Odines sedynes

Pradėjo MnDs, Vasaris 10, 2013, 23:13:33 PM

« ankstesnis - sekantis »

MnDs

CitataVenza parašė:
 Pabandyk paieskot sedynes is angliskos auto.Tuo atveju tai bus keleivio sedyne ir nebus labai isdilusi.
kiek zinau nesiskiria vairuotojo ir keleivio sedynes, tik pas mane vairuotojui aukstis dar reguliuojasi, o keleiviui ne, bet jei ir nusipirksiu is sroto sedyne pasikeisiu tik atramos apmusala, o ne visa sedyne :)

ponas

patariu as kazkada remontavau golfo sedine su juoda Moment juosta,labai gerai gavosi patariu jei tau tinka,o srote tai po viena sedine nepardavineja:D
Paziuresim kas cia yra gero:D

gisas

at teisingai supratau, kad avnesiui T25 nesiskiria anglo ir europiečio sėdynes? :|
Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D

Naujokas

Rober

Man tai mįslė.
Kodėl žmonės perka automobilius su sėdynėmis iš dermantino ir tas sėdynes vadina odinėmis.:o

nmeras

dermantinas ir yra dirbtine oda :P tai negi vadinsi medziaginemis ? :D nevadinsi gi dirbtines odos apmusalai :)

MND

dermantinas ir odos pakaitalas yra skirtingi.  dermantina jis luzineja issisedi, odos pakaitalas minkstas kaip oda, tik be abejo silpnesne medziaga nei naturali oda.

gisas

gal kas pirkot avensio odinį saloną? kokia daugmaž jo kainą? pora vietų skambinau, tia labai jau skirtingai prašo. vienas 800lt nori kitas 550lt, skirtumas nemažas, jie kas pirkot kiek mokėjot? kažkaip neiški man jo vidutinė kaina :D ir kuo skirias priekinės anglo ir europiečio sėdynės?
Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D

MnDs

sedyniu valdymo rankeneles skiriasi pusemis :)

ketvirtasis

Citatagisas parašė:
gal kas pirkot avensio odinį saloną? kokia daugmaž jo kainą? pora vietų skambinau, tia labai jau skirtingai prašo. vienas 800lt nori kitas 550lt, skirtumas nemažas, jie kas pirkot kiek mokėjot? kažkaip neiški man jo vidutinė kaina :D ir kuo skirias priekinės anglo ir europiečio sėdynės?
Nepirk anglo, nebent neturi ko veikti ir nori papildomai "pasikrapštyti". Ne gana to, kad knopkės bus priešingoje pusėje, saugos pagalvės irgi - kitoje pusėje. Poto saugos diržo prisegimo sagtis vėl kitaip (nesunku sutvarkyti) pats "sunkiausias" darbas atstumo daviklis pas vairuotoją po sėdyne. Ir šiaip visokia elektronika tokia kaip svorio daviklis pas keleivį jis turi būti - pas vairuotoją jo neturi būti. (persidaro) Tvirtinimo varžtai atitinka pilnai, kai pirksi būtinai pareikalauk ir uždengimo plastmmasių. Þiūrėk kad būtų šildomos, ir valdymo blokelistaip pat. Nepamiršk ištraukti rėliukę, randasi pas vairuotoją virš kojų prie saugiklių (dėl šildymo). Taip pat turi gauti ir durų apmušalus ir centrinę konsolę. Sedano sėdynės tinka tik sedanui, karavanas tinka ir chačbekui (galinių sėdynių tvirtinimo taškai kitokie).

AVENSIS D4D CHIP

Citataketvirtasis parašė:
Citatagisas parašė:
Nepirk anglo, nebent neturi ko veikti ir nori papildomai "pasikrapštyti". Ne gana to, kad knopkės bus priešingoje pusėje, saugos pagalvės irgi - kitoje pusėje. Poto saugos diržo prisegimo sagtis vėl kitaip (nesunku sutvarkyti) pats "sunkiausias" darbas atstumo daviklis pas vairuotoją po sėdyne. Ir šiaip visokia elektronika tokia kaip svorio daviklis pas keleivį jis turi būti - pas vairuotoją jo neturi būti. (persidaro) Tvirtinimo varžtai atitinka pilnai, kai pirksi būtinai pareikalauk ir uždengimo plastmmasių. Þiūrėk kad būtų šildomos, ir valdymo blokelistaip pat. Nepamiršk ištraukti rėliukę, randasi pas vairuotoją virš kojų prie saugiklių (dėl šildymo). Taip pat turi gauti ir durų apmušalus ir centrinę konsolę. Sedano sėdynės tinka tik sedanui, karavanas tinka ir chačbekui (galinių sėdynių tvirtinimo taškai kitokie).
pervelki oda ant savo remu ir niekoperdarineti nereikia;)

ketvirtasis

CitataAVENSIS D4D CHIP parašė:
Gal priekines ir išeitų, tiesa pasakius buvau nepilnai nuėmęs - nuvilkęs nuo vienos sėdynės (priekinės), bet pamačiau kad daug terlionės ir žinių stoka. Tai nieko nelaukęs atgal sunkiai, bet "užmoviau".

AVENSIS D4D CHIP

CitataAVENSIS D4D CHIP parašė:
Gal priekines ir išeitų, tiesa pasakius buvau nepilnai nuėmęs - nuvilkęs nuo vienos sėdynės (priekinės), bet pamačiau kad daug terlionės ir žinių stoka. Tai nieko nelaukęs atgal sunkiai, bet "užmoviau".
berots tik vairuotojo ir reikia pervilkt,kitos timka nuo anglo

ketvirtasis

Gerai, tarkim pervilkai tą sėdynę kas toliau, kur kitos funkcijos tokios kaip šildymas, elektroninis valdymas. Gaunasi neis skusta nei lupta.

AVENSIS D4D CHIP

Gerai, tarkim pervilkai tą sėdynę kas toliau, kur kitos funkcijos tokios kaip šildymas, elektroninis valdymas. Gaunasi neis skusta nei lupta.
na sildyma nera labai sunku pajungti,jeigu jis dar ten bus zinoma,ne visos odines sedynes elektra valdomos,su elektra valdomos reciau buna