Avensio D4D purkstukai

Pradėjo simzem, Kovas 23, 2009, 22:42:47 PM

« ankstesnis - sekantis »

Zaroliz

Logiškai mąstant, tai veikianti žvakė turėtų išdžiūti

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Giedirus

Sveiki, noriu pasiteirauti, gal kam teko susidurti su tokia problema? Ryte arba pastovėjus kai tik užsikuri mašiną išmeta melsva dūmą, įtariu purkštukus, tepalų nerija, antifrizas vietoje, variklis gražiai dirba nėra jokio drebėjimo ar trukčiojimo, trauka normali.
Ant kompo rodo purkštukus tokius:
1.  0,00 mm3
2.  0,31 mm3
3. - 0,63mm3
4. 0,16mm3
Neseniai išprogramavo katalizatorių, nes galvojau dėl to meta dūmą, bet meistrai patarė pasitikrinti purkštukus, nes pas juos kiek pamenu ant kompo rodė visus 1 ir vienas buvo -1, bet čia gal įtakojo šaltas variklis ir kita programa. Gal kam teko susidurti su panaše bėda? Avensis 2.0 93kw

ADAS555

Sveiki,

pas mane buvo kompensacijos
0.5
-0.1
0.5
-1.9
kazkas tokio, ryte uzvedus kratesi, ismesdavo melyna duma, kartais sunkiai imdavo apsukas.
Nulupom dangteli, istraukem purkstukus, vieno saiba pradegus, purkstukas apsviles vos islindo. Nuveze patikrinti, vienas ant ribos, vienas ant laisvu beveik nepurskia, kiti like vos purskia.  :-(

taigi gal kas turi purkstuku naudotu geru 4? :)
toyota avensis 2006.11 2.0l d4d 93kw kodai 23670-0r050

Egis_

Citata iš: Giedirus Įrašytas Gegužė 22, 2018, 18:02:58 PM
Sveiki, noriu pasiteirauti, gal kam teko susidurti su tokia problema? Ryte arba pastovėjus kai tik užsikuri mašiną išmeta melsva dūmą, įtariu purkštukus, tepalų nerija, antifrizas vietoje, variklis gražiai dirba nėra jokio drebėjimo ar trukčiojimo, trauka normali.
Ant kompo rodo purkštukus tokius:
1.  0,00 mm3
2.  0,31 mm3
3. - 0,63mm3
4. 0,16mm3
Neseniai išprogramavo katalizatorių, nes galvojau dėl to meta dūmą, bet meistrai patarė pasitikrinti purkštukus, nes pas juos kiek pamenu ant kompo rodė visus 1 ir vienas buvo -1, bet čia gal įtakojo šaltas variklis ir kita programa. Gal kam teko susidurti su panaše bėda? Avensis 2.0 93kw

purkstuku kompensacijos geros pas tave. Si problema pas tave itariu atstiko del ispjautu katalizatoriu ir isprogramuoto dpf. Neseniai turejom reikala su Mercedes, nors niekas nepatikejo irgi visi kaltino purkstukus, turbina, degancius tepalus ir t.t.t... bet problema issiprende sudejus is donorines masinos katalizatorius, dpf ir atkurus variklio valdymo programa i originalia.

ADAS555

Gal kas zinot kokiais numeriais tinka purkstukai 2007 d4d 2.0 93kw avensiui? :think:

senieji 23670-0r050

ar galima deti 23670-0r030 arba 23670-0R180, ar butinai reikia deti tokius kokie buvo?

aciu

Rolkis72

Sveiki,vienu žodžiu atėjo laikas keisti purkštukų šaibas,bei nustatė,kad keli purkštukai nelaiko ir lieja kurą į atbratkę,rytais tenka ilgai pasukti,kad užsivesti,o užvedus girdisi purkštukų caksėjimas,trauka dingusi ir kuro sąnaudos gan padidėjusios,kadangi gyvenu Alytuje,tai susiruošiau viską tvarkyti Ordo servise,nes jie tuo užsiima,klausimas,gal kas jau esa Alytaus Ordo servise tvarkę purkštukus,gal yra tenai koks rimtesnis meistriukas,dar klausimas,ar apsimoka restauruoti purkštukus,ar geriau pirkti dėvėtus,gal kas patars,labai dėkingas būčiau,nes vis dėlto pingai nemaži kainuos,norėtūsi kokybės,kad nereiktų vėliau gailėtis,kad pinigus į balą sumerkiau... Ačiū....

deficky

pirk naujus ir nesigailesi, jei daug vazineji tai atsipirks greit

Bemsas

Nauja detale iseina daznai pigiau, nei ieskoti naudotu. Ieskodamas devetu purkstuku uz patikras sumokesi tiek, kad naudoti purkstukai kainuos kaip nauji.

Rolkis72

Na aš neuždirbu ant naujų,aišku nauji yra geriausias varijantas,bet nesinori tokius pinigus kišti į jau pagyvenusią auto,buvau šiandien nulėkęs į Ordo servisą,tai vieno purkštuko remontas su darbais ir šaibomis 120 eurų,tik niekas nežino kiek laikys tas restauruotas purkštukas,nusprendžiau restauruoti,nes su dėvėtais irgi loterija.

Rolkis72

Pasidomėjau naujų kuro purkštukų kainas, tai 260 eurų pigiausias varijantas,per brangu man,jei dar kaina būtų iki 200 eurų,manau tada dėčiau naujus

kalotux

Sveiki, 2.0 93 kw, variklis ant saltu pradejo nezymei pulsuoti, paspaudus akseleratoriu girdisi sioks toks bildejimas, variklio vibracija taip pat padidejusi. Diagnostika ant kompo nieko nerodo, bet itariu, kad tai purkstukai. Pasiskambinau i Dizrida kaune, del purkstuku patikros tai tie man sake jog patikra 200 e + kainuotu. Ar tai realu ir kokios siaip kainos vyrauja siuo reikalu?

Mants

prie to pačio
įtariu kad pradėjo LAAABAi garsiai kalenti purkštukai, lyg koks mažas kinietis su plaktuku į metalą kaltu :D
taip jau kokia antra savaite pastebėjau.
seniau būdavo tik šaltam varikliui, truputi pašilus nutildavo, tai dabar tiek šiltam tiek šaltam kalena. aišku pašilus kalenimo "aštrumas" dingsta, ne taip stipriai, bet girdisi

klausimas, ar čia jau pradėt panikuoti, ar važiuoti su tokiais ir nekreipt dėmesio :) tik kad kiekvienas nestandartinis garsas truputi nervoja :)
Toyota Verso 2009 2,0 D4D 93kw
Toyota Yaris 2010 1.3 74kw

Rolkis72

Na ir pas mane kalena,o kalena kad purkštukam jau ateina pabaiga,dabar kaip pašalo,tai išviso kalena,bet kitą mėnesį išeinu atostogų,tai automobilį varysiu restauruoti purkštukus,nes už naujus 1200 eurų kažkaip nedrystu mokėti,nes maśinos nesiruošiu ilgam pasilikti,o restauracija tipo apie 100 000 km gali nuvažiuoti,na nebent jei purkštuko kaina  iki 200 eurų būtų,tai imčiau naujus

Mants

Man kažkaip kad ir 800 įdėt kai mašinos kaina apie 2500, atrodo kosmosas :-{
Toyota Verso 2009 2,0 D4D 93kw
Toyota Yaris 2010 1.3 74kw

Egis_

del purktsuku kalenimo noreciau padaryti kelis pastebejimus, su kuriais esu susidures, zinoma, neskaitant pacio purkstuko mechaninio susidevejimo... :
Jeigu jums kalena purkstukai pries juos keiciant/restauruojant rekomenduoju pasitikrinti:
1, ar nera prapustos ''saibos'' po purkstukais
2, ar nera keisti purkstukai ir po pakeitimo jie buvo priristi su diagnostika ( labai daznai pasitaikantis variantas, kai pakeite purkstukus, bet niekas ju nesivargo prokoduoti). Purkstuko kodas matosi ant pacio purkstuko, o kodas koks issaugotas automobilio ecu galima nuskaityti tik diagnostika.