Avensio D4D purkstukai

Pradėjo simzem, Kovas 23, 2009, 22:42:47 PM

« ankstesnis - sekantis »

RamasKilogramas

Sveiki,

Isoperavus DPF filtra ir pasivazinejus kazkiek girdziu kalenima. Kalenimas atsiranda spaudziant gaza tarp 2200-2600rpm tame tarpe isilus varikliui ir kartais net masina pradeda tampyt ir toks jausmas kad kazkas nepasiduoda kaip turi but. Diagnostika parode purkstuku kompensacija -1.88, -1,72, 2,81 ir 0,16. Buvau nusiteikes jau lyst prie purkstuku, bet nuvaziaves pas viena meistra jis pasake ko jus prie tu purkstuku prisiknisinejat visi  :-] pasijungus diagnostika ir paziurejus kuro slegi sistemoj ant laisvu apsuku isilus varikliui slegis sokineja nuo 31000kPa iki mazdaug 42000kPa t.y sokinejimas 100bar diapazone. Ar tai normalu? reikia scv voztuva keist? salta masina kuriasi ne per lengviausiai, tenka pasukt starteri, bet taip jau 5 metus :) kuras visada is Nestes. D-CAT 130KW. Lauksiu jusu nuomoniu.

slashas

Trečias purkstukas jau miręs :) pirmi du irgi link mirties... Tepalo nedaugėja? :)

RamasKilogramas

Citata iš: slashas Įrašytas Sausis 29, 2019, 13:25:55 PM
Trečias purkstukas jau miręs :) pirmi du irgi link mirties... Tepalo nedaugėja? :)

Su tepalu viskas normoje. Kazkaip keista, nenoriu tiket kad cia purkstukai kalti dar. Bet viskas prasidejo po isoperuoto DPF. Meistras sako man tu inkstus issioperuok kaip jausies, tas pats ir su masina  :-]

slashas

Citata iš: RamasKilogramas Įrašytas Sausis 29, 2019, 13:45:43 PM
Su tepalu viskas normoje. Kazkaip keista, nenoriu tiket kad cia purkstukai kalti dar. Bet viskas prasidejo po isoperuoto DPF. Meistras sako man tu inkstus issioperuok kaip jausies, tas pats ir su masina  :-]
Grybas tas meistras tavo, DPF yra apendicitas, o ne inkstas :D DPF išoperavo? O ar perprogramavo kompą?

RamasKilogramas

Citata iš: slashas Įrašytas Sausis 29, 2019, 13:47:21 PM
Grybas tas meistras tavo, DPF yra apendicitas, o ne inkstas :D DPF išoperavo? O ar perprogramavo kompą?

Viska padare kaip turi buti po DPF operacijos. Sake atjunge penkta purkstuka kaip priklauso ir perprogramavo. Darbus dare INSANE Klaipedoje. Tai ne SCV voztuve problema manai?

slashas

Citata iš: RamasKilogramas Įrašytas Sausis 29, 2019, 13:59:31 PM
Viska padare kaip turi buti po DPF operacijos. Sake atjunge penkta purkstuka kaip priklauso ir perprogramavo. Darbus dare INSANE Klaipedoje. Tai ne SCV voztuve problema manai?
Aš nieko nemanau, per atstumą pagal garsus nemoku mašinų taisyti. Pats pateikei purkštukų reikšmes pagal tai ir komentaras, kad jiems batai.

Mants

sutapimas ar ne, bet pradejus pilti kura is nestes, kalenimas dingo :)
pries tai pildavau is vietines degalines :)
Toyota Verso 2009 2,0 D4D 93kw
Toyota Yaris 2010 1.3 74kw

