Toyota Corolla Verso, 2.2 l., vienatūrio pirkimas

Pradėjo Dariuss, Vasaris 05, 2013, 14:55:43 PM

« ankstesnis - sekantis »

Donatas2007

Na žinoma. Ne iš salono gi pirkom. Pagyvensim pamatysim. Patikrinimo kaina tokia gavosi, nes žmogui reikėjo važiuoti iš Vilniaus į Kauną ir sugaišti daugiau kaip pusę dienos (patikrinimas Vilniuj turbūt dvigubai pigiau būtų). Būčiau tikrinęs ir atstovybėje Kaune, bet penktadienį-šeštadienį nebuvo laisvų vietų. Autopliuse buvo atsiradęs naujas skelbimas, tai nenorėjau laukti kol kas nupirks man belaukiant eilės Toyotos atstovybėj :) Paskui paaiškėjo, kad be reikalo taip skubėjau pažiūrėti tą naujai autopliuse atsiradusią mašiną :)

ToyotaClub

Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

Donatas2007

Kol kas geri :)   Žmona daugiau su ja važinės. Ji labai svaigo dėl tos Corolla Verso :)  Aš turiu valdišką mašiną.

Bemsas

Citata iš: Donatas2007 Įrašytas Rugsėjis 01, 2014, 17:29:04 PM
Kol kas geri :)   Žmona daugiau su ja važinės. Ji labai svaigo dėl tos Corolla Verso :)  Aš turiu valdišką mašiną.

Geriausia masina - valdiska (y). Negenda ir neima kuro. Kartais net gamina kura :D

arunaskeras

Citata iš: Bemsas Įrašytas Rugsėjis 01, 2014, 19:02:16 PM
Geriausia masina - valdiska (y). Negenda ir neima kuro. Kartais net gamina kura :D
Jo kuo didesne tuo daugiau pagamina
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

Donatas2007

Na pas mane kuro negamina. Bet remonto saskaitu nematau. :)

Donatas2007

PZU draudimas pasiūlė Kasko plius civilinis draudimas  už 900 Lt (300 Lt frančizė). Kaip suprantu nebrangu. Kas gali slypėti po tokiu pasiūlymu? Į ką reikia atkreipti dėmesį?

Bemsas

Sunku su PZU. Viska kad tik pigiau. Duoda sarasa servisu - net nezinai ka pasirinkti :D

Donis7

Seesam man kasko su 300 franšize padarė už 755 lt. Pasidomėk pas juos.

tadusia

Bet cia juk su privalomuoju draudimu. Kaina manau normali

Donis7

Donatas2007

Draudimui reikalinga nors 3 lygio signalizacija. Pasiskaičiau, kad signalizacijos nuo rimtų vagių negelbėja. Kokią iš pigiausių rekomenduotumėte? Gerai būtų, kad signalizacija pati neužrakinėtų mašinos :) Veiksmas Vilniuje.

naujas32

Donatas2007

400 Lt tai kokia čia signalizacija?  Pati mašinos neužrakinėja? 

ToyotaClub

Kaune su signalizacija ir idejimu isidejau eaglemaster e5 uz tokia kaina.
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas