Avensio D4D purkstukai

Pradėjo simzem, Kovas 23, 2009, 22:42:47 PM

« ankstesnis - sekantis »

vytska

vytska

ponas

na as ir ta pati pastebejau,kad kazkaip masina geriau reguoja i gazo pedala po remonto.O del kalenimo ar kad svariau dirba matoras nzn as nepastebejau,meistras sake skiresi gal jis geriau zino...
as ir skambinausi i AUTURA KAUNE,sake netvarkome neturime daliu...
DIZRITA KAUNE sake tvarko bet reik ziureti purstuko koda nes ne visiem turime daliu(bet pas juos isimti 4purstukus  100rubliu,visai jau achujiel :E [size=78%]) [/size]
[/size][size=78%]tad tvarkiau vilniuje...[/size]
Paziuresim kas cia yra gero:D

vytska

Aš į Auturą  (Vilniuje) pasiskambinau pasakiau, kad norėčiau purkštukus patikrinti ir jei kas pasikeisti, tai sako galėsim suremontuoti (jei visai nemirę), pasakiau purkštuko kodą (turiu vieną iš anksčiau, ant stendo netikrintas, bet pagal Tokvilos patikrintą kompensaciją - negeras), sako turim atsarginių dalių, tai jei kas suremontuosim. Aišku paieškojus turbūt buvo galima rasti pigiau, bet man arčiausiai namų buvo, be to dar sirguliavau, tai nebuvo jokio noro ieškot kažkur kitur. Variklis dirba geriau, tai tiek jau to, tikiuosi kad labai neapgavo ir artimiausiu laiku nereiks kažko panašaus daryt.
vytska

ponas

na as ir tikiuosi,kad bus viskas ok...

ponas

as dar galvoju gal maziau es kuro toyota po nauju purkstuku

Viktoras777

Gal galit kas patarti is forumieciu, kur siauliuose kokybiskai uz padoria kaina patikrinti purkstukus ir jei reikia juos pakeisti,  arba restauruoti arba pirkti naujus? Solvi kaina nelabai priimtina... Avensis D4d 85kw... dekui.

ponas

teko kalbeti su solvi praita savaite...ta pacia kaina pasiule kaip ir tokvila

Myjack

Citata iš: vytska Įrašytas Vasaris 09, 2016, 15:27:47 PM
Aš į Auturą  (Vilniuje) pasiskambinau pasakiau, kad norėčiau purkštukus patikrinti ir jei kas pasikeisti, tai sako galėsim suremontuoti (jei visai nemirę), pasakiau purkštuko kodą (turiu vieną iš anksčiau, ant stendo netikrintas, bet pagal Tokvilos patikrintą kompensaciją - negeras), sako turim atsarginių dalių, tai jei kas suremontuosim. Aišku paieškojus turbūt buvo galima rasti pigiau, bet man arčiausiai namų buvo, be to dar sirguliavau, tai nebuvo jokio noro ieškot kažkur kitur. Variklis dirba geriau, tai tiek jau to, tikiuosi kad labai neapgavo ir artimiausiu laiku nereiks kažko panašaus daryt.
Kaip supratau pas tave buvo d4d 110kw. Kelis purkstukus remontavo? Kiek laiko uztruko? Ar atliko adaptacija? :)

vytska

Aha, pas mane 2,2  110kw, remontavo tris purkštukus, atliko adaptaciją, antradienį ryte palikau (vakare tik ant stendo patikrino), ketvirtadienį vidurdienį pasiėmiau  - ilgokai užtruko.
vytska

Uris

As tai adaptacijos po purkstuku pakeitimo nepasidariau, kazin ar reikia nes naujo purkstuku kodo vistiek nesuteike, nors kita diagnostikos firma zadejo suteikti nauja koda. Tai nezinau kuriais tiket. Jei nauju purkstuku kaina pas atstovus tokia kaip rasot tai net sunku patiket, as pigiausiai po 315 buvau rades, pas atstovus paprastai dvigubai  diesne kaina buna. Gal restauruotus pardavineja, kam tada senus superka? Ir pelnas po 160 nuo vieno gaunasi.

Myjack

Citata iš: vytska Įrašytas Vasaris 09, 2016, 22:34:48 PM
Aha, pas mane 2,2  110kw, remontavo tris purkštukus, atliko adaptaciją, antradienį ryte palikau (vakare tik ant stendo patikrino), ketvirtadienį vidurdienį pasiėmiau  - ilgokai užtruko.
Tai tuomet dar kaip ir neblogai sumokejai...
Kodel kai kuriu reakcija i Autura ne kokia? Bloga patirtis?

ponas

Citata iš: Uris Įrašytas Vasaris 10, 2016, 00:23:39 AM
As tai adaptacijos po purkstuku pakeitimo nepasidariau, kazin ar reikia nes naujo purkstuku kodo vistiek nesuteike, nors kita diagnostikos firma zadejo suteikti nauja koda. Tai nezinau kuriais tiket. Jei nauju purkstuku kaina pas atstovus tokia kaip rasot tai net sunku patiket, as pigiausiai po 315 buvau rades, pas atstovus paprastai dvigubai  diesne kaina buna. Gal restauruotus pardavineja, kam tada senus superka? Ir pelnas po 160 nuo vieno gaunasi.
pagal VIN koda. pasuk i centra ir pasakis koks purkstuku kodas

ponas

Citata iš: Myjack Įrašytas Vasaris 10, 2016, 07:55:12 AM
Tai tuomet dar kaip ir neblogai sumokejai...
Kodel kai kuriu reakcija i Autura ne kokia? Bloga patirtis?
nereik cia ir AUTUROS uztenka DIZRITOS isemimas senu purkstuku 100pinigu kur matyta,dar + 1vnt-8e patikrinti ant stendo ar jie geri ar ne...aina jie nx debilai...ir is nevieno girdejau palik auto tai  remontuos savaite,kad kuo ilgesne saskaita butu

barmenas1

Vakar Panevėžyje remontavo man avensio 85 kw purštukus. Remontas kainavo 300 eurų. Dar nebandžiau toliau važiuoti , bet atrodo , kad gerai padarė

MindaugasB

Citata iš: barmenas1 Įrašytas Vasaris 19, 2016, 22:50:45 PM
Vakar Panevėžyje remontavo man avensio 85 kw purštukus. Remontas kainavo 300 eurų. Dar nebandžiau toliau važiuoti , bet atrodo , kad gerai padarė

Tai ponas pasidalinkit kur daret, meistro varda, kontaktus adresa ir taip toliau. Sutaupysit laiko kitiems :)
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis