Numerių apšvietimas

Pradėjo Nerijus630, Vasaris 05, 2013, 18:17:39 PM

« ankstesnis - sekantis »

Gmc

Taip turi sviest :D

Tik sako, kad TA jau nebepraleidzia :)

robertas1993

Citata iš: Gmc Įrašytas Gegužė 09, 2016, 21:50:07 PM
Taip turi sviest :D

Tik sako, kad TA jau nebepraleidzia :)

TA nepraleidzia, o jei dar toli iki TA tai policija nubaus dar (aisku, jei sustabdys tave):D
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

Gmc

Manau, kad tikrai nebaus, nes nelabai suprantu, kas cia blogo. O pareigunams tik geriau, nes numeris is dar toliau matosi.

robertas1993

man irgi klausimas, kodel turetu nubaust?  :think: bet pagal taisykles, draudziama tokias ryskias sviesas statyt :)
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

Gmc

Citata iš: robertas1993 Įrašytas Gegužė 09, 2016, 22:21:05 PM
man irgi klausimas, kodel turetu nubaust?  :think: bet pagal taisykles, draudziama tokias ryskias sviesas statyt :)
Su kitais LED vazinejau 3m su Corolla Verso, su sita 6men - niekas nebaude.
Sitos dabar ryskesnes, bet nemanau, kad kazkam uzklius.
Pas mane galines lempos originalios LEDines ir taip ryskiai sviecia, kad sitos nublanksta :D

robertas1993

na as ir neseniai isidejau LED lemputes :D
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

augisz

Man tas pas buvo-problemos sprendimas paprastas-ant silikoninio hermetiko pasodinau lempuciu korpuselius, ned per juos vanduo begdavo i vidu. O patroniukus-lizdus uzoksiduodavo iki negaliu. Srotuosr neieskokit - atsidaros autoplius ir skambinat kas ant daliu auto tuti. Bendra abieju korpuseliu su lizdais kaina 10eut. Issiploviau juos, pasodinau ant hermetiki ir svieciau kaip priklauso plius i vidu dregme nepatenka.

Bemsas

Mieste daznai tenka matyti vazinejancias masinas su mirganciais LED apsvietimais. Toyotom nepadarysi, bet kitoms masinoms puikiai tinka nuo BMW numerio apsvietimo zibintai LED, kurie kainuoja po 6eur Krastoj. Originalus led zibintai turi lesius, kurie skleidzia sviesa tik i numeri, o ne apsviecia visa gala.

Gmc

Citata iš: Bemsas Įrašytas Gegužė 10, 2016, 00:10:09 AM
Mieste daznai tenka matyti vazinejancias masinas su mirganciais LED apsvietimais. Toyotom nepadarysi, bet kitoms masinoms puikiai tinka nuo BMW numerio apsvietimo zibintai LED, kurie kainuoja po 6eur Krastoj. Originalus led zibintai turi lesius, kurie skleidzia sviesa tik i numeri, o ne apsviecia visa gala.
Pas mane viena buvo pradejus mirgeti, todel pasikeiciau i naujas is Autoaibes.
Ziuresim, kaip bus. Jei blogai - sudesiu paprastas ir tiek :D

ketvirtasis

T25 Avensyje sudegė lemputės patronas, apšviečiančios numerį, teko keisti į LED. Dabar atsiradus itin galingų led juostų (20W vienas metras) teko padirbėti su jomis. Tai vat sakau ir aš panaudosiu savo naudai tuos led juosteles. Iškirpau juostelę su 6 vnt ledukų, ją priklijavau prie variuoto stiklotekstolito (aušinimas) tuo pačiu ir lemputės korpusas ir pajungimo kontaktai. Padariau T formos korpusą priklijavau led atrinkęs (+/-) pasijungiau. Spalvos temperatūra labai šilta vizualiai kaip paprasta lempikė, o liumenų (apšvietimo srautas) trys kart daugiau. Reziumė: priekinėse duryse, numerio apšv. ir bagažinėje (sedanas) itin ryški maloni ir realiai naudinga šviesa. Bo anos lempikės tik švietė be jokios naudos.

Bemsas

Jei kam idomu tai BMW apsvietimas atrodo taip: ismatavimai 78mmx32mm. Tinka ten, kur apsvietimas montuojamas horizontaliai. Zibinte stovi tik 2led. Galvojau sau pasidaryti, imontuoti juos i plastmase, kur bagazines atodarymo mygtukas.

bladas

Citata iš: bladas Įrašytas Gegužė 09, 2016, 17:03:02 PM
Neseniai pažįstamas keitė, rytoj paklausiu - kas ir kaip
Išsiaiškinau. Tas žmogus yra mašinų meistras -  dažytojas, špakliuotojas, surinkinėja daužtas mašinas ir t.t.  Specas. Jis su tuo supuvusiu Verso patronėliu kaip pavyzdžiu nuėjo į paprastą autodalių parduotuvę, ir ten rado kažkokius nuo senų laikų užsigulėjusius, neaišku kam skirtus  universalius patronėlius su lemputėmis po 2 eur. Svarbiausia, kad jų tvirtinimas, patronėlio užkarpos,  buvo kaip Tojotinio patronėlio. Teko šiek tiek perdaryti, ir tiko į Verso. Šiandien buvau nuėjęs į tą parduotuvę, jos savininkas prisiminė tą atvejį, ir sakė, kad tai buvo du paskutiniai, neaišku kam skirti daiktai - gal kokio VW posūkiai ant sparnų, gal dar kažkas...

Ivo9

OK, ačiū už pasidomėjimą. Bandysiu kažką panašaus ieškoti.

bladas

Sėkmės. Nufotografavau, kaip atrodo ta mano aprašyta "samadielka":