Po laidu tvarkymo nesikuria avenis gedimas pasalintas

Pradėjo sauliniz, Kovas 09, 2013, 19:27:10 PM

« ankstesnis - sekantis »

sauliniz

Sveiki, gal kas zinot Vilniuje ar netoli Vilniaus gera elektrika kuris pajungtu avensi 2004m prie kompo? Siandien teko biski ardytis prie uzvedimo spyneles, apacioje prie saugikliu, ir po to viska surinkus nesikuria avensis, nei an buksyro nei rakteliu. Kompas gal parodytu kas neduoda jai uzsikurt?

mind

Citatamind parašė:
Neužsiveda (imobilaizeris "atsirišo" )

Turiu bėdą, šiandien važinėjau už poros valandų stovėjimo pabandžiau užvesti, po starterio pasukimo griebia ir iškart dūsta. Stūmėm, tempėm jokios gyvasties, klemas nuėmę laikėm - nieko. Starteris suka, bando "griebt", lyg ir jau užsivedė ir viskas- "pageso".
Gal ir neesminiai dalykai, bet pasakysiu, kad prasidėjo viskas nuo to, jog patempiau rankinio trosą, aišku buvau nuėmęs visą plastmasę centrinėje dalyje ir keleivio durų apmušimas buvo nuimtas, kadangi strigo stiklas, taigi buvau atjungęs fyškę nuo lango pakėlimo mygtuko, Gal kur laidus sujudinau, gal gal...

Panasumu yra?
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

Bemsas

Viska sujungei? Imobilaizerio antena pajungei?

sauliniz

Citatabemsas parašė:
Viska sujungei? Imobilaizerio antena pajungei?
na kad pas mane net nestveria :( bet ardymas panasus :) o kur yra ta imobilaizerio antena?

Bemsas

Aplink spynele yra apvali antena su fiske. O masina rakta mato? Jei nemato - turi skydelyje degti lempute rakto.

Modka

Citatasauliniz parašė:
Sveiki, gal kas zinot Vilniuje ar netoli Vilniaus gera elektrika kuris pajungtu avensi 2004m prie kompo? Siandien teko biski ardytis prie uzvedimo spyneles, apacioje prie saugikliu, ir po to viska surinkus nesikuria avensis, nei an buksyro nei rakteliu. Kompas gal parodytu kas neduoda jai uzsikurt?
kazka netaip sujungei arba nedajungiai stebuklu nebuna.
Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

Modka

Citatasauliniz parašė:
kazka netaip sujungei arba nedajungiai stebuklu nebuna.
Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

sauliniz

Citatabemsas parašė:
Aplink spynele yra apvali antena su fiske. O masina rakta mato? Jei nemato - turi skydelyje degti lempute rakto.
rakta mato, uzsidega ir zvakiu pakaitinimo lempute ir visos kitos, bet kurtis nesikuria.

Bemsas

Isardyk dar karta, ir vel viska surink. Kazko nedajungei.

sauliniz

Citatabemsas parašė:
Isardyk dar karta, ir vel viska surink. Kazko nedajungei.
tai kad as mieko tentokio neatjunginejau, viskas kaip ir sujungta.

diagnostikas

mind

Del visako gali pririst pakartotinai imobilaizeri- nieko nekainuis, gaila neturiu autodatos po ranka receptui.
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

sauliniz

Citatamind parašė:
Del visako gali pririst pakartotinai imobilaizeri- nieko nekainuis, gaila neturiu autodatos po ranka receptui.
o kaip ji pririst? as buvau istraukes ta fiske kur eina i uzvedimo spynele, gal nuo to nesikuria?

sauliniz

Citatadiagnostikas parašė:
paskambink man 867942205. pasistengsiu padeti
rytoj busiu prie masinos, tai butinai pasuksiu.

diagnostikas

jei butu atsirises raktas, mirksetu imobilizo lempute, jei neikista fiske i uzvedimo spynele, is viso neisijungtu degimas. manau beda bus su papildoma signalizacija jei tokia yra