Toyota Corolla Verso, 2.2 l., vienatūrio pirkimas

Pradėjo Dariuss, Vasaris 05, 2013, 14:55:43 PM

« ankstesnis - sekantis »

Arnc

Labas rytas,
Na štai ir nusipirkom tą auto apie kurį klausinėjau, tai ačiū visiems už tiek gerus patarimus tiek ir už blogus.  :)
Viskas kaip ir gerai su auto tik gal kuro sąnaudos kiek didesnės nei tikėjausi 9,2l mieste, taip kompas rodo.
Tai čia normalu ar daugoka? Miestas - Šiauliai.
Ryt gal į Vln važiuosim, tai pažiūrėsiu ką už miesto rodys...  :)

Gmc

Gal ir daugokai, bet pasimatuok pilnu baku ir realias sanaudas, o ne kompo.
Man Toyotos kompas gryba rode, reikedavo pridet 1.7-1.8l mieste. Uztat uzmiestyje max 0.1l skirtumas.

Arnc

Na jei reikės dar pridėti tiek, tai visai daug tada bus  :-/
Ok teks matuoti pilnu baku ir žiūrėti kas gaunasi  :think:

Ralfas

Arnc, Toyota ir kuro ekonomija du nesusiejami dalykai jeigu ka...

tadusia

Niurkt

Na man niekada nebuvo pakilę daugiau 8,5 ir važinėju gana netaupiai  :D
Nors man dažnai tenka ir užmiestį pasivažinėt, tai dabar kai paskutinį kartą žiūrėjau lyg 7,5 buvo. Žinoma ėda daugiau nei rodo, bet sakyčiau tarpe tarp 0,5-1l ir vėlgi viskas priklauso kaip važiuoji

Buvo dar čia kad trečias bemvas prie šviesaforo provokavo, tai sugėdinau aš jį prieš panelę šalia sėdinčią, o taip stengėsi...  (+) Su Toyota dar nebuvau bandęs jos pajėgumų prieš kitus bolidus, likau nustebęs  :D Tai va nebent po tokių pabandymų ir sukyla sąnaudos  (H-)
Buvo: '95 BMW 316i Compact / 75 kW
Buvo: '99 Alfa Romeo 156 1.8 Twin Spark / 106 kW
Yra: '06 Toyota Corolla Verso 2.2 D4D / 100kW

Bemsas

7.4L realus vidurkis ziema-vasara vazinejant netaupant 100kw motoras be DPF. Didesniu sanaudu niekada ir nebuvo. I kompa neziuriu, nes rodo 5.9 o realiai 7.4.

Ralfas

o jeigu ziema rodo 8-8,2 tai realiai gaunasi apie 10L :) Gaudu pas toyota su sanaudėlėm, graudu...

Arnc

Tai kaip čia yra, kad sąnaudos skiriasi beveik trečdaliu?Vienas sako, kad 10 l kaip ir normalu, o kitas važiuoja su 7,4 l Na pas mus tas Dpf yra.
Ar tau čia tie 7,4 mišriai gaunasi, pas mus 9l tik mieste ir tos kelionės po 5 km namai darbas, darbas namai.

Gmc

Citata iš: Bemsas Įrašytas Kovas 06, 2015, 10:04:20 AM
7.4L realus vidurkis ziema-vasara vazinejant netaupant 100kw motoras be DPF. Didesniu sanaudu niekada ir nebuvo. I kompa neziuriu, nes rodo 5.9 o realiai 7.4.
Su Passat tuoj bus 30 000km prasukta, visus kuro pylimus veduos, tai realios sanaudos 7,6l/100km. ~85% miesto rezimai, nemazai su kamsciais.
Dabar paskutiniu metu tokiu oru mieste be kamsciu ir iskaitant kad dalis keliones be sviesoforu, tai iseina irgi ~7.6l. Manau kaip 103kw ir automatui labai gerai. Drozt nedroziu, bet ir netaupau.

Gmc

Beje del idomumo is mano Excel failo, maziausios ir didziausios sanaudos (ne pagal kompa, o realios):
Toyotos 2.2l 100kw: 10.57 ir 6.14
Passat 2.0 103kw DSG: 9.33l, 5.83.

nOnAmE

Panashiai ir pas mane jei kam ydomu
Miesto rezhimas vien trumpais atsumais, DPF'as kastruotas.

Ralfas

Noname panasiai ir pas tave, tai cia i ka panasiai? Kurias sanaudas?

gts

Neseniai teko vairuoti nauja Skoda Octavia 1.6 D 77 kw, tiesiai is salono, is Vilniaus parvariau i Klaipeda, gamintojas deklaruoja sanaudas 3,8, bet man kompas gryzus rode 6,8 aisku vaziavau apie 130-140, bet vienas pats, tad manau sanaudos neturetu buti tokios dideles, o netraukia tai visai, kibiras o ne masina, sanaudos dideles, traukos nera, nesuprantu kodel jas perka....

Donis7

Turbūt, kad kaina nedidelė. Škodas dažniausiai įmonės perka, tai jiems dzin ar kibiras,ar netraukia....svarbu pigus lizingas. IMHO.