Corolla Verso manualas

Pradėjo FUX, Kovas 24, 2009, 09:48:50 AM

« ankstesnis - sekantis »

Bemsas

CitataLinasR parašė:
Sveiki

Radau lenkiska. Gal kam pades, man tai su ta kalba sunkoka :(
https://rapidshare.com/#!download|683p4|230741548|Toyota.Corolla.Verso.2005.OM64423E.Instrukcja.Obslugi-zbix.rar|2912|R~C6CEBCBFDA6058FDA5BC38EAF96F2E51|0|0

Sita ir buvau rades. As lenku kalba zymiai geriau moku, nei prancuzu :D

Rober

Turiu lietuvišką ir joks ten pindualas, o gražiai beveik lietuviškai pavadintas: "Eksploatavimo vadovas".

LinasR

CitataRober parašė:
Turiu lietuvišką ir joks ten pindualas, o gražiai beveik lietuviškai pavadintas: "Eksploatavimo vadovas".

Tai gal galėtum pdf'a padaryti ? :)

arunaskeras

CitataRober parašė:
Gal draugiskai butu galima gauti:)
arunaskeras@gmail.com
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

Gmc

Ir man reiketu lietuvisko. Jei galima atsiusk prasau i gmc@kitoks.com
Dekui.

Labaniukas

Jei nesunku, tai persiusk ir man labaniukas@gmail.com buciau labai dekingas

guners

:)
Sąžiningumas-brangi vertybė, nesitikėk jo iš pigaus žmogaus.

nOnAmE

CitataRober parašė:

Gal pirma butu klausimas kokiame pavidale (popieriniame ar elektorniniame) tas vadovas ir jei elektroniniame tai gal butu galima jy kur uploadint ir pasidalint su visais norinchiais tautiechiais.

Rober

Atrodo prisišnekėjau :)  Turiu lietuvišką knygą iš Tokvilos. Tas Corollos Verso eksploatavimo vadovas  ne toks jau plonas, išviso net 414 puslapių.
Tai jeigu tiek daug norinčiųjų, reikės pradėti skenuoti. :)

pinokis

kalava

o jus atstovybej pasiteiraukit, ar nedalina uz dyka :-)

nes cia kazkur radau senesniu postu, kur buvo rasoma kad uz dyka kaip makulatura dalino :-)
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

Bemsas

Citatakalava parašė:
o jus atstovybej pasiteiraukit, ar nedalina uz dyka :-)

nes cia kazkur radau senesniu postu, kur buvo rasoma kad uz dyka kaip makulatura dalino :-)

Man pasiule Tokviloj anglu kalba uz 77lt nupirkti. Sake kad lietuviskos knygos buvo tik su naujom masinom, ir atskirai ju nera.

Gmc

As turiu olandiskas knygas, bet net i google sunku suvesti simbolius jei reikia kazka issiversti :D

Bemsas

Man manuale domina tik ta vieta, kaip parkuotis lygiagreciai saligatviui pagal kameras :)