Avensio D4D purkstukai

Pradėjo simzem, Kovas 23, 2009, 22:42:47 PM

« ankstesnis - sekantis »

barmenas1

Meistras Panevėžyje Sergėjus . tel.8604 50381.     atliko pilną restauraciją . Variklis atsigavo iškart

ponas

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Vasaris 19, 2016, 23:21:48 PM
Tai ponas pasidalinkit kur daret, meistro varda, kontaktus adresa ir taip toliau. Sutaupysit laiko kitiems :)
VERKIU G.50 VILNIUS 865965511,as esu patenkintas viskuo pakolkas:)
Paziuresim kas cia yra gero:D

MnDs

kai d-cat'o purkstukas nebelaiko slegio ir leidzia per gryztamaji, tai kuri cia to purkstuko dalis isdyla? gal kas turit foto

Paulys

.

Venza

Ivesk i paieska "uzsiveda ir uzgesta"  ;)
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Paulys

Nieko konkretaus :) Škias reikės diagnostikos

Pirmas japonas, draugų elektrikų neturiu tokiom mašinom :) Gal kažką iš savų rato turit rekomenduoti? Miestas Vilnius.

MindaugasB

Savu rato tai forumietis Maikis is www.latransa.lt Toyotas tvarko.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

barmenas1

Man restauravo purkštukus Panevėžyje. Kokybė puiki ir kaina priieinama 300 eurų

Bemsas

Citata iš: barmenas1 Įrašytas Balandis 25, 2016, 18:56:59 PM
Man restauravo purkštukus Panevėžyje. Kokybė puiki ir kaina priieinama 300 eurų
Cia uz visus 4?

aXiss

Man 375e uz visus 4 panevezyje purkstukai.com servisas

vincass

Aš irgi praeitą mėnesį restauravau savo purkštukus Panevėžyje (D-4D 85 kw).
Pakeitė purkštukų antgalius naujais. Antgalio kaina -70 Eur/vnt.. Viskas su darbu kainavo 400 Eur.
(purkštukų išėmimas, patikra ant stendo, antgaliu keitimas ir purkštukų sudėjimas + EGR patikra). Kol kas patenkintas.
Ai, dar pamiršau paminėti, kad pirkau pats originales tarpines po purkštukais -17 vnt. - 100 Eur. Taigi viskas atsėjo 500 Eur.

ToyotaClub

Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

vincass

Citata iš: ToyotaClub Įrašytas Balandis 26, 2016, 11:02:51 AM
Kokie simtomai buvo?
Pirmiausia tikslas buvo pasikeisti tarpines po purkštukais. Bet, tuo pačiu patikrinus ir purkštukus ant stendo, nustatyta, kad trys purkštukai gana stipriai užsikišę, o tik vienas geras.... Nusprendžiau pasikeisti naujais antgaliais.
Važinėjant su senaisiais nieko labai nesijautė, gal tik kūrėsi sunkiau. Be to, sukėlus apsukas ir laikant 1500-1600 ribose šiek tiek jausdavosi, kad lygtais purkštukai dirba netolygiai (rusiškai-trojyt), ypatingai kai šaltas variklis. Nors ir su naujaisiais antgaliais, vis tiek, esant šaltam varikliui, jaučiasi. Gal čia kur kitur problema slepiasi? Kol kas važinėju :)

jaunoniukas

Kazkaip itariu kad purkstukai buvo ne prie ko, o kuresi sunkiau del pramustu tarpiniu. Jei vaziavo normaliai ,tai kam lyst prie purkstuku :think:

Myjack

Citata iš: jaunoniukas Įrašytas Balandis 26, 2016, 15:33:34 PM
Kazkaip itariu kad purkstukai buvo ne prie ko, o kuresi sunkiau del pramustu tarpiniu. Jei vaziavo normaliai ,tai kam lyst prie purkstuku :think:

Tik spelioju, bet listi verta del to, kad automobilio, veikiausia, reali ridi perkopusi 350 tukst., purkstukai vistiek buvo lupti lauk - tai prie to paties viskas pertikrinta ir sutvarkyta, kad veleliau nekeltu bedu...