Toyota Corolla Verso, 2.2 l., vienatūrio pirkimas

Pradėjo Dariuss, Vasaris 05, 2013, 14:55:43 PM

« ankstesnis - sekantis »

Violeta28

na perskaičiau visus 43pusl ir tai nieko nesupratau....ten daugiausiai rašė apie rida ir dizelinius variantus. as noriu pirkti benzina ir norieciau kad patartymute i ka labiausiai atkreipti demesi perkant masine.
ir noriu paklaust ar corolo verso nera problemo kad ji uzsiveda istatai rakta ir spaudi knopke, nes mane sitas dalykas gasdina.  :-) uz tat galvuoju tarp avensis ir corolo verso. bet corolo man patinka labiau.
prasau jusu pagalbos
aciu  :-)

Egis_

Citata iš: Violeta28 Įrašytas Liepa 02, 2016, 18:13:47 PM
na perskaičiau visus 43pusl ir tai nieko nesupratau....ten daugiausiai rašė apie rida ir dizelinius variantus. as noriu pirkti benzina ir norieciau kad patartymute i ka labiausiai atkreipti demesi perkant masine.
ir noriu paklaust ar corolo verso nera problemo kad ji uzsiveda istatai rakta ir spaudi knopke, nes mane sitas dalykas gasdina.  :-) uz tat galvuoju tarp avensis ir corolo verso. bet corolo man patinka labiau.
prasau jusu pagalbos
aciu  :-)
del start/stop, gali buti rami - viskas ten patikima ;) trukumu,kaip ir dideliu nera tame automobilyje, konkreciai kiekvienos masinos stovi jau reikia ziureti individualiai. Klaipedoje galiu padeti apziureti/issirinkti/ivertinti patikusi automobili, atlikti kompiuterini diagnostika ;)

ginciavas

Jei domina benzinas, tai geriausia ieškoti 1,8l. bet jų vienetai. Apie variklius galima pasiskaityti avensis skyriuje.
http://toyotaclub.lt/forumas/index.php/topic,2544.0.html

Gmc

Corolla Verso pagal patikimuma savo klaseje yra pirmoje vietoje, todel gali buti rami :)
Kaip kolegos ir minejo, imi 1.8 benza ir vazineji :)

Egis_

Citata iš: Gmc Įrašytas Liepa 02, 2016, 18:47:40 PM
Corolla Verso pagal patikimuma savo klaseje yra pirmoje vietoje, todel gali buti rami :)
Kaip kolegos ir minejo, imi 1.8 benza ir vazineji :)
1.8 motoras tai yra lenku dziaugsmas, kadangi sios salies pilieciai lb myli si automobili ir Vokietijoj tokias Corollas sluoja:D

Gmc

Taip, o pas mus 90% dyzeliu atveza. Tai su pasirinkimu realiai tikrai sudetinga.

Violeta28

Citata iš: Egis_ Įrašytas Liepa 02, 2016, 18:29:25 PM
del start/stop, gali buti rami - viskas ten patikima ;) trukumu,kaip ir dideliu nera tame automobilyje, konkreciai kiekvienos masinos stovi jau reikia ziureti individualiai. Klaipedoje galiu padeti apziureti/issirinkti/ivertinti patikusi automobili, atlikti kompiuterini diagnostika ;)

aciu, bet iki klaipedos man toloka 😊
na taip su 1.8 varykliu sunku rasti. viena vakar vaziavau apziuret tai liktai nieko. bet kaina kandziuojasi už 2006m. nori 6200€. 🙁 tai va..
o kuom blogas 1.6 variklis?

Gmc

1.6 matyt nera blogas, tik labai jau silpnas...

balticam

Citata iš: Gmc Įrašytas Liepa 03, 2016, 21:40:17 PM
1.6 matyt nera blogas, tik labai jau silpnas...

Turejom. Tikrai silpnas, daugiau tokiu varikliu niekada nepirkciau. Pakrovus normaliai siurbia benza tik spek pilt... O i kalniuka sunkiai lipa; per Vokietijos kalniukus vaziuodamas galvojau kad jau motoras mirsta...

Mants

būtinai turėtų būti 6bėgių. trasoje važiuojant kad ir 90km/h jau norėtųsi 6pavaros, vien dėl variklio kriokimo, nors apsukos ir nėra didelės, bet variklio garsas jau didelis. apie didesnį nei 120km/h greitį net nebekalbu, su CV važiuoti ilgesnį kelią gaunasi iššūkis :)
ko jau ko, bet garso izoliacijos japonas stipriai pagailėjo, į galą tiksliau visai nedėjo :D galiniai posparniai išvis pliki :)
dėl patikimumo kaip ir viskas gerai.

šiaip , mašina ne stebuklas :D
kai visi paklausiau , nūūū kaip toyota, atsakau kad Važiuoja ir tiek :) emocijų nėra jokių, tiek kad tikrai genda mažiau, nei prieš tai turėta seat alhambra I ir II versijos :)
Toyota Verso 2009 2,0 D4D 93kw
Toyota Yaris 2010 1.3 74kw

Gmc

As nezinau, kokios problemos vaziuoti virs 120, kadangi su saviske autostradomis visuomet 145-150 vaiznedavau be jokio papildomo diskomforto.
Aisku, kad truksta garso izoliacijos, bet dideles tragedijos nemaciau (cia gal jau ipratimas :) ).
Del 6 begiu pritariu visiskai, tik nezinau,ar benzinai turejo 6 begius.

Mants

gMC ypratimas čia :) aš iki tol su alhambra važinėjau, tai man garso izoliacijos nebuvomas svetimas reikalas buvo :)
o 140-150 man svetimas greitis, tik nuo klyžkalnio iki kauno tokiu greičiu pajudėjau, tai atrodo galva sprogs nuo pašalinių garsų

MindaugasB

Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Gmc

Citata iš: Mants Įrašytas Liepa 04, 2016, 12:20:06 PM
gMC ypratimas čia :) aš iki tol su alhambra važinėjau, tai man garso izoliacijos nebuvomas svetimas reikalas buvo :)
o 140-150 man svetimas greitis, tik nuo klyžkalnio iki kauno tokiu greičiu pajudėjau, tai atrodo galva sprogs nuo pašalinių garsų
Gal ir ipratimas :)  bet tikrai nebuvo diskomforto iki 160 km/h greiciu vaziuot su Corolla Verso.
Su Highlander irgi galima, bet jo kruizinis greitis mazesnis. Kokiu 140 drasiai, bet tik tuomet kai nera didelio vejo. Visgi jis jauciasi esant tokiam kebului ir auksciui, todel kartais ir 110 virsyt nesinori :)

Mants

dar prie tos pačios temos, neieškant guglėj atsakymo :)
kokio velnio CV kuro rezervo lemputė užsidega kai lieka apie 15 ltr kuro :) kažkaip be logikos :) na suprantu, užsidega kai lieka koks 7-8 ltr, o čia apie 15 :)