elektros grdimai

Pradėjo kestutis6471, Liepa 14, 2013, 15:54:51 PM

« ankstesnis - sekantis »

kestutis6471

kažkas spraktelėjo ir neveikia prietaisų skydelis, posūkiai, neatsidaro langai, neveikia elektros lizdai, neveikia ventiliatorius, kond.
[mail][/mail]

mega

blogai :(

gal pradėkim nuo saugiklių :)

GALLANT

Citata iš: mega Įrašytas Liepa 14, 2013, 16:02:37 PM
blogai :(

gal pradėkim nuo saugiklių :)

Kazkaip tikejausi CTRL+ALT+DELETE :)

mega

Bemsas

As irgi pastebejau, kad paskutiniu metu visi bando spresti problema nuemus akumo klema, net jei tai net mechaninis gedimas :D

Angelinio

Laba diena, pas mane dega tos trys lemputes ir diagnostika rodo, kad gedimas yra lambda zondas. Taciau masina vaziuoja kaip vaziavusi. Tik kartais perjungiant begius buna toks keistokas garsas lyg is duslintuvo kad birbtu. Ar tai gali buti susije. Gal kas zinot kokios pasekmes buna vazinejant su sugedusiu lambda zondu, nes dabar kazkokio diskomforto nejauciu apart tu triju deganciu lempuciu prietaisu skydelyje ir to keisto mano mineto garso perjungiant pavaras (nevisada).

Bemsas

Citata iš: Angelinio Įrašytas Rugpjūtis 21, 2013, 08:27:10 AM
Laba diena, pas mane dega tos trys lemputes ir diagnostika rodo, kad gedimas yra lambda zondas. Taciau masina vaziuoja kaip vaziavusi. Tik kartais perjungiant begius buna toks keistokas garsas lyg is duslintuvo kad birbtu. Ar tai gali buti susije. Gal kas zinot kokios pasekmes buna vazinejant su sugedusiu lambda zondu, nes dabar kazkokio diskomforto nejauciu apart tu triju deganciu lempuciu prietaisu skydelyje ir to keisto mano mineto garso perjungiant pavaras (nevisada).

Katalizatoriui turbut galas atejo. O tu lempuciu poveiki pamatysi ziema, kai neveikia nei TRC, nei VSC :D

Angelinio

Tai ka daryti su tuo katalizatoriumi, pasalinti ji? Beje praeita visa ziema atvazinejau su deganciom TRC ir VSC. Nepajutau jokio skirtumo nei ankstesnemis ziemomis kai tos lemputes nedege.

Bemsas

Citata iš: Angelinio Įrašytas Rugpjūtis 21, 2013, 09:59:30 AM
Tai ka daryti su tuo katalizatoriumi, pasalinti ji? Beje praeita visa ziema atvazinejau su deganciom TRC ir VSC. Nepajutau jokio skirtumo nei ankstesnemis ziemomis kai tos lemputes nedege.

jei pradetu masina nesti - pajaustum :D

Modka

Citata iš: Angelinio Įrašytas Rugpjūtis 21, 2013, 09:59:30 AM
nori pasakyti per visa ziema nepraslydo ratai?
Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

Angelinio

Ne, nepraslydo, aisku neskaitant pasivazinejimu "for fun" su rankinio uztraukinejimais ir pan. Bet klausiau patarimo visai ne apie tai. Klausimas buvo apie lambda zondus ir katalizatorius. Tiek to... Gal kas zinote Panevezyje serviza kur neblogai gaudosi antros kartos avensiuose, kad paziuretu kas ten su tais lambda zondais ir apskritai ismetimo sistema, nes artimiausias atstovas tik Siauliuose. Aciu is anksto.