Numerių apšvietimas

Pradėjo Nerijus630, Vasaris 05, 2013, 18:17:39 PM

« ankstesnis - sekantis »

Bemsas

Citatamuncis parašė:
Na numeris tai tikrai gale geriau matosi su 5ledu lemputem, bent jau pas mane, o del priekiniu gabaritu tai nesigincysiu :)

As manau, kad kaiptik numeriai turi kuo maziau matytis nakti :D

GALLANT

Na nezinau, pas mane tiek gabaritai normaliai nakti matos tiek numeris......

sivra

CitataMirro parašė:
vat butent :D jeigu gabaritai ir numerio apsvietimas netinka :D
kazin ar oro slegi padanguose irgi matuos :D
Nesuprantu jusu juoko, slegi padangose pasitikrinti prieš TA privalai pats, nes gali stabdžiu stendo nepraeit. :o
Kartais TOYOTA remontuoju, o IMPREZA sau sportuoju.

GALLANT

Slegi turi paziuret ne pries technikine, o laikas nuo laiko, kad padangos tolygiai devetusi, tai manau daro kiekvienas padorus vairuotojas. Realiai geras vairuotojas nevazines su tech netvarkinga masina. Patys pagalvokit, jei pradejo bildeti vaziuokle, tai manau ir be technikines vaziuosit tvarkyt, asmeniskai man tech apziura reikalinga, kad paziuretu ar tolygiai stabdo ratai, nes garaze to negaliu paziuret, o visa kita ir be tech apziuros pasiziuriu. Pagal naujus ju istatymus, tai LED lempute gabarite yra katastrofa, o supuves sparnas, tai nieko baisaus......

Bemsas

Taip, LED gabaritai kenkia saugumui. Turejau masina, tamsinta visa 80%, tai su paprastais gabaritais vakare dar matydavau masina soniniame veidrodelyje, o su LED pamatyti buvo be sansu :D

GALLANT

Na tai jei uzdazysi langus, tai nepades net xenonai is galo vaziuojanciai masinai......

profesionalas

Avensis verso kaip pakeisti numerio apšvietimo lempuką, iš bagažinės vidaus priėimo nėra... manualo kolkas nerandu... bijau sulaužyt ką plėšdamas apšyvke...

Saulius SSS

Citata iš: profesionalas Įrašytas Birželis 24, 2013, 08:09:30 AM
Avensis verso kaip pakeisti numerio apšvietimo lempuką, iš bagažinės vidaus priėimo nėra... manualo kolkas nerandu... bijau sulaužyt ką plėšdamas apšyvke...
NIC'as atitinkantis klausimą  :D
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

profesionalas

Kadangi niekas pepasidalino info kaip reikia pakeisti Toyota avensis verso 2003 numerio apšvietimo lempukus, tai pasidalinsiu info gal kitiems pravers, teko visą apšyvkę nulupt nuo bagažinės, tai ir pamačiau kad kitaip jos ir nesikeičia kaip tik taip.

Ivo9

Perdegė mano CV valst. numerio pašvietimo lemputė. Besukant lauk, tiesiog rankose sutrupėjo lemputės lizdas. Galvoju anokia čia problema, nusipirksiu naują. Pradėjau ieškoti naujos, min €22. Laužynuose arba panaši kaina, arba visai neturi. Turbūt pigiausiai radau allegro.pl 66zl. Gal pas ką mėtosi koks vienas nereikalingas už protingesnę kainą ? Ačiū.

Zaroliz

Kazkada nissanui tokia problema turejau, tai nuo kitos auto pritaike ir pinigu nekainavo

Išsiųsta naudojantis LG-P760 Tapatalk 4 Lt

bladas

Neseniai pažįstamas keitė, rytoj paklausiu - kas ir kaip

robertas1993

tinka ir nuo yario ir yario verso :) tokie patys lizdai
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

Ivo9

Dekui. Tai kad ieskau pagal detales koda, o ne tik COrolom verso, o kaina stabili. Matyt dazna problema, tai ir kaina laiko tokia.