Toyota Corolla Verso, 2.2 l., vienatūrio pirkimas

Pradėjo Dariuss, Vasaris 05, 2013, 14:55:43 PM

« ankstesnis - sekantis »

Bemsas

Po E39 Corolla Verso bus laabai triuksminga ir netokia komfortiska. Ypac tai jauciasi trasoje.

tadusia

Citata iš: Bodybuilding Įrašytas Birželis 07, 2015, 19:38:47 PM
Sveiki.
Užsimaniau įsigyti didesnį automobilį nei turimas penktas bmw. :D
Šiai dienai nusižiūrėjęs esu Vw Touran, Opel Zafira ir Toyota  Corrolla Verso.
O tau tikrai reikia miniveno? Del daugiau vietos galima rinktis ir universala :) Nezinau, kiek teko vaziuot, man touranas komfortu tikrai lenkia corolla verso, kuro sanaudos mazesnes, vietos daugiau, ir siaip smagiau vaziuoja.. Corolloj irgi pilna pigios plasmases, komforto ten ner (pamegink atsisest gale, trecia eile nenaudotina), garso izoliacijos irgi, vietos irgi nestebuklas. Jei rinkciaus is situ variantu, jamciau touran'a, nors ir pastarasis bus brangesnis nei corolla, bet siaip tai ne I viena neziureciau- taupyciau ant Sharano arba jau multivano :)

Bodybuilding

Pirmas įspūdis atsisėdus į Touran patiko,tik labai jau akis bade kažkoks perdėtas paprastumas, ar tu lauke ant taburetes sėdi ar tourane :D vienas ir tas pats atrodė.. O po Zefyros atsisėdus į tourana po 30 sekundžių išlipau ir sakiau nebeziuresiu į tas mašinas, o kodėl ir pats nežinau. Į Toyota atsisėdus lyg ir patiko viskas, kažkokios didelės erdvės pojūtis susidaro. Tačiau po visų patarimų Zafira atmesta, Touran teko irgi girdėti labai daug nusiskundimų.  Tariuosi su žmonėmis, kurie taiso mašinas ir kurie užsiima jų prekyba. Manau tai žmonės, kurių galima paklausyti..  Ir aišku Toyotos išgirtos.
Kalbant apie multivana tai taip,tas automobilis iš ties man patinka, tačiau įsigyti už palyginus nemažus pinigus galima tik sena automobiliuka.
O sharana aš buvau irgi įsisvaigęs ir smarkiai jų ieškojau, į Toyotas net nežiūrėdavau.. Bet vėl jie buvo visų atsiprašant iš*yzdavoti :D
Visur savi pliusai,savi minusai.
Mėgstu odines sėdynes,Toyotoje jau baigiu susitaikyti, kad tokių nerasiu. Dar kas Toyotoje truputį man nepatinka tai trečia sėdynių eilė, man kiekvieną dieną nereikės tikrai jų,bet kai jos yra norisi,kad jos būtu tinkamos naudoti.  Dabar ten geriausiu atveju pliušini meškina pasodinsi ir deja net jam tikriausiai nebus patogu :D
Na atkreipsiu dar kartą dėmesį į Touranus, Sharanus.
Bet kaip minėjau labai,netgi labai norisi Toyotos patikimumo.  Tik nesuprantu, vienur skaitau,kad nėra tokia jau ir bloga ta garso izoliacija Toyotoje. Tai kaip yra ištiesu?

Ivo9

Važinėju mieste/užmiestyje beveik 50/50. Jei reiktų važinėtis tik mieste, tikrai jos nepirkčiau, nes automobilis gana sunkus, mažas manevringumas, bent jau man, važiuojant protingai, mieste ir su kamščiais niekaip nesigauna sutilpti į mažiau nei 9 l... Ir čia tik vasaros metu, žiemai pridėk dar + 1-2l. Ilgoms kelionėms – beveik tobulas auto. Aišku, jei nekreipsi dėmesio į gan prastą garso izoliaciją. Turbūt labiausiai vertinu salono transformaciją ir erdvė - atlenkus galines sėdynes grindys tampa lygios.  Pas mane 5 –vietis, kurio ieškojau tikslingai, nes trečia sėdynių eilė, tai pasityčiojimas iš keleivių. O 5-vietyje, po dangčiu yra daug ervės susidėti įrankiams ir panašiai. Turbūt didžiausi minusai , tai garso izoliacija, barškalas duobėtais keliais ypač žvyrkeliais ir kuro sąnaudos. Per metus numyniau 25k km, problemų kaip ir nebūta (softo atnaujinimas, lemputės, tepalai). Dėl rūdžių būk ramus, dar neteko matyt tokių metų surūdijusios Toyotos, tame tarpe ir Corolla Verso. Jei imčiau Touraną, tai tik dėl to, kad jis turi DSG automatinę transmisiją ir draugiškesnes kuro sąnaudas.Taigi sėkmės apsisprendžiant.

Bodybuilding

Taip pat japoniškas automobilis,kuris mane domina, yra Nissan X-trail. Aišku tai ne vienaturis, bet visi kaip susitarę mane nuo jo atkalbinėjate. :D gal apie Nissan kažką girdėjote? :D

balticam

Citata iš: Bodybuilding Įrašytas Birželis 08, 2015, 11:17:20 AM
Pirmas įspūdis atsisėdus į Touran patiko,tik labai jau akis bade kažkoks perdėtas paprastumas, ar tu lauke ant taburetes sėdi ar tourane :D vienas ir tas pats atrodė.. O po Zefyros atsisėdus į tourana po 30 sekundžių išlipau ir sakiau nebeziuresiu į tas mašinas, o kodėl ir pats nežinau. Į Toyota atsisėdus lyg ir patiko viskas, kažkokios didelės erdvės pojūtis susidaro. Tačiau po visų patarimų Zafira atmesta, Touran teko irgi girdėti labai daug nusiskundimų.  Tariuosi su žmonėmis, kurie taiso mašinas ir kurie užsiima jų prekyba. Manau tai žmonės, kurių galima paklausyti..  Ir aišku Toyotos išgirtos.
Kalbant apie multivana tai taip,tas automobilis iš ties man patinka, tačiau įsigyti už palyginus nemažus pinigus galima tik sena automobiliuka.
O sharana aš buvau irgi įsisvaigęs ir smarkiai jų ieškojau, į Toyotas net nežiūrėdavau.. Bet vėl jie buvo visų atsiprašant iš*yzdavoti :D
Visur savi pliusai,savi minusai.
Mėgstu odines sėdynes,Toyotoje jau baigiu susitaikyti, kad tokių nerasiu. Dar kas Toyotoje truputį man nepatinka tai trečia sėdynių eilė, man kiekvieną dieną nereikės tikrai jų,bet kai jos yra norisi,kad jos būtu tinkamos naudoti.  Dabar ten geriausiu atveju pliušini meškina pasodinsi ir deja net jam tikriausiai nebus patogu :D
Na atkreipsiu dar kartą dėmesį į Touranus, Sharanus.
Bet kaip minėjau labai,netgi labai norisi Toyotos patikimumo.  Tik nesuprantu, vienur skaitau,kad nėra tokia jau ir bloga ta garso izoliacija Toyotoje. Tai kaip yra ištiesu?

Nesuprantu as ko taip visi verkia del garso izoliacijos....Man triuksmo lygiu ji niekuo nesiskiria nuo kitu vienaturiu. Cia tas pats mitas kaip ir del "koks kuras geriausias?"
Trecia eile sedyniu-skaityk kad ju nera. Na bet reikalui esant galima panaudot,tik komforto jokio. 8 metu sunus telpa puikiai...
Dyzelio sanaudos Vilniuje- 6.7-7.4l , uzmiestyje 5.2l  o bendras vidurkis nulekus 320k -5.8l
Touran ir Sharan as irgi tau nepatariu,nebent labai jau myli VW marke.

tadusia

Citata iš: Bodybuilding Įrašytas Birželis 08, 2015, 11:41:58 AM
Taip pat japoniškas automobilis,kuris mane domina, yra Nissan X-trail. Aišku tai ne vienaturis, bet visi kaip susitarę mane nuo jo atkalbinėjate. :D gal apie Nissan kažką girdėjote? :D
Pats buvau panasioj situacijoj, prisiskaites daug geru atsiliepimu svaigau apie corolla verso ir jos patikimuma, kol realiai pats jos nepaciupinejau, tada pradejau metytis, tarp visokiu markiu ir modeliu, kol galiausiai pasitaike nebloga Honda crv 2 feisliftas :) Va sita automobili tai labai rekomenduoju.

Bodybuilding

Citata iš: tadusia Įrašytas Birželis 08, 2015, 12:06:10 PM
Pats buvau panasioj situacijoj, prisiskaites daug geru atsiliepimu svaigau apie corolla verso ir jos patikimuma, kol realiai pats jos nepaciupinejau, tada pradejau metytis, tarp visokiu markiu ir modeliu, kol galiausiai pasitaike nebloga Honda crv 2 feisliftas :) Va sita automobili tai labai rekomenduoju.

Tos naujosios pustos crv neįkandu :D o antros kartos kiek žiūriu skelbimus pagrinde vien benzinai, vien benzinu važinėti brangoka, o uždujinus džiaugsiuosi nebent vasarą. Kadangi važinėju ne ir tokiais ilgais atstumais, nespės net persijungti dujos.  O kalbant apie dyzelius man kažkas yra sakęs, kad jeigu benziną tai crv,jeigu dyzeli tai x trail, kalbant apie SUV automobilius.

O ta corrolla kolkas vis dar patinka, tik va metytis pradėjau tik dar labiau padiakutavęs su jumis.

Jeigu sąnaudos tokios kaip čia tika minėjo balticam tai fantastika . X trail kišenę labiau tuštins..
Is vienaturiu sakau,labiausiai ieškojau sharan, atkalbėjo, tada touran,zefyra, nuo jų atkalbėjo ir dar dabar atkalbinėja,apie Toyota kolkas nieko dar nepasakė blogo. Aišku garso izoliacija ir t.t. Nebuvo pagirta.
Norisi po bmw vietos daugiau kažkaip.  Esu nežemas, tad labai nemėgstu sėdėti žemai mašinose. Nusileidi sėdynę ,kad patogiai sėdėti ,bet išlipti ir įlipti kažkokia tragedija.
Labiausiai žiūrėjau SUV, bet kuro sąnaudos ir nepraktiškumas atbaidė.. Norisi erdvės ir bent sąlyginės ekonomijos.

tadusia

Citata iš: Bodybuilding Įrašytas Birželis 08, 2015, 12:46:30 PM

O ta corrolla kolkas vis dar patinka, tik va metytis pradėjau tik dar labiau padiakutavęs su jumis.

Ginkdie, as jusu tikrai neatkalbineju pirkt corollos verso, tik ne toyotos klube :D Man ji netiko, ir nepatiko, gal kad tiketasi buvo daug.. Jei jus nusipirksit nesudrozta, tikiu kad vaziuosit ir dziaugsites, kaip ir dauguma kitu ;)
Pats turiu dyzeline crv, sakyciau puiki ekonomija. Uzmiesti galima tilpt ir i 5,5 litrus, mieste 7-8litrai.

Ivo9

Balticam važinėja 2012 modeliu, 2l varikliu (bent jau profilis tą sako). Pats, kaip suprantu, ieškosi 2,2 dyzelio, abejoju ar su šiuo modeliu pavyks išspausti tokias stebuklingas sąnaudas... Beje, kaip nemažai keliaujančiam, man dar užkliuvo mažas kuro bakas. Su pilnu baku maximum maximorum išspaudžiu 600 km...

Bodybuilding

Citata iš: tadusia Įrašytas Birželis 08, 2015, 12:59:20 PM
Ginkdie, as jusu tikrai neatkalbineju pirkt corollos verso, tik ne toyotos klube :D Man ji netiko, ir nepatiko, gal kad tiketasi buvo daug.. Jei jus nusipirksit nesudrozta, tikiu kad vaziuosit ir dziaugsites, kaip ir dauguma kitu ;)
Pats turiu dyzeline crv, sakyciau puiki ekonomija. Uzmiesti galima tilpt ir i 5,5 litrus, mieste 7-8litrai.

