Saugokit savo Corolla Verso !!!

Pradėjo Bemsas, Vasaris 13, 2013, 12:32:49 PM

« ankstesnis - sekantis »

Bemsas

Siandien nakti vos netekau savo automobilio. Islauztos spynele su specialiai irankiais, truputi pazistos durys, bandyta programuoti savo rakta, bet nesekmingai (deka mano burtu). Atvaziavusi policija sake, kad domino tik masina, nes is salono absdoliuciai niekas nedingo.

muncis

O pas mane net signalizacijos nėra :o
D-4D 2200 cm³ (2ADFTV) | 136 AG | 2006m.

Ralfas

kokiam cia rajone visi sitie nuotykiai vyko??? o ka nuo saves pribures?? Gal isidejes kazkoki mechanini slapuka? Nes tos signos tai kiek suprantu vagim visiskai dzin...

Ralfas

drasu dabar turet corolla verso (vagiamiausia auto ant LT siuo metu) ir nedet jokios signos bei nedraust kasko :)

Bemsas

Idomu, kiek draudimas paskaicios. Spyneles keitimas, apdaila, duru dazymas

Bemsas

Citatamuncis parašė:

Tada tavo masina nuvaryti uztruks tik 15sek :D

Gmc

Cia jau baisu. Nors kasko yra, bet vistiek nesinori netekt masinos. O kas pas tave ten per burtai (gali PM)?

Bemsas

Reikia padaryti, kad kai krapstaisi palei degimo spynele, kad vairo airbagas sautu :D

Ralfas

GALLANT

Citatamuncis parašė:

pasakymas, kad nera signalizacijos ir masinos numeris avatare, gali palengvinti darba kai kuriem asmenim....... tikekimes jie cia nesilanko :)

muncis

Naktimis  ji stovi nuosavam kieme, saugomam šunimis, tegul tik pabando :)

Avensius

Forumuose išvis negalima aptarinėti tokios informacijos, nebent privačiai, nes "draugai" lankosi ir forumuose ir dar lengviau išsirinktį gerą objektą vagystei.

muncis

Blemba prigąsdinot mane, reikia užsimaskuoti dabar :)

Bemsas

Citatamuncis parašė:
Blemba prigąsdinot mane, reikia užsimaskuoti dabar :)

Nepergyvenk, Klaipedoje vasario menesi pavogtos tik 5 masinos :) Aisku dar tik vasario vidurys :)

Ralfas

bet cia kiek paskutiniu metu rode ir akcentavo, kad butent klaipedoje paskutiniu metu labai pradejo vogti corolla verso...