Kazkas kartais barska dezeje

Pradėjo deivisas6969, Kovas 30, 2013, 21:10:19 PM

« ankstesnis - sekantis »

deivisas6969

Sveiki, nusipirkau avensis D4D 93kw, buvo siek tiek dauztas ir nutrukes pusasis. Beda ta, kad kartais buna kazkoks kalenimas, atrodo grynai is variklio, bet va pastebejau, kad ismynus sankaba jis dingsta, kartais ir atleidus jo nera, dar pries keiciant pusasi is dezes isbego siek tiek tepalo, nedapyliau, gal del to, bet kazkaip netikiu. Gal kas zinot kame gali but beda.

GALLANT

Nuemus pusasius is dezes isbega beveik visas tepalas.....

Venza

Tikrai ne,jeigu masina suversta su domkratu i viena sona,gali visai nedaug tepalo teisbegt.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

deivisas6969

Taip masina buvo pakelta nezymiai i viena puse, bet tepalo tikrai kazkiek isbego, o koki reiktu pilti tiks bet koks skirtas pavaru dezem ar reik kokio specialaus?
Siandien pastebejau dar tokius pozymius, kad gerai uzspaudus jauciausi vibracija nemaza, vaziuojant normaliai viskas gerai, ant laisvu vibracijos irgi kaip ir nera.

Venza

Vibracija atsiranda nuo sudilusios vidines granatos.Kazkur tokia tema buvo,bet tereikia pakeist vidine granata arba tik granatos "stakana",nes butent tarp jo issidevi duobutes ir prasideda vibracija.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Ralfas

jeigu nuspaudus sankaba tas barskejimas dingsta tada nesuk sau galvos, ant salto jo irgi nebuna tik pasilus, tiesa? Taip yra praktiskai pas visas toyotas pas kurias 6 begiu dezes, o ypac pas RAV4 ir nesvarbu kiek auto pravaziavus, kad ir tiesiai is salono ir jau tas barskejimas yra, pas mane jis taip pat yra, kai zinai jog jis turi buti, kas nezino tas ir negirdi :)

deivisas6969

nu aisku reiks bandyt det savo granata vidine atgal, nes butent toje puseje jauciasi kur is sroto pakeiciau, o del to tarskejimo tai jo lygiai tie patys simtomai, tik uzkurus dar nepastebejau kad tarsketu, pavaru deze sesiabege. Beje dekui vyrai.

Ralfas

sakau barskejimas turi atsirasti tik pasilus dezei, vasara aisku viskas jausis labiau negu ziema, tad nesigasdink :)

redkon

Ralfai, sakai, kad tavo aprašytas barškėjimas yra "norma" 6-ei dėžei? Man kažkaip panašu į gedimą, tik kokio agregato - dėžės, sankabos, smagračio? Pas mane yra toks barškėjimas, kaip ir aprašei, bet aš prie jo nepriprantu, mane jis erzina.:(

Ralfas

cia ne as taip pasakiau, o zmogus kuris uzsiima toyotom, jis pasiule pas ka nors kas turi RAV4 kad ir visai nuliova paklausyt kaip ten barska :) tai tarkim corollose verso tas barskejimas praktiskai negirdimas, bet kai isiklausai girdeti galima :) niekas apart manes jo tikrai negirdi mano masinoje :)