Avensio D4D purkstukai

Pradėjo simzem, Kovas 23, 2009, 22:42:47 PM

« ankstesnis - sekantis »

Ralfas

na naudotus su maza rida gaut mazai sansu ypac is savartynu, nes ten tau kokia nori rida pasakys,kad tu tik pirktum...

Grigarasas

Sveiki, gal kas turite kokia nuoroda kaip atrodo D4D 85KW variklio purkstukai ir tarpines, kuriu kaina kaip suprantu nio 100 iki 300 Lt. Beda ta kad pas mane ant variklio dangtelio, tose viestose kur pursktukai isisuka i galva yra tokio idubimai, o juose renkasi tepalas arba dyzelinas( nepavyko issiaiskinti). Turiu itarima kad problema yra tarpinese, nes is niekur kitur ten tepalu atsirasti negali. Tik vat idomu kokia ten sandara ir kiek ten tur tarpiniu turi buti. Gal seip kas kokiu minciu turite del sios problemos? Dekui iz info.

GALLANT

Pazystamas pardavinej po 200lt purkstukus, pratestuoti.

Modka

CitataGrigarasas parašė:
Sveiki, gal kas turite kokia nuoroda kaip atrodo D4D 85KW variklio purkstukai ir tarpines, kuriu kaina kaip suprantu nio 100 iki 300 Lt. Beda ta kad pas mane ant variklio dangtelio, tose viestose kur pursktukai isisuka i galva yra tokio idubimai, o juose renkasi tepalas arba dyzelinas( nepavyko issiaiskinti). Turiu itarima kad problema yra tarpinese, nes is niekur kitur ten tepalu atsirasti negali. Tik vat idomu kokia ten sandara ir kiek ten tur tarpiniu turi buti. Gal seip kas kokiu minciu turite del sios problemos? Dekui iz info.
Jei dyzelis tai svarus bus. Leidzia greiciausiai pas tave tepala. Problema tame jei tepala leidzia tai tarpine ne ant purkstuko o ant dangtelio. O dangtelio tarpine kiek pamenu nesikeicia visa dangteli reikia keisti.
Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

UfO

CitataGrigarasas parašė:

Sveikas,
į purkštukus pasižiūrėti gali užėjęs į mano galeriją :) Pas tave greičiausiai, kaip ir pas mane buvo, tuose įdubimuose renkasi tepalas. Tik man buvo pirmuose dviejuose skaičiuojant nuo tepalo kamščio, kiti 2 buvo sausutėliai. Aš išsprendžiau paprastai - apverčiau tepalo kamščio tarpinę, nes viena pusė jau buvo labai išsispaudusi :) Aišku tai sutapo su vožtuvų riebokšlių keitimu ir visa krūva priklausančių keitimų (įskaitant ir tuos guminius kaištelius-tarpines pro kurias gali leist tepalą pas tave). Tos gumos keičiasi atskirai, 1 vnt. kaina mototojoje/tokviloje buvo apie 30-35 Lt. Tik norint pakeisti reiks nusukti vamzdelius nuo purkštukų. Paskui mačiau Acuroje (Vilniuje, Šiaurės miestelyje) po 16 Lt atrodo.

NNZ

Grigarasas
didžiausia tikimybė, kad tepalas eina per poveržles purkštukų ten kur į galvą įsisuka.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Tul1s

Mano D-Catui irgi salyginai panasi beda. Zodziu maniske atvirksciai ne salta o isylus beweik iki darbines temp jau pradeda kalenti davus gazo mazomis apsukomis. Kaip manot ar pries diagnostika padetu toks valiklis ? http://tobis.lt/index.php?cid=10376 Kaina jo apie 45 Lt. Gal kas esate naudoja ar panasiai

hugg666

Kur Kaune, Taurageje kas turi rimta iranga, dirba nusimamantys zmones, kurie galetu prastenduoti Avensio 2.2 110kw purkstukus pries perkant ir pasakyti ar jie geri, blogi?

dtinas

...jei ka turiu tokius purkstukus...

hugg666

kur internete rast ar kas zinotu, su kokiais kodais turi buti purkstukai 2.2 110kw ir idomumo deliai su kokiais kodais turi buti 2.2 130 kw, kuo jie skiriasi?

Bemsas

Citatahugg666 parašė:
kur internete rast ar kas zinotu, su kokiais kodais turi buti purkstukai 2.2 110kw ir idomumo deliai su kokiais kodais turi buti 2.2 130 kw, kuo jie skiriasi?

130kw netiks purkstukai. Fiziskai netiks.

hugg666

O jie tipo buna laidas ir fyske, o 110kw grynai iseina tik fyske is purkstuko, tiesa? Gal kas foto su pavyzdziais zinot kur galima rasti?

tom_cat

ieškau dėvėtų dviejų corollos verso 2.0 2004 kuro purkštukų. Gal kas gali pasiūlyti ar rekomenduoti kas galėtų turėti. tx

alonzzo