Vanduo bagazineje

Pradėjo vaidaschi, Kovas 22, 2009, 13:40:57 PM

« ankstesnis - sekantis »

vaidaschi

Sveiki
Mano avensije (universalas) po lietaus bagazineje kaireje puseje visada buna prisikaupia vandens. Gumas patikrinau, tvarkoje. patarkite is kur gali kauptis vanduo?
No one can kill TOYOTA

mvideolt

100-as variantų. Jei su liuku, tai gali žarna būt suskirdus, teko tai matyt, važiuojant , kaip nekeista pro lempą pareit vandenėlis gali...reik čia jau atidžiai panagrinėt.

unholy

tokia tema jau buvo vystoma, pas mane tas pats, bet vistiek itariu kad per gumas, gal bandysiu vasara jas sandarint...

FUX

per oro paemimo angas priteka - prisitasko. Pas mane irgi.
Netgi isemiau atsargini rata, tai ten viskas dregna buvo
Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----

mind

Mano 100% per ventiliacines anga- užaklinau- baigėsi bėdos.
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

nerius3232

pas mne hacbekas 98 m,td, i bagazine pribega vandens tik toje puseja pribega ten kur donkratas statosi salia lempos.galvoju gal per lempa pribega????????? gal parasykit pas ka tokios pat problemos hacbeke???????????????///
nerka

Gytyto

Pas 99` hecbekas, ta pati beda, kairej pusej visada slapia. kolkas neradau pro kur bega, bet laikau tu dregmes sugertuku ir kolkas per dideles bedos nejauciu, bet vasara reiks normaliai ieskot sito trukumo pasalinimo :)

SaraS

Aha pas mane, irgi priekyje vairuotojo puseje dregsta is bagazineje toje pat puseje slapia. siaip labiausiai itariu, kad dregsta per uzsikususias angas, sakiau reiks pasiimt koki kompresoriu ir ispusti, nes taip uzmeciau aki, tai siuksliu belekiek. jei tai nepades, tai vasara kai isdzius, reik kibira vandens pilti, tai vienoje, tai kitoje vietoje, ir tada ziuret pro kur leidzia, kur problema.

wisper

Citatanerius3232 parašė:
pas mne hacbekas 98 m,td, i bagazine pribega vandens tik toje puseja pribega ten kur donkratas statosi salia lempos.galvoju gal per lempa pribega????????? gal parasykit pas ka tokios pat problemos hacbeke???????????????///

pas mane irgi donkratas skesta :D bandziau tikrin ar per lempas neleidzia, trys kibirai vienai lempai - nei lasiuko bagazinej, taip ir neradau kur nesandaru
Jei automobilis trukdo šeimai, reikia mesti... ... šeimą... :)

Toyota Avensis I 1.6l. 81kW.

[

simzem

Pas mane sedane buvo ta pati problema, dreko atsarginis ratas. radau jog masina buvo dauzta ir per skardu sujungimus buvo nesandaru, tai nuemes galini bamperis su hermetiku pertepiau visas siules, problemos is karto dingo.

kaktusas

Būna to vandens kairėj kišenėj, bet čia jei palyja smagiai :)

Gedajus

hm, pas jus vanduo, o pas mane zvirkeliais pavazinejus bagazineje pilna dulkiu :)

Gytyto

Tai vasara gal dulkiu ten pilna, o va kai slaipa vandens :D

Smac

CitataGytyto parašė:
Pas 99` hecbekas, ta pati beda, kairej pusej visada slapia. kolkas neradau pro kur bega, bet laikau tu dregmes sugertuku ir kolkas per dideles bedos nejauciu, bet vasara reiks normaliai ieskot sito trukumo pasalinimo :)
Kokie sugertukai, kur imti? Pas mane sedane irgi bagaznike kairej pusej slapia, jau net bagazines "kovrikui" sakes, issisluoksniavo ir dalis prisiklijavo prie "zapaskes"... reiks koki kita ieskoti, jei nepavyks isdziovinti ir sulipdyti :)
Nerasykit man asmeniniu pranesimu, jei nenorite laukto po puse metu atsakymo :) Geriau e-mailu :)

werado

hecbekui ta vandeni labai lengva ispilt:) po bamperiu, sonuose, yra guminiai,apie 5cm skersmens,kaisciai, kurie su atsuktuvu gan lengvai issiima. As sia procedura karts nuo karto atlieku, tai bagazineje sausa ir grazu:D Manau ir kiti kebulai turi tokias pat angas vandens nupilimui
Kas sudegs, tas nesupus...