Toyota Corolla Verso, 2.2 l., vienatūrio pirkimas

Pradėjo Dariuss, Vasaris 05, 2013, 14:55:43 PM

« ankstesnis - sekantis »

guners

Žinoma, kad auto stovis svarbiausias faktorius, paskui kaina ir tada tik "navarotai". Kaip turėjau kadaise Meriva su šildomom sėdynėm, tai dabar žiemomis pasigendu šios opcijos. Visai malonu "faberžė" šiltai padėti įšalusiame salone:)))
Sąžiningumas-brangi vertybė, nesitikėk jo iš pigaus žmogaus.

MindaugasB

As tai noriu automatiskai vaziuojancios masinos :D px ant kameru, ant parktroniku, asistentu ar kitu navarotu, man tik vieno reikia: kad pati vaziuotu o as knyga skaityciau :D
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

gts

Tau tada reikia samdytis vairuotoją arba su taksi važinėtis  :-]

tevas

guners

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Vasaris 17, 2015, 21:20:50 PM
As tai noriu automatiskai vaziuojancios masinos :D px ant kameru, ant parktroniku, asistentu ar kitu navarotu, man tik vieno reikia: kad pati vaziuotu o as knyga skaityciau :D
Viešasis transportas suteikia tokia privilegija:)
Sąžiningumas-brangi vertybė, nesitikėk jo iš pigaus žmogaus.

mosquito

Citata iš: tevas Įrašytas Vasaris 17, 2015, 21:28:32 PM
Galetu dar auto ir knyga skaityti  :)

tai jau ir dabar skaito  ;) ir netik auto, ir telefonai ir t.t. Yra audio knygos tam  :)
..twin turbo mosquito..

Ralfas

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Vasaris 17, 2015, 21:20:50 PM
Pasakei ir prisnigo...

MindaugasB

Citata iš: Ralfas Įrašytas Vasaris 18, 2015, 07:11:42 AM
Pasakei ir prisnigo...

As i WRC vaziuosiu atskirai, nes matau tau su manim vienoje masinoje sedeti bus kancia, jeigu jau per kompo ekrana hemorojus tau lenda mano posta forume pamacius.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Arnc

Labas vakaras,

Gal dar galite patarti kur geriausia patikrinti automobilio vin numerį?
Ar pvz.: http://www.autodna.lt/ čia rasiu išsamiausią informaciją?
O gal galima kur nors ir nemokamai ją gauti?

Arnas

Bemsas

Pamirskit jus ta sukciu kompanija AUTODNA. Uz sumoketus pinigus pasakys masinos modeli bei pagaminimo metus.

Venza

Jeigu nori tik patikrint VIN numeri,tai geriausia Regitroje ,jeigu vogta ar perkaltas arestuos  :D
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Arnc

Na gerai, ten negausiu info, o kur tada gausiu?
Galit kas nors linką "numesti"?

tevas

Arnc

Na o tai kur nors internete galima bent kažką patikrinti, ar išvis niekur nieko neįmanoma patikrinti?
Na gerai, nebus ten pilna istorija, bent gal kažkiek bus, ir gal jau iš to kažkiek bus matyti kas man nepatiks.

Donis7