Vanduo bagazineje

Pradėjo vaidaschi, Kovas 22, 2009, 13:40:57 PM

« ankstesnis - sekantis »

Memelis

Mano pazistamas vienai masinai tai taip dare. Nusiarde is vidaus plastmasines apdailas, ilindo i vidu, o tada kitas draugas su vandens zarna is lauko pyle vandeni. Tai rado, pro kur bega, tik kad zaidimo daug.
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

Gytyto

CitataSmac parašė:
CitataGytyto parašė:
Pas 99` hecbekas, ta pati beda, kairej pusej visada slapia. kolkas neradau pro kur bega, bet laikau tu dregmes sugertuku ir kolkas per dideles bedos nejauciu, bet vasara reiks normaliai ieskot sito trukumo pasalinimo :)
Kokie sugertukai, kur imti? Pas mane sedane irgi bagaznike kairej pusej slapia, jau net bagazines "kovrikui" sakes, issisluoksniavo ir dalis prisiklijavo prie "zapaskes"... reiks koki kita ieskoti, jei nepavyks isdziovinti ir sulipdyti :)

na kur batams buna, aparaturai.. Atrodo silokogeliais vadinasi. jei reik uzsuk jei pagausi mane duosiu :D nes paskutiniu metu vis jonava kvieica

Smac

Nu va tk sest. buvau Jonavoje :) silikogelis sakai, reiks paieskoti...
Nerasykit man asmeniniu pranesimu, jei nenorite laukto po puse metu atsakymo :) Geriau e-mailu :)

kesa

HEČBEKUI KUR DOMKRATAS TVIRTINASI  TRUPUTĮ ŠONE IR AUKŠČIAU RADAU SKYLUTÆ.Užsandarinau su varžteliu veržle ir gumine tarpine.Problema dingo. Nuo ratų risitaškydavo

Gytyto

niu reiks ir man paieskot kazko panasaus...  na jei nerasi, tai sakau pabandyk vel mane pagaut, duosiu ju :D kaip tikslei vadinas nezinau, bet mazi buna kai batus naujus perkames.  pas man tai nuo ivairiuirangu yra dideli, tai idedu ir beveik menesiui uztenka sausa ir gera :)

Smac

Ai tai cia tokie pakeliai mazi, lyg su smeliu?
Nerasykit man asmeniniu pranesimu, jei nenorite laukto po puse metu atsakymo :) Geriau e-mailu :)

FUX

vakar pasiziurejau bagazine, o ten potvynis... gal kokie 3 cm vandens nuo dugno. Niekada taip nebuvo, bet kaip tais itariu, kad cia kai daze mano sona pribego, matyt poliravo su vandeniu, tuo paciu ir smulkiu daleliu priskusta radau
Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----

Gytyto

joa. bet ten milteliai kazkokie, gal tie patys kur i iklotus eina fyg znaet. na arbva manau meeta reik daryt, lipalus isdalinciau kam dar reik, situ  maisiuku duociau kam reik ir parodytumet kur po galais tas salono filtras :@

kaktusas

Tai pampersus reik dėt, jei jau labai šlampa ;) Tik matyt brungiai gausis :)

Gytyto, kalbėta jau kur tas filtras, ir manuale aiškiai parodyta :)

Gytyto

Aga. pigiausia turbut butu isvis susrast kur tas vanduo is kur atsranda, nes pas man vienu metu kai nesrupinau ir pelyt buvo pradeja
(biski ne i tema kaktusui - nerandu, toks jausmas kad ner jo pas man kur turi but :D )

martynas

po tokio kiekio lietaus pastebejau kad kazkur priekyje kaupiasi vanduo. Salonas sausas , vandens subegimo garsas pasigirsta kai suku i posuki(  lyg subega is vienos puses i kita ).  Tik negaliu suprast kur to vandens ieskoti, nes garsas lyg uz paneles ar ties pedalu vieta nu kazkur ten,  nes labai gerai girdisi. Ar buvot kas susidure?

unholy

pabandyk nusiardyt visa valytuvu plastmase, pernai ten daug brudo iskopiau, daznai buna lapu, spygliu ir siaip samanu, gal cia pirmiausia paziurek....

zally

Užsikimšęs vandens nutekėjimo vamzdelis, kuris nuein po sparnu iš abejų auto pusių.
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

martynas

dekui uz patarimus paziuresiu . Kaip prieiti prie to vamzdelio(kur tikslai jus yra)?

FUX

Pas universalus per cia sako kad pribega. Ten tokia gumele yra, pagal ideja ji turetu neileist vandens, bet matyt prisitasko vistiek
Oro paemimo anga bagazineje
Oro paemimo anga bagazineje 2
Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----