Corolla Verso manualas

Pradėjo FUX, Kovas 24, 2009, 09:48:50 AM

« ankstesnis - sekantis »

Rober

Manualai, federalai, ritualai, pindualai...
Tai aišku, jeigu normalus žmogus ieško vartotojo vadovo arba kokios instrukcijos, tai jokia paieška nepadės. Čia norint ką nors surasti reikia žinoti dar kaip tas daiktas pavadintas, su kokiomis gramatinėmis klaidomis, pagal kokį žargoną, su lietuviškom raidėm ar be jų.
Manualai...., fui :D

Audriakas

ar geriau pasidare kai pravedei ale lietuviu kalbos pamokele bet kaip speju nei manualo, nei vartotojo instrukcijos neturi ir nieko pagelbet negali. tai tada kokio b..... tu bergzdziai rasineji jei niekuo padet negali???

apgailetina padet negali o tik mokyt sugeba

Audriakas

Bladai labai atsiprasau bet matau neskaitai atidziai ka rasiau, zinau ta tavo nuoroda isbandziau bet.....
1. Angliskos instrukcijos mano masinai 2003 corolla verso neradau,
2. rusisko man internetines narsykles neileidzia atsisiusti .

As ne is tu zmoniu kurie klausineja pirma neisbande visko, bet jau kelinta karta rasau ir nieks padet negali ir vis siulo senus irasus forume bandyt lyg nebuciau to isbandes :/

bladas

1. Reikalinga vartotojo instrukcija ar remonto žinynas?
2. Kokie konkrečiai punktai?

Audriakas

remonto zinynas reikalingas
siaip reikalingas visas bet siai diena paneles apsvietimo pakeitimas, galino bagazines uzdengimo  remontas, bei priekiniu ir galiniu faru keitimas

bladas

Audriakas

Per wetransfer galima ikelt iki 2GB faila, jei telpa visas manualas gali ten imest ir irasyt mano emaila arba nuoroda i formu idet tas manual kabes berods keleta savaiciu

ar pagelbesi?

bladas

CitataAudriakas parašė:
Per wetransfer galima ikelt iki 2GB faila, jei telpa visas manualas gali ten imest ir irasyt mano emaila arba nuoroda i formu idet tas manual kabes berods keleta savaiciu

ar pagelbesi?
koks tas e-meilas?

Rober

CitataAudriakas parašė:
ar geriau pasidare kai pravedei ale lietuviu kalbos pamokele bet kaip speju nei manualo, nei vartotojo instrukcijos neturi ir nieko pagelbet negali. tai tada kokio b..... tu bergzdziai rasineji jei niekuo padet negali???
apgailetina padet negali o tik mokyt sugeba
Geriau pasidarė ir visai neapgailėtina. :D  Þinok, mokytis yra niekada nevėlu, o gerų dalykų - ypač naudinga :D  O jeigu norėjai keiktis, tai yra labai negražu :D
Turiu  naujesnio modelio (nuo 2004 m.) lietuvišką vartotojo vadovą, matyt, tau netiks, tad esi teisus, padėti negaliu :)

bladas

CitataAudriakas parašė:
audriuxx27@yahoo.com
Kažką kažkur išsiunčiau;)

Kas liečia panelės apšvietimą, tai jis reguliuojamas užvestu varikliu įjungtus šviesas maigant TRIP pipsiuką ant odometro, kai atsiranda brūkšneliai - laikai paspaudęs, ir apšvietimas keičiasi

p4satas

gal galit verso 2003 manuala atsiusk i p4satas@gmail.com  dekiu:)

bladas

Citatap4satas parašė:
gal galit verso 2003 manuala atsiusk i p4satas@gmail.com  dekiu:)

Paleidau siųstis, užtruks apie 10 min.
Kas kiečia terminus - ašs siunčiu remonto žinyną (ar remonto instrukciją, ) nežinau kaip tikslia pavadinti. Manualas, kiek aš suprantu, yra naudojimosi instrukcija - tokio failo aš neturiu, turiu tik knygą vokiėčių kalba
Buvo labai teisinga pastaba del terminologijos keliais postais aukščiau

wegrix

Gal ir man kas verso 2003 remonto žinyną atsiųstu?
wegrix@gmail.com
dėkui :)

Audriakas

aciu o anglisko gaila kad ne angliskas bet geirau negu nieko dekingas