Toyota Corolla Verso, 2.2 l., vienatūrio pirkimas

Pradėjo Dariuss, Vasaris 05, 2013, 14:55:43 PM

« ankstesnis - sekantis »

tadusia

Na taip, bet tie privalumai kainuoja, ir visai nepigiai :) o jei tu ju nenaudoji tai koks cia privalumas :)

Ralfas

Tai jeigu praktiskai niekas neaktualu, kas yra istikruju gerai tai ir ziguli galima pirkti :)

tadusia

Jei ziguly butu bent jau elekta langai, kondiske dar kelios smulkmenos, kas yra standartas siuolaikiniam automobily, kodelgi ne? :)

Ivo9

Autopilotą gali tas pats Sovlis įdėti. Kiek kažkada domėjausi Tokvila tai daro už 100 eurų. Gali ir pats įsidėti, youtubėj pilna video. Tik tokviloj minėjo, kad ne į visus modelius eina įmontuoti, pagal Vin'ą turėtų pasakyti tiksliai. Kitas niuansas - laisvų rankų įranga - turiu ją, bet praktiškai nesinaudoju, daug patogiau bluetooth ausinė. Tamsėjančio veidrodžio ir pas mane nėra, pradžioje galvojau pasikeisti, bet įpratau ir su įprastu. Jei mašina tvarkinga ir Tau patinka - imk ir nesuk galvos.

Ralfas

tai siais laikais gal tokius dalykus ir galima zigulyje rasti :D Bet kokiu atveju, mano galva tuscia auto visada sunkiau po to parduoti buna, manau visuomet atsiras daugiau zmoniu kurie iesko auto su kuo daugiau privalumu negu tu kuriems viso to nereikia.

tadusia

Is smalsumo atsidariau autopliusa, ne viename Lada modely nenurodyta kondiske :D Zigulys atkrenta :(

tadusia

Sita vien del pavadinimo reiktu griebt ir negalvot :D Granta Sport Lux.. :D Nezinau kaip kitiems, bet man geda uz rusus kad jie tokius automobilius gamina :)

guners

Citata iš: Arnc Įrašytas Vasaris 17, 2015, 11:49:07 AM
Na pagrinde tai po miestą.
Gal per metus koks 30 kelionių ir būtų po Lietuvą, bet tai kiek čia tos Lietuvos tėra...
To kritulių daviklio man nereikia, ką jis gero duoda... Dėl veidrodžio, tai nežinau, manau ir nlb aktualu.
Kameros navi, bei laisvų rankų įranga ir nereikalinga, beto pastaroji juk nebrangi jei ir prireiktų tai ir nusipirksiu.
Dėl ratlankių tai irgi man vienodai, kuo jie geresni, šiaip įvaizdis ir tiek.
Tai va, lieka tik autopilotas, gerai būtų, na bet ką padarysi...
O kaip ten dėl tų visų traukos kontrolių ir stabilumo dalykų, čia jie ir priklauso nuo komplektacijos, ar čia jau eina kaip standartas dėl saugumo. Ar būna modelių kur papildomai pridėta kažko?

Autopilotas gerai, jei ilgais atstumais užmiestyje važinėji, tuomet jis atliks savo funkciją, lietaus daviklis man tai labai patinka (gaila kad nėra) veidrodėlis tamsėjantis irgi geras daiktas. Visos saugos sistemos jau įeina į bazę.
Sąžiningumas-brangi vertybė, nesitikėk jo iš pigaus žmogaus.

tevas

Citata iš: tadusia Įrašytas Vasaris 17, 2015, 12:40:31 PM
Sita vien del pavadinimo reiktu griebt ir negalvot :D Granta Sport Lux.. :D Nezinau kaip kitiems, bet man geda uz rusus kad jie tokius automobilius gamina :)

Neseniai ziurejau dokumentini filma apie sovietu pramone, kalbinti inzinieriai pripazino, kad tais laikais valdzia nereikalavo kokybes visiskai.

O griztant prie privalumu, bent mano nuomone, kameros ir navi yra beveik butina. Matomumas Corolla Verso atgal vaziuojant tikrai ne stebuklingas.

tadusia

Kokybes standartai panasu nuo tu laiku nepasikeite :)
O man keista, kad smartphonu amziuj tos navigacijos dar kam reikia :) Na gerai, automobiliu prekeiviams, taksistams ir dar kokiem prekiu isveziotojams tas butina :)

guners

Kam kameros, jei yra parktronikai? Kam navi (kuri neturės datalaus LT žemėlapio), jei yra smartfonas su Google maps arba Garminas su detaliu TOPO LT žemėlapiu? Pas mane Avensyje visa tai yra ir nesinaudoju dėl aukščiau išvardintu priežasčių.

arunaskeras

Citata iš: tadusia Įrašytas Vasaris 17, 2015, 12:40:31 PM
Dar del spalvos galima imti kur daugiau rasi tokia š spalva
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

tevas

Citata iš: guners Įrašytas Vasaris 17, 2015, 17:38:43 PM
Kam kameros, jei yra parktronikai? Kam navi (kuri neturės datalaus LT žemėlapio), jei yra smartfonas su Google maps arba Garminas su detaliu TOPO LT žemėlapiu? Pas mane Avensyje visa tai yra ir nesinaudoju dėl aukščiau išvardintu priežasčių.

Kas kam reikalinga. Man LT zemelapio nereikia. Jokie parktronikai nepades prie priekabos privaziuoti  :)

guners

Citata iš: tevas Įrašytas Vasaris 17, 2015, 18:03:56 PM
Kas kam reikalinga. Man LT zemelapio nereikia. Jokie parktronikai nepades prie priekabos privaziuoti  :)
Tik dėl to, kad privažiuoti prie priekabos (pora kartų metuose arba žmogui visai  nei karto) kameros tikrai nereikalingos:)