Toyota Corolla Verso, 2.2 l., vienatūrio pirkimas

Pradėjo Dariuss, Vasaris 05, 2013, 14:55:43 PM

« ankstesnis - sekantis »

ToyotaClub

Tai turbut kaip pasakiai kas kaip plaukus rovesi.
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

Bemsas

Modka

siaip nezinau kodel bet praktiskai visi galvoja kad jei perki is kokios vokietijos tai auto bus ledine ir nedauzta bet realybe kad duzta jos visur ir niekas jum nerasys kad pries metus buvo koks briedis nukaltas. o poto stebisi kad dauzta buvo.
Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

Modka

Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

Modka

ToyotaClub

Kaip mano drauge sako nori nedauztos pirk nauja, bent zinosi kad sveika:) tik kad tam pinigeliu reikia daugokai.

Gmc

Citata iš: ToyotaClub Įrašytas Liepa 04, 2013, 22:42:14 PM
Kaip mano drauge sako nori nedauztos pirk nauja, bent zinosi kad sveika:) tik kad tam pinigeliu reikia daugokai.
Taip, bet gi visada norisi nusipirkti kaip imanoma geresni varianta :)

ToyotaClub

na gerai o is kur matosi kad buvo dauzta kur reikia ziureti kad tai pamatyti?

toyrob

toyrob

Jus man paaiskinkite kaip atskirti is nuotraukos ar masinoje yra DPF filtras ar ne? Jei kapotas atidarytas, tai ir pats zinau kaip atskirti, o jei jis uzdarytas :think:

Bemsas

Citata iš: ToyotaClub Įrašytas Liepa 04, 2013, 22:42:14 PM

Nauja - nera garantiju, kad ne dazyta bus. Dyleriams leidzia dazyti masinas, kurios pazeistos transportavimo metu :D

Bemsas

Citata iš: ToyotaClub Įrašytas Liepa 04, 2013, 22:43:49 PM

Apziureti reikia visu tarpus, zibintus. Tarpus tarp zibintu ir sparnu, tarp bamperio ir sparnu. Kad detales turetu 1 plokstuma.

Bemsas

Citata iš: toyrob Įrašytas Liepa 04, 2013, 22:49:51 PM
Jus man paaiskinkite kaip atskirti is nuotraukos ar masinoje yra DPF filtras ar ne? Jei kapotas atidarytas, tai ir pats zinau kaip atskirti, o jei jis uzdarytas :think:

Jei kapotas uzdarytas - atidaryk. Kai kapotas atidarytas yra mano ideta foto, kur apvesta dezute, kuri buna su DPF.

Modka

Citata iš: ToyotaClub Įrašytas Liepa 04, 2013, 22:43:49 PM
nevisada gali pamatyti kad buvo dauzta jei gali pamatyti reiskiasi blogai padaryta. o siaip naudoju dazu storio matuokli kuris neapgauna ir turi irodyma o beto kai su tuo dirbi tai zinai ka ir kur ziureti ir kaip atrodo originalas ir kaip ne.

Modka

Citata iš: bemsas Įrašytas Liepa 04, 2013, 23:02:00 PM
Jei kapotas uzdarytas - atidaryk. Kai kapotas atidarytas yra mano ideta foto, kur apvesta dezute, kuri buna su DPF.
ar gazas dugnas ir jei nors biski meta -nera o jei ne tai yra. bet cia ne 100% :)