Toyota Corolla Verso, 2.2 l., vienatūrio pirkimas

Pradėjo Dariuss, Vasaris 05, 2013, 14:55:43 PM

« ankstesnis - sekantis »

arunaskeras

Masina puiki. Jei buvo dausta paprasyk parodys foto kaip atrode. Ten daznai jie parodo koks buvo stovis pries. o sutvarko viska pilnai ir duoda garantija.
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

Bemsas

Matosi kad bamperiai abu dazyti. Man tai diziausias trukumas - DPF filtras :D

virmas

"Automobilio išorės įranga  Orignalūs lieti ratlankiai " .Apraše ratai yra, matyt numovė.

tevas

Serviso irasai ne ypac rimtos imones. Auto is kalnuotos vietoves. Kaina gera, jei duomenys tikri. Nors su tokia rida turetu buti pora tukstanteliu didesne.

Ralfas

Siaip kaip suprantu sitos auto komplektacija praktiskai tusciausia, neskaitant to, kad yra parktronikai ir sildomos sedynes...

Arnc

Labas rytas,

Na ačiū už komentarus. Bet, kad jie dviprasmiški, vienam nariui komplektacija pilna
Citata iš: guners Įrašytas Vasaris 16, 2015, 17:22:45 PM
Gera auto, pilna komplektacija išskyrūs nėra navi (kuri mano manymu nereikalinga ir corollom nepergražiausiai atrodo) ir salone tamsėjančio veidrodėlio (tikrai pravartu naktį jei iš galo spigina).
Dar galėjo dileris lietus ratus užmauti... (+)
kitam nariui ji tuščiausia:
Citata iš: Ralfas Įrašytas Vasaris 17, 2015, 08:45:05 AM
Siaip kaip suprantu sitos auto komplektacija praktiskai tusciausia, neskaitant to, kad yra parktronikai ir sildomos sedynes...
O tai kaip čia ištikro?
Ar čia nėra kaip to sužinoti nebent eiti ir klausti?
O jei taip, tai ko toj komplektacijoj labai reikia ir kas pamalonintų gyvenimą? Ko klausti ar yra

Arnas

Ralfas

Kiek matau nera cruise control, krituliu daviklio, lietu ratlankiu nera, kaip jau kazkas minejo veidrodelis ne tamsejantis automatiskai. Bet jeigu tie dalykai neaktualus tai tada nera ko pergyvent :) Na ir aisku sita spalva liudesys... Pas mane pati tokia, tai graudu kai puse Vilniaus miesto Toyotu tos pacios spalvos :(

Bemsas

Dar pamirsai prideti NAVI su priekine bei galinem kamerom ir parkavimo asistentu (y) ir bluetooth laisvu ranku iranga.

guners

Jo, cruise control tikrai nėra, dėl krituliu daviklio nesu tikras, nes foto negaliu įžiūrėt. Navi ir kameros bei bluetooth laisvu ranku iranga man asmeniškai nebūtina.

Sąžiningumas-brangi vertybė, nesitikėk jo iš pigaus žmogaus.

Ralfas

Krituliu daviklio tikrai nera, matosi is foto, kad po veidrodziu tuscia :)

Bemsas

Citata iš: guners Įrašytas Vasaris 17, 2015, 10:52:07 AM
Jo, cruise control tikrai nėra, dėl krituliu daviklio nesu tikras, nes foto negaliu įžiūrėt. Navi ir kameros bei bluetooth laisvu ranku iranga man asmeniškai nebūtina.

Krituliu daviklis kartu su uztamsejanciu veidrodziu buna.

Ralfas

tadusia

Priklauso kur ir kiek tuo automobiliu vaziuosi. Jei zadi vaziuot nedaug, ar maltis mieste, tie privalumai nera labai aktualus, jei vaziuosi daug ir uzmiesty tada priesingai, privalumai tada labai pamalonina gyvenima :)

Ralfas

Privalumas bet kur yra gerai, todel jis ir vadinasi privalumu, o ne trukumu :)

Arnc

Na pagrinde tai po miestą.
Gal per metus koks 30 kelionių ir būtų po Lietuvą, bet tai kiek čia tos Lietuvos tėra...
To kritulių daviklio man nereikia, ką jis gero duoda... Dėl veidrodžio, tai nežinau, manau ir nlb aktualu.
Kameros navi, bei laisvų rankų įranga ir nereikalinga, beto pastaroji juk nebrangi jei ir prireiktų tai ir nusipirksiu.
Dėl ratlankių tai irgi man vienodai, kuo jie geresni, šiaip įvaizdis ir tiek.
Tai va, lieka tik autopilotas, gerai būtų, na bet ką padarysi...
O kaip ten dėl tų visų traukos kontrolių ir stabilumo dalykų, čia jie ir priklauso nuo komplektacijos, ar čia jau eina kaip standartas dėl saugumo. Ar būna modelių kur papildomai pridėta kažko?

Arnas