Uzsedege TRC + VSC + Variklio simbolis truputi kitaip

Pradėjo Matkus, Balandis 07, 2013, 19:31:36 PM

« ankstesnis - sekantis »

Matkus

Sveiki,

Daug čia visko prirašyta apie tai. Bet pas mane atsitiko truputi kitaip nei visiems rašiusiems forume. TAIGI, kaip ir visiems Dingo trauka užsidegė tos labai gražios lemputės ir pagalvojau kad užsilenkė DPF. Tačiau, užgesinus mašiną ir vėl užvedus trauka atsirado, bet vistiek degė tos TRC+VSC+check engine. Kadangi trauka atsirado daviau savo D-Cat'ui prapūtimą. Atvažiavau iki stovėjimo eikštelės sustojau, užgesinau, pastovėjo puse valandos, vėl užkuriu ir kaip nekeista niekas nebedega. Reikia važiuoti į užsienį bet baisu, kad tik išvažiavus užsilenks ji man, o ten taisyti nesinori, nes kainos labai jau didelės.

P.S kai važiavau buvau įsijungęs "autopilotą", gal tam protas susisuko todėl išmetė tą nesąmonę?
Matk0

GALLANT

Autopilotas cia neprieko, pjauk DPF ir viskas, geriau daba sumokek 1500lt ar kiek ten kainuoja, nei kelionei apturek bedu, o ispjauti reikes betkuriuo atveju, tai nematau prasmes, dabar rizikuoti, vistiek nieko nesutaupysi.

tom_cat

Nepulčiau kaltinti DPF, man tokia pati situacija su purkštukais buvo. Galėdavai savaitę važiuoti, o po to lemputės užsidegdavo ir po kiek laiko užgesdavo. Reikia klaidas žiūrėti.

Matkus

Matk0