Toyota Corolla Verso, 2.2 l., vienatūrio pirkimas

Pradėjo Dariuss, Vasaris 05, 2013, 14:55:43 PM

« ankstesnis - sekantis »

Vladas55

Mano praktikoi kiek vazineju nebuvo taip kad uzsitrenktu durys ir raktai liktu vidui,bet Alte sake kad buna taip.

ToyotaClub

Kiek pastebejau ant toyotos jei atsirakinu ir nepradarau dureliu kazkiek ten to laiko prabega ir uzsirakina. Bet jei pradarau ir uzdarau niekas neuzsirakina.
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

virmas

Gal tokie užsirakinimai gali įvykti blogai veikiant durų atidarymo jungikliams.

Vladas55

Gali taip atsitikt pvz.žiema kai užšala spyneles.

Donis7

Citata iš: ToyotaClub Įrašytas Rugsėjis 03, 2014, 16:51:39 PM
Kiek pastebejau ant toyotos jei atsirakinu ir nepradarau dureliu kazkiek ten to laiko prabega ir uzsirakina. Bet jei pradarau ir uzdarau niekas neuzsirakina.
Taip ir turi būti. Čia ne Toyotos, bet signalizacijos "navarotas". Daugumos signalizacijų instrukcijose apie tai rašo. Apsauga nuo žioplumo.  :)

Bemsas

Citata iš: Donis7 Įrašytas Rugsėjis 03, 2014, 17:43:44 PM
Taip ir turi būti. Čia ne Toyotos, bet signalizacijos "navarotas". Daugumos signalizacijų instrukcijose apie tai rašo. Apsauga nuo žioplumo.  :)

Tik buna variantai su uzrakinimu, ir be uzrakinimo, bet signalke isijungia vistiek pati.

virmas

Citata iš: Donis7 Įrašytas Rugsėjis 03, 2014, 17:43:44 PM
Tai ir  Toyotos distancinis centrinis užraktas tą funkciją -turi rakina duris jei atrakines ju neatidarai per 30sek.

Donis7

Aš su toyotos pulteliu neužrakinėju, tai neatkreipiau dėmesio. Tada ir sigalkės, ir toyotos "navarotas"  ;)

naujas32

Citata iš: Donis7 Įrašytas Rugsėjis 03, 2014, 21:40:51 PM
Aš su toyotos pulteliu neužrakinėju, tai neatkreipiau dėmesio. Tada ir sigalkės, ir toyotos "navarotas"  ;)
galejai paprasyti, kad signalke pajungtu per originalu pulteli lb patogu (seip net garaziniai jungia keista, kad tau pulteli prikabino)

Bemsas

Citata iš: naujas32 Įrašytas Rugsėjis 04, 2014, 09:34:13 AM
galejai paprasyti, kad signalke pajungtu per originalu pulteli lb patogu (seip net garaziniai jungia keista, kad tau pulteli prikabino)

Pultelines signalkes pigesnes. Betkokios signalkes negali pajungti, kad veiktu su originaliu pulteliu. Tam skirtos ADAPTYVINES

Donis7

Citata iš: naujas32 Įrašytas Rugsėjis 04, 2014, 09:34:13 AM
Aš to nenorėjau. Signalkę įjungiu tik tada, kai auto palieku "sąlyginai nesaugioje" vietoje ir noriu žinoti kas su auto darosi. Visur kitur užrakinu tik pulteliu ir man to kaukiančio garso nereikia. Signalkė buvo reikalinga dėl kasko. O tas pultelis (peidžeriukas) vaizdo ant prikabinto rakto negadina, juk bet kokiu atveju kažkokie pakabukai būna, o man papildomų kabančių nebereikia.:)

naujas32

Citata iš: Donis7 Įrašytas Rugsėjis 04, 2014, 10:26:24 AM
Aš to nenorėjau. Signalkę įjungiu tik tada, kai auto palieku "sąlyginai nesaugioje" vietoje ir noriu žinoti kas su auto darosi. Visur kitur užrakinu tik pulteliu ir man to kaukiančio garso nereikia. Signalkė buvo reikalinga dėl kasko. O tas pultelis (peidžeriukas) vaizdo ant prikabinto rakto negadina, juk bet kokiu atveju kažkokie pakabukai būna, o man papildomų kabančių nebereikia.:)
nu taip kiekvienam savo pagal poreikius, pas mane tai raktu kruva kabo todel papildomi pulteliai nereikalingi :)

guners

Gera auto, pilna komplektacija išskyrūs nėra navi (kuri mano manymu nereikalinga ir corollom nepergražiausiai atrodo) ir salone tamsėjančio veidrodėlio (tikrai pravartu naktį jei iš galo spigina).
Dar galėjo dileris lietus ratus užmauti... (+)
Sąžiningumas-brangi vertybė, nesitikėk jo iš pigaus žmogaus.

Donis7

Plius gausi garantiją, sutvarkys TA ir registravimo reikalus (nemokamai).....o kaip nuolaidą siūlyčiau išsiderėti lietus ratus ar signalizaciją (jei kainos nenorės nuleisti). Pats iš ten pirkau savo auto (y)