Saugokit savo Corolla Verso !!!

Pradėjo Bemsas, Vasaris 13, 2013, 12:32:49 PM

« ankstesnis - sekantis »

muncis

Tai, kad su Corolla Verso taip išėjo, kad pirkom automobilį kuriuo niekas nevagia, o paliko vagiamiausias auto :D
D-4D 2200 cm³ (2ADFTV) | 136 AG | 2006m.

Ralfas

kol ju cia nebuvo puse lietuvos tai ju niekas ir nevage, nes nebuvo paklausos dalims ir pan, o kai visi prisipirko tai aisku atsirado poreikis jas vogt...

GALLANT

Citatamuncis parašė:
Tai, kad su Corolla Verso taip išėjo, kad pirkom automobilį kuriuo niekas nevagia, o paliko vagiamiausias auto :D
Na dar reikia dziaugtis, kad negenda kaip vokiska....... vis viena blogybe maziau :D

Bemsas

CitataGALLANT parašė:
Jei labai reiks, tai prieis ir mandagiai paprasys islipti..... Geriausias vaistas nuo to nepirkti vagiamu masinu.

Niekas nepraso islipti is tokiu masinu. Ismeta is masinu, kuriu verte virs 100t, ir tai jei tikrai nera technines galimybes jos paimti. Nepamirsk, kad uz atvrira grobima eina visai kitas straipsnis, uz kuri duoda tikrai nemazai metu :)

Rober

CitataRalfas parašė:
Rober> pagal tave porsuose ir naujuose BMW ar audi stovi sudinos signalizacijos, kad jas pavogia?? Dek tu signa kokia nori, jeigu bus rimtas vagis tavo masina bet kokiu atveju isvaziuos, o draust ar nedraust cia jau tavo reikalas, niekas juk prievartos netaiko :)
Na, BMW man tai ne rodiklis, neimčiau ir už dyką, nežinau kokios ten signalizacijos ir žinoti nenoriu :D
O aplamai tai vagių, kaip ir priešų idealizuoti nereikia :D Atsieit jie tai galingi, vaistų prieš juos nėra, vistiek  jų bus viršus, tad susitaikykim ir pasiduokim.  Nieko ten jų nėr, pagautum bevagiantį, trinkteltum iš medžioklinio druskos į užpakalį ir būtų  vagiaus kelnės pilnos.  :D

Bemsas

CitataRober parašė:
O dieve, kaip sunku gyventi vagių žemėje...
Kaip bebūtų, vistiek apvogs, nebent nieko neturi...
Na o jeigu turi Corolla Verso tai galimi keli scenarijai:
1. Nusiperki, apdraudi kasko, vagys nepavagia, bet vieną trečdalį (1/3) mašinos kainos nugvelbia draudimas.
2. Nusiperki, apdraudi ir iš karto pavagia, maždaug du trečdalius grąžina draudimas, vadinasi 1/3 nukniaukia draudimas.
3. Nusiperki, apdraudi ir pavagia po kokių 5-8 metų, 1/3 pavagia vagys, 1/3 nugvelbia draudimas.
4. Nusiperki, neapdraudi ir pavagia, blogiausias variantas, viską (3/3) pavagia vagys.
5. Nusiperki, neapdraudi ir nepavagia, pats geriausias variantas, visas automobilis (3/3) lieka tau.
Kadangi tikimybė, kad pavogs nėra didelė, tai kyla klausimas, kodėl reikėtų savanoriškai sutikti, kad 1/3 mašinos vertės nugvelbtų draudimas?  
Gal geriau jau kokia gudresnė signalizacija arba kokia nors sena spyna:D

Noriu truputi pataisyti. Draudimas i metus kainuoja apie 1200lt. Pavogimo atveju sumoka 90% masinos vertes. T.y uz 2006m 2.2 D4d gausi 24t lt. Kas tikrai nera blogai.
Del 5 varianto, visiskai sutinku. O ka daryti jei nutinka 3 variantas, kaip mano kaimynui, is kurio dingo ?

Kaip pvz, Corolla verso, kuri neturi jokios papildomos apsaugos, nuvaryti uztrunka iki 1min. per ta laika nespesi net nieko pamatyti.

GALLANT

Geriausia apsauga tai koks nors autorinis darbas masinoj, sakykim piro sovinys po sedyne, kuris sauna ijungus degima......

mmersass

o kitos Toyotos turi kokia papildoma signalizacija?
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

Bemsas

CitataGALLANT parašė:
Geriausia apsauga tai koks nors autorinis darbas masinoj, sakykim piro sovinys po sedyne, kuris sauna ijungus degima......

Rusijoje jau yra sugalvoje, jei ijungi degima neisjunges apsaugos, oro pagalve vairuotojo sauna i nosi :D

GALLANT

Pagalve tai nerimta pamoka, va pirosovinys, tai jau visam laikui ji isgydytu nuo vagysciu.

muncis

Tokie dalykai gali baigtis savęs iškastravimu :D
D-4D 2200 cm³ (2ADFTV) | 136 AG | 2006m.

Ralfas

tokie dalykai gali baigtis, kad butent pats po to ir valgysi sucharikus, o ne tas vagis kuris bandys pavogt masina...

GALLANT

Tai kai pats sedi, tai jau sovini isemi is po sedynes. O jei vagis nukentejo ilindes i masina, tai jau ne mano bedos, nemanau, kad tureciau atsakyt, jei vagis su mano masina padare avarija ir susilauze ranka......

mmersass

CitataGALLANT parašė:
Tai kai pats sedi, tai jau sovini isemi is po sedynes. O jei vagis nukentejo ilindes i masina, tai jau ne mano bedos, nemanau, kad tureciau atsakyt, jei vagis su mano masina padare avarija ir susilauze ranka......
o jei vietoj taves sesis giminaitis, draugas ir pan. o apie ta staigmena vagiui visai pamirso... cia zn rizikingas dalykas...
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

GALLANT

Tai jei taip galvoti, tai visas gyvenimas rizika...... isejei i parduotuve alaus, o einant per gatve nutrenks masina......