu, taciau maniskiu variantu pradedu po truputi dairytis sau touran'o o zmonai avensio ;) kiek buvau parvezes Corolla Verso is Vokietijos, visas nupirkdavo be problemu. Turiu pirpiazinti, jog tai daugiau didmiesciu gyventoju automobilis, i kaima lietuvaiciai mieliau perka Opel Zafira :D

tadusia

Cia kaltas musu pripratimas ir tamsumas, kaimuose zmones kas keicia savo vw ar opeli,greiciausiai tokia pat marke ir rinksis, gal tik mandresni modeli nei kad kaimynas turi :D o japoniska "kur tu zmogau daliu gausi?! turbut ir kainos oho..." :D Nesijuokiu is kaimieciu, pats toks esu :)
Miestieciai zmones, atviresni naujovem.