mindkuzm

Citata iš: RamasKilogramas Įrašytas Sausis 29, 2019, 13:18:43 PM
Sveiki,

Isoperavus DPF filtra ir pasivazinejus kazkiek girdziu kalenima. Kalenimas atsiranda spaudziant gaza tarp 2200-2600rpm tame tarpe isilus varikliui ir kartais net masina pradeda tampyt ir toks jausmas kad kazkas nepasiduoda kaip turi but. Diagnostika parode purkstuku kompensacija -1.88, -1,72, 2,81 ir 0,16. Buvau nusiteikes jau lyst prie purkstuku, bet nuvaziaves pas viena meistra jis pasake ko jus prie tu purkstuku prisiknisinejat visi  :-] pasijungus diagnostika ir paziurejus kuro slegi sistemoj ant laisvu apsuku isilus varikliui slegis sokineja nuo 31000kPa iki mazdaug 42000kPa t.y sokinejimas 100bar diapazone. Ar tai normalu? reikia scv voztuva keist? salta masina kuriasi ne per lengviausiai, tenka pasukt starteri, bet taip jau 5 metus :) kuras visada is Nestes. D-CAT 130KW. Lauksiu jusu nuomoniu.

tai gal pasalino ne tik dpf bet ir purkstukus gerus :))) o jei 5 metus reikia pasukt starteri, tai manau scv bedos pas tave jau senu seniausiai ir kuro slegis sokinejo dar iki dpf pasalinimo.

RamasKilogramas

Citata iš: mindkuzm Įrašytas Sausis 29, 2019, 14:47:41 PM
tai gal pasalino ne tik dpf bet ir purkstukus gerus :))) o jei 5 metus reikia pasukt starteri, tai manau scv bedos pas tave jau senu seniausiai ir kuro slegis sokinejo dar iki dpf pasalinimo.

Bandysiu gal tada is pirmo SCV ziuret ir bus matyt tada. Kazkaip nesinori tiket kad kiso nagus jie prie purkstuku. Ar yra budas patikrint ar buvo lysta?

Rolkis72

Nemanau kad suprasi lindo į purkštukus ar ne,bet purkštukus išimti užima nemažai laiko,mano purkštukus ėmė pusė dienos,nes prikepę buvo net du,o purkštukų kompensacijų ribos yra iki 3.00, man taip aiškino,bet kompensacijų parodymai neviską sako

RamasKilogramas

Sian isiklausiau i varikli dirbant ant laisvu girdimas toks smulkus netolygumo garsas. Bet idomiai, jei vaziuoju ramiai ir nevirsiju 2000 apsuku dirba kuo puikiausiai, o nuo 2000 pradeda trukciot, o spustelejus stipriau pramusa. Reiks gal i kuro baka zvilgtelt kas ten darosi.

Egis_

Citata iš: RamasKilogramas Įrašytas Sausis 29, 2019, 22:52:11 PM
Sian isiklausiau i varikli dirbant ant laisvu girdimas toks smulkus netolygumo garsas. Bet idomiai, jei vaziuoju ramiai ir nevirsiju 2000 apsuku dirba kuo puikiausiai, o nuo 2000 pradeda trukciot, o spustelejus stipriau pramusa. Reiks gal i kuro baka zvilgtelt kas ten darosi.
taip pat variantas, kad pakeisti purkstukai ir nepriristi ''naujieji''...

RamasKilogramas

Citata iš: Egis_ Įrašytas Sausis 29, 2019, 22:56:09 PM
taip pat variantas, kad pakeisti purkstukai ir nepriristi ''naujieji''...

Na kazkaip nesinori tiket kad sukeite purkstukus. Dpf darbus atliko per gera pusdieni. Po operacijos lygtais viskas gerai buvo. Dar pamenu iki Rigos ir atgal vaziavau. Pas mane buvo ivykis toks kad sukepe diodas salono apsvietimo ir jis buvo pridetas salia visu laidu. Sakau gal kol svilo ir kazkur pasvilo koks komunikacijos laidas. Ar gali buti toks variantas?

RamasKilogramas

Ir dar prie to pacio jei butu lysta prie purkstuko tai sita plomba butu prakirpta? Pridedu foto.

RDeEsser

Citata iš: RamasKilogramas Įrašytas Sausis 30, 2019, 10:10:21 AM
Ir dar prie to pacio jei butu lysta prie purkstuko tai sita plomba butu prakirpta? Pridedu foto.
Kad čia ne plomba,čia dviguba tarpinė kurios žiedeliai susijungia per tą uodegą.Ardant visa tai nesunkiai išsisaugo nepažeista.
E