bagazines apsvietimas

Pradėjo tadasd, Kovas 09, 2009, 11:06:01 AM

« ankstesnis - sekantis »

tadasd

Sveiki,patrukdysiu universalu vairuotojus. Gal zinote ar bagazines apsvietimas susijes su dangcio atidarimu ar ne. Siaip tai ten yra jungiklis prie lempos, bet gal ji dega tik atidarius? Pas mane nedega visai. Dar gal kas arde ir zino, nuo kur ateina srove i ta lempute, nes pamatavus neateina visai, o stogo ardyti visai nesinori...

NNZ

su dangčio atidarymu susijęs, jei atidarai tada veikia, jei yra įjungtas mygtukas. Na kaip ir ta viršutinė lemputė kur stoge.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

FUX

kartais buna, kad tiesiog daviklis duru nebeveikia, ir todel lempute neuzsidega. Man taip buvo su soninem durelem, isrinkau surinkau ir viskas veikia
Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----

werado

pas maniske buvo bloga mase todel ir nedege. Nuemiau visa kilpa su jungikliu, smulkiu svitriuku praejau ir atgal susukau. Dabar veikia puikiausiai :D:D
Kas sudegs, tas nesupus...

Gintautaz

Gal kas elektros saugikliu išaiškinima turite? man neveikia gale numerio apšvietimas. Pradėjau ieškoti kur problemos, pradžiai noriu patikrinti saugiklius. Tik kur juos žiūrėti (nemuškit, katik nusipirkau Toyota )
Avensis, 2.0 D4D 81 kW, 2001, universalas

kaktusas

O tiesiog lempikes nebandei pasikeist?
Manuale šiaip saugikliai surašyti turi būt. Jei neturi, pažiūrėk forume yra sudėta, tuo labiau net kuris avensis neaišku

modeliuka

bus lemputes perdegusios. mano masiniukui galiniu zibintu lemputes kazkaip megsta kartas nuo karto perdegt, tai is karto perku dvi, kad nereiktu vis i degaline lekt.
Modeliuka

NNZ

saugukliu issidestymas pasavensi dazniausiai yra nuo vairo po kaire ranka ten tokia atsilenke dežutė, ją išimk ir ten bus surašyta
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Gintautaz

CitataNNZ parašė:
saugukliu issidestymas pasavensi dazniausiai yra nuo vairo po kaire ranka ten tokia atsilenke dežutė, ją išimk ir ten bus surašyta

o aš galvojau, kam ta atsilenkianti dėžutė, nebent degtukams pasidėti (kai pats nerūkau, tai nelabai aktualu).
Ačiū, Pažiūrėsiu.

PAPILDYTA:
Radau, perdegusios lempukes numerio apšvietimo.
Avensis, 2.0 D4D 81 kW, 2001, universalas