salono keitimas

Pradėjo bimas, Vasaris 06, 2013, 21:45:30 PM

« ankstesnis - sekantis »

Toshis

Myjack

Sveiki,
Kaip nuimti/atlenkti Avensis T25 galiniu sedyniu sedimaja dali?  (!?) Gal rankos kreivos, ar akys zvairos, bet neradau kaip jos ten graziai "atsilenkia"...Dekui

Saulius SSS

sedynes skiriasi. karavanui ir checbekui ant atlosu virsuje prie langu yra mygtukai. gal pas tave sedanas?  neparasei...
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Myjack

Citata iš: Saulius SSS Įrašytas Balandis 27, 2014, 12:44:56 PM
sedynes skiriasi. karavanui ir checbekui ant atlosu virsuje prie langu yra mygtukai. gal pas tave sedanas?  neparasei...
Teisingai - mano klaida. Avensis 2003 m sedanas. Nugaros atlosas atsilenkia paspaudus 2 sonuose esancius mygtukus. Bet kaip atlenkti sedimaja dali? O gal ji nejudinama?

arytis

Ją reikia atversti neatlenkus atlošo. Paimi priekinę sėdynės dalį iš apačios ir pakeli, tada pastumi į priekį ir tada sėdynė atsiverčia.

Myjack

Citata iš: arytis Įrašytas Balandis 27, 2014, 16:52:45 PM
Ją reikia atversti neatlenkus atlošo. Paimi priekinę sėdynės dalį iš apačios ir pakeli, tada pastumi į priekį ir tada sėdynė atsiverčia.
"arytis", kaip nurodei - tikrai neatsilenkia... meginau visaip ir is visur :)

Saulius SSS

kaip sedano nezinau. mano : galines sedynes priekio apatine dali kilsteli i virsu kokius 5cm ,tada kisi pirstus i tarpa tarp atloso ir sedines ir keli sedyne i virsu. taip kaip rase arytis. atlosa lenki po to.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Donis7

Liftback-o (hečbeko) lygiai taip pat.

denka90

Citata iš: Myjack Įrašytas Balandis 27, 2014, 16:14:35 PM
Teisingai - mano klaida. Avensis 2003 m sedanas. Nugaros atlosas atsilenkia paspaudus 2 sonuose esancius mygtukus. Bet kaip atlenkti sedimaja dali? O gal ji nejudinama?

Nejudinamu dalyku nera. Viskas yra ardoma. Tik stipriau timptelti reikia.

Myjack

Citata iš: denka90 Įrašytas Balandis 27, 2014, 20:08:15 PM
Nejudinamu dalyku nera. Viskas yra ardoma. Tik stipriau timptelti reikia.
Aciu, pavyko. Skirtingai, nei paveiksle, apacioje yra du fiksatoriai, kurie ir laiko visa galine sedimaja dali.
Dekui dar karta

ketvirtasis

Kad tik tokios bedos butu, blemba kaip smagu skaityti tokius postus. Nuotaika praskadrina :-] :-] :-] :-]

aXiss

Sveiki, prikelsiu tema. Turiu du automobilius identiskus T25 karavanus. Vienas su mechaniniu veliuro salonu su el. pasildymu. Kitas elektrinis odonis sildomas. Noriu sukeisti vietomis, truputi skiriasi jungtys. Kaip suprantu airbag ir dirzo davikliu jungtys tos pacios. veliuro salone trecia jungtis kaip suprantu sildomoms sedynem, o elektrinese kedese pries tokia pat pasildymo jungti stovi elektrinio valdymo jungtis. Ar kazkaip panasiai suprantu? Ar sudetinga yra dabar sukeisti vietomis, vienoje masinoje pravesti maitinima o kitoje ta maitinima "uzglusinti"? Ar dar kazka imantresnio reikia daryti ?

Aciu uz atsakymus :) Galbut kazka ne taip supratau...

aXiss

Mano atveju: kaip ir rasiau ten kur dejau mechanini salona uzglusino viena laida. Tiesiog sukeite vietomis fiskiu galiukus. Ten kur dejau odini truko pliusinio laido. Kadangi dejo stora pliusa el. Valdymui prie tonpacio pakeite ir minisa i storesni. Istate saugikli ant naujo pliusinio laido ir vuolia. Uzgesino airbagus kadangi sujungus abejose mete klaidas.

Olve

Sveiki, turiu kalsimą. Noriu pasikeisti savo Avensio saloną iš mechaninio medžiaginio į odinį elektrinį, gal kas žinote ar yra atvesti laidai dėl elektra valdomų sėdynių ?

ketvirtasis

Citata iš: Olve Įrašytas Birželis 06, 2016, 18:15:18 PM
Sveiki, turiu kalsimą. Noriu pasikeisti savo Avensio saloną iš mechaninio medžiaginio į odinį elektrinį, gal kas žinote ar yra atvesti laidai dėl elektra valdomų sėdynių ?
Maitinimą atsivedžiau, mano atveju (T25) nebuvo, o sėdynių šildymo valdymo laidukai paslėpti po apdaila už bėgių svirties.