Avensio D4D purkstukai

Pradėjo simzem, Kovas 23, 2009, 22:42:47 PM

« ankstesnis - sekantis »

ketvirtasis

Citatammersass parašė:
Sveiki, del purkstuku kaltes trauka gali sumazet? Siandien vaziuojant staiga dingo trauka, gaza spaudi iki dugno, bet jokios reakcijos nera, po kurio laiko vel atsigavo, paskuj vel dingo...
Čia manau bus oro daviklis pas bendradarbę irgi panaši bėda buvo. Padavė meistrams tie pakeitė daviklį ir vėl traukia kap žvėrys. Klausiau kokį daviklį, ką ji moteriįškėlė supras, sako "kažkokį"

kepure

Turiu devetus 2.0d4d 85kw dvieju kontaktu purkstukus 1000lt:)

Ralfas

kiek su tais purkstukais jau buvo pravaziuota?

kepure

Ralfas

cia tikra rida ar po atsukimo ji tokia buvo? Is anglo jie isimti?

kepure

europa.nesigilinau ar tikra ar ne.is dauztos auto.:)

ketvirtasis

Citatakepure parašė:
Turiu devetus 2.0d4d 85kw dvieju kontaktu purkstukus 1000lt:)

//www.Autoplius.lt žymiai pigiau galima rasti, kažkas pardavinėjo jau patikrintus ant stendo po 300 už vnt.

Ralfas

ketvirtasis kur tau po 300lt uz vieneta pigiau negu uz 4vnt 1000lt?:)

kepure

ce po 250vnt gaunasi o imant visus gal dar vietoi iki 900lt leisciausi uz keturis vienetus.beja mano irgi tikrinti visi veikia tik ishskirtinai vienas yra labai idealios bukles meistrai sake.tikrinta kaune auturoi.

Ralfas

tas tikrinimas is esmes nieko doro, jie patikrina ir pasako purkstukai plius minus geri,o kai sudedi tai visa esme mazai kuo skiriasi nuo tu vietoj kuriu juos dejai, aisku idealiausias variantas deti visiskai naujus kas yra labai brangu arba rasti per patikimas rankas auto su tikrai maza rida.

ketvirtasis

CitataRalfas parašė:
ketvirtasis kur tau po 300lt uz vieneta pigiau negu uz 4vnt 1000lt?:)
Tai kad nemačiauB) jog ten visi už 1000, tik poto kitoje temoje parašyta 4 vnt.

NNZ

vava aš ir sakau visi sako plius minus geri, nes neturi kaip jų patikrinti, nes dar nežinau serviso(arba nemoku ieškot, arba nesiskelbia), kad turėtų DENSO purkštukų duomenis.  Jei kas rasit būt įdomu, tikrai yra klientų šitma forume, kuriems reiktų pasitikrinti ant stendo.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Ralfas

nerasi tokio serviso ir niekas tvarkingai tau ju nepatikrins, tad bet kokiu atveju perkant devetus yra loterijas arba bus geri arba nelabai... Todel beliekas pirkti grubiai po 1000lt uz vnt naujus.

Liutukas

Po patikrinimo man pasake, kad du purkstukai slegio nebelaiko. Privaloma keisti. Nes masina salta nevaziuoja, dingsta apsukos. Sake, kad siandien ieskos geriausio varianto. Purkstukai Siemens. Sako, kad neardomi. Tik cia visi kalba apie D4D, o jie tinka ir D-CAT?

Bemsas

CitataLiutukas parašė:
Po patikrinimo man pasake, kad du purkstukai slegio nebelaiko. Privaloma keisti. Nes masina salta nevaziuoja, dingsta apsukos. Sake, kad siandien ieskos geriausio varianto. Purkstukai Siemens. Sako, kad neardomi. Tik cia visi kalba apie D4D, o jie tinka ir D-CAT?

D-CAT kitokie purkstukai.