Toyota Corolla Verso, 2.2 l., vienatūrio pirkimas

Pradėjo Dariuss, Vasaris 05, 2013, 14:55:43 PM

« ankstesnis - sekantis »

ketvirtasis

Citata iš: guners Įrašytas Rugpjūtis 24, 2014, 19:01:42 PM
Autotoja dabar pardavinėja du nenaujus AV III su gerom komplektacijom ir garantija dar duoda.
Dėkui, žiūrėsim

evaldunia

Citata iš: ketvirtasis Įrašytas Rugpjūtis 24, 2014, 19:38:02 PM
Dėkui, žiūrėsim
Sėkmės ieškant ;), aš savajį AVENSI III (paprasta) menesi ieškojau, kad nebutų plikas :) (aišku universalų daugiau, o man reikėjo sedano)
Ačiū Sauliui SSS už pataisymą
2011 Toyota Avensis III 2.2 D4D.
2008 Toyota Auris 2.0 D4D.

Saulius SSS

Citata iš: evaldunia Įrašytas Rugpjūtis 26, 2014, 14:09:44 PM
Sėkmės ieškant ;), aš savajį AV III menesi ieškojau, kad nebutų plikas :) (aišku universalų daugiau, o man reikėjo sedano)
AV mano manymu yra Avensis Verso. Kaip supratau pats rašai apie paprastą Avensį. Sedanai,karavanai... verso nebūna.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Donatas2007

Pražiopsojau 2007 Corolla Verso vieną variantą u ž 6000 eur. . Žodžiu prašėm žmogaus, kuris varinėja mašinas, pažiūrėti Belgijoj Corola Verso. Žodžiu skambina iš Belgijos  ir sako yra geras variantas 2007 m. ar imi?. Komplektacija - Technolite (ar Techno Lite ar gal kažko nenugirdau). Nelabai paieškoj radau kas čia per komplektacija.  Gal kas paprotins? :)  Forumo, senbuviai atleiskit už "tupus" klausimus. Žodžiu davė laiko pagalvoti iki vakaro ir kol galvojom pardavė perekupui telefonu :)

Toshis

Itariu kaip TAXI filme koks imantrus valdymo blokas, sparnam ratam praplatint :D :D :D

Donatas2007

Gal kas galėtų rekomenduoti žmogų, kuris užsiima Toyotų diagnostika ir padėtų rytoj Kaune apžiūrėti Toyota Corolla Verso 2008 m, 2,2 l, 100 kw dizeliuką.

P.S. "Autotoja" ryt-poryt neturi laisvo laiko.

ToyotaClub

Tokiu turbut Kaune nelabai yra :) bent kiek as zinau. Nebent kas is pasikausciusiu nariu kurie nusimano daugiau nei paprastas mirtingasisi padetu.
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

Venza

Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Donatas2007

Venza ačiū! Apžiūrėjom 2 variantus. Nusipirkau 2,2 l , 100 kW variantą iš Olandijos.  Be speco būčiau nusipirkęs pigesnį variantą ir "užsirovęs" ant problemų.

Venza

Prasom,bet tik padejo  (h) .Siaip as su vienu is jus susipazinau Autoplius forume (bulius1).Kiek skaiciau,supratima apie auto turi ir diagnostika kompiuterine atlieka.Is tikro taip ir turetu but,duona is to valgo  ;)
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Saulius SSS

Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Donatas2007

Saulius SSS,

Man su kelione iš Vilniaus į Kauną vienos mašinos apžiūra kainavo 250 Lt, plius antra mašina - dar 100 Lt.
Bet vis tiek pigiau gavosi, nei būčiau nusipirkęs mašiną, kuri jau meta melsvą dūmelį :)

ToyotaClub

As kaip sakau pirma paturet po to dziauktis. Ar sekmingas pirkinys ar ne. Kaina jei neklsytu tokia pati kas astovybeje kad iskratytu iki saknu viska.
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas