Toyota Corolla Verso, 2.2 l., vienatūrio pirkimas

Pradėjo Dariuss, Vasaris 05, 2013, 14:55:43 PM

« ankstesnis - sekantis »

Bemsas

Touran irgi turi savo minusu. 2.0TDI motoras problematiskas, nors i ekonomiskesnis. O smagratis dar silpnesnis nei Toyotos.

Gmc

Citata iš: Bemsas Įrašytas Birželis 09, 2015, 15:19:46 PM
Touran irgi turi savo minusu. 2.0TDI motoras problematiskas, nors i ekonomiskesnis. O smagratis dar silpnesnis nei Toyotos.
SU CR varikliu viskas ok del variklio :)

Bemsas

Citata iš: Gmc Įrašytas Birželis 09, 2015, 15:31:18 PM
SU CR varikliu viskas ok del variklio :)

Tai su CR ir kainos masinu kitokios. Seniausia 2008m masina :D

Bodybuilding

Touran jeigu imsiu manau 1.9, jeigu pritruks galios čipuosiu..
Toyota man kažkodėl maža atrodo ir nors užmuškit.. :D
Bandyt reikės pravažiuoti su Touran,Sharan ir Toyota ir rinktis pagal tai,kas didžiausia malonumą teikia..

Egis_

Citata iš: Bemsas Įrašytas Birželis 09, 2015, 15:19:46 PM
jei pirksiu sau touran,tai imsiu tik 1.9tdi motoru (realiai dar pasirinkimo variante yra ir b6 passatas, ka rasiu normalaus stovio ta ir pasiliksiu sau). 2.0Tdi problemas zinau, tad sis variantas manes nedomina, del ekonomiskumo tikrai galeciau pasigincyti ;) 1.9TDI smagratis persidaro i vienmasi nesunkiai ;) Automobili pats keiciau mazdaug kas 1-2m, neperku masinos vazineti su ja 10m, kaip mano tevas daro, vaziuoja tol kol jau dugnas baigia iskristi, kaip kad juokauju :D

Bodybuilding

Gal dar kam ką teko girdėti apie Ford S-max?  Lyginant su corrola verso ji gerokai didesnė, bet negauname tikriausiai patikimumo..

balticam

Į S-max net nežiūrėčiau; neekonomiškas, byra dažnai ir važiuoji kaip su sunkvežimiu...[/size]Seat Alhambra verta dėmesio,jei reikia didesnes nei Verso. Kiek man teko važinėt iš MPV, tai Verso visgi pirmauja kainos,dydžio,ekonomijos ir patikimumo atžvilgiu.

Bodybuilding

Citata iš: balticam Įrašytas Birželis 09, 2015, 22:39:27 PM

Į S-max net nežiūrėčiau; neekonomiškas, byra dažnai ir važiuoji kaip su sunkvežimiu...[/size]Seat Alhambra verta dėmesio,jei reikia didesnes nei Verso. Kiek man teko važinėt iš MPV, tai Verso visgi pirmauja kainos,dydžio,ekonomijos ir patikimumo atžvilgiu.

Tarp Alhambra, galaxy, sharan berods skirtumų jokių nėra? 
Kadangi Galaxy kainos kur kas mažesnės, galima rasti geresnės komplektacijos juos dabar labai žiūriu.

tadusia

As manau galima pirkt bet kokia, svarbu kad stovis automobilio butu geras. Tvarkingas fordas bus geriau nei sudrozta Toyota. O paskiau jau nuo paties daug kas priklausys kaip technika laikys. Kazkas yra pasakes "tvarkingu zmoniu, tvarkingos masinos" ir tas yra tiesa :)

balticam

Citata iš: Bodybuilding Įrašytas Birželis 10, 2015, 07:44:52 AM
Kadangi Galaxy kainos kur kas mažesnės, galima rasti geresnės komplektacijos juos dabar labai žiūriu.

As turiu 4 masinu servisus UK, o ten Ford markes auto populiarus,kaip ir Vauxhall(Opel). Taip,jie yra zymiai pigesni uz kitus,bet ne veltui...sakoma,kad šykštus moka du kartus..
Jei pirksi iki 5 metu senumo-tada viskas OK, bet jei senesni ir jau nujota,tai vargo turesi iki valios.
Zmogau,pamastyk rimtai;Galaxy tikras meslas,vienas is blogiausiai ivertintu auto per gamybos istorija. Paklaidziok Ford forumuose ir pamatysi kas ten su jais darosi,pazvelk i uzsienio forumus.

Lukasas

Citata iš: Bemsas Įrašytas Liepa 04, 2013, 23:02:00 PM
Jei kapotas uzdarytas - atidaryk. Kai kapotas atidarytas yra mano ideta foto, kur apvesta dezute, kuri buna su DPF.
Nuotraukoje, sprendžiant pagal bamperį, yra 2008 metais ivestas d4d modelis. aš turiu 2007 registruotą corolla verso d4d. mano 2007 corolla verso vaizdas po kapotu identiškas minėtai nuotraukai, tik tos dėžutės nėra. gal žinote, ar tai jau irodymas, kad mano verso neturi dpf? Gal 2006-2007 ta dezute galejo buvo montuojama kitoje  vietoje ar pan.?

Gmc

Mants

Citata iš: Bodybuilding Įrašytas Birželis 10, 2015, 07:44:52 AM

Lyginti corola verso ir alhambra neimanoma. Visiskai skirtingos auto. Pats po 8metu vazinejimo su alhambrom persedau i corola verso. Panasumas tik aukstesne sedesena . Daugiau panasumu nera beveik.  Kas man labiausiai tojotoj uzkliu o -tai visiskas garso izoliacijos nebuvimas.
Del gedimu tai alhambros neveltui dugne pagal patikinuma. Bes tai viena tai kita gend. Labiausiai nepatvarios vaziuikles nes didelis svoris. Vaziavimo kokybe alhambru pusej. Sedynes man pasirode geresnes. Nes bent jau mano coroloj tai sedynes nekazka nes greitai yzpakali nusisedi😀
Toyota Verso 2009 2,0 D4D 93kw
Toyota Yaris 2010 1.3 74kw

Violeta28

sveiki, zadu pirkti corola verso 2006m. ka galit pasakyt apie ja? i ka labiausiai atkreip demesi.
atsiprasau jei kartuojasi tema, bet neradau panašios temos.

ginciavas

Citata iš: Violeta28 Įrašytas Liepa 01, 2016, 21:27:15 PM
sveiki, zadu pirkti corola verso 2006m. ka galit pasakyt apie ja? i ka labiausiai atkreip demesi.
atsiprasau jei kartuojasi tema, bet neradau panašios temos.
Tikrai yra tema:
http://toyotaclub.lt/forumas/index.php/topic,3434.0.html