Viskas tvarkoje :D oho,iš ties puikios sąnaudos.  Koks varikliukas,metai?  Ir kokiomis kainomis vaikšto tokie modeliai?
Aš neturiu nieko prieš betkoki automobilį, bet va kai ieškausi dabar sau tai turbūt baigiu visas mašinas išžiūrėti :D

tadusia

Citata iš: Bodybuilding Įrašytas Birželis 08, 2015, 13:21:56 PM
Viskas tvarkoje :D oho,iš ties puikios sąnaudos.  Koks varikliukas,metai?  Ir kokiomis kainomis vaikšto tokie modeliai?
Aš neturiu nieko prieš betkoki automobilį, bet va kai ieškausi dabar sau tai turbūt baigiu visas mašinas išžiūrėti :D
metai 2006 pabaiga, variklis 2,2, o del kainos, bijau but isvadintas durniu, bet mokejau 8,4 tukst euru :D Daug, bet rida 120 tukst km, pilna istorija, executive komplektacija, oda, garantija. Pirkau Vokietijoj :) Kiek Lietuvoj gyvos kainuoja nezinau :)
Pats rinkausi kiek kitaip, neturejau konkretaus vieno ar kito modelio, buvo keliatas tarp ju ir xtrailas, emiau ta kuri pasitaike geriausias variantas :)

Bodybuilding

Lygiai taip pat ir aš dabar laukiu automobilio iš giedro dangaus,koks nukris geras, tokį ir pirksiu... Svarbu bent kažkiek atsimėčiau modelių, kurių tikrai neverta pirkti.
Vienu žodžiu, Toyota corrola verso, negendantis ,patikimas automobilis ,minusai garso izoliacija ir trečia sėdynių eilė.
Dar lauksiu kieno nors atsiliepimo plataus apie Nissan x trail ir tikriausiai būsiu apsisprendęs 110%.
Toyotos, aplamai vienaturiu, aš užsimaniau todėl, kad nustebino kuro sąnaudos ir automobilių dydžiai. Bet jeigu sakot,kad corrola mieste 9l, žiemą ir daugiau tai tada nelabai ir apsimoka pirkti, aš važinėjau su bmw 3.0d kuris 9-10 valgė vasarą, bet už tai trauka ir komfortas koks :D
Norisi aukštesnės sedesenos, komforto bent kažkokio ir aišku ekonomijos...  X trail kuro sanaudos panašios turbūt būtų kaip Toyotos.. Bet už tai 4 varomi,tikrai jau aukštą sedesena .. Bet is kitos pusės kam man tas džipas.
Vienu žodžiu prasti popieriai :D

Saulius SSS

Nusileisk ant žemės,negendančių mašinų nėra. Jeigu pirksi už "standartinę rinkos" kainą ir "standartinius lietuviškus"spidometro parodymus,gali tekti ir nepigiai pasiremontuoti. Na, aišku,nenoriu gasdinti,bet visko pasitaiko. Ir vien dėl to,kad bus toyotos ženkliukas,ne faktas,kad būsi laimingas pirkiniu. Na,bet jei neišmėginsi,tai ir negalėsi susidaryti savo nuosavos nuomonės. Šiaip sakyčiau nėra blogas modelis tol ,kol nebūna išsunktos visos sultys. Aš turiu jau antrą Avensį ir blogų atsiliepimų neturiu. Beje Avensis minkštesnis ir erdvesnis (karavanas),bet čia skonio reikalas. Jei būna bėdų,jos labai panašios.
Ir dar: yra tema Corolla Verso pirkimo gidas. Pasiskaityk dar apie Avensius. Bėdos visų tos pačios.

Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Bodybuilding

Citata iš: Saulius SSS Įrašytas Birželis 08, 2015, 15:06:13 PM
Nusileisk ant žemės,negendančių mašinų nėra. Jeigu pirksi už "standartinę rinkos" kainą ir "standartinius lietuviškus"spidometro parodymus,gali tekti ir nepigiai pasiremontuoti. Na, aišku,nenoriu gasdinti,bet visko pasitaiko. Ir vien dėl to,kad bus toyotos ženkliukas,ne faktas,kad būsi laimingas pirkiniu. Na,bet jei neišmėginsi,tai ir negalėsi susidaryti savo nuosavos nuomonės. Šiaip sakyčiau nėra blogas modelis tol ,kol nebūna išsunktos visos sultys. Aš turiu jau antrą Avensį ir blogų atsiliepimų neturiu. Beje Avensis minkštesnis ir erdvesnis (karavanas),bet čia skonio reikalas. Jei būna bėdų,jos labai panašios.

Savaime suprantama, kad nėra negendančių automobilių, bet yra labai gendantys ir mažai gendantys. Tiksliau arba patikimi ir nepatikimi.
Tai va, aš norėčiau susidurti su tuo patikimu.
O kalbant apie konkrečius automobilius, tai čia vėlgi savaime aišku, kad reikia pataikyti ant dar nesuvažinėto automobilio...