Šalta sunkiai arba nesiveda :-(

Pradėjo uogieninas, Vasaris 20, 2013, 11:13:31 AM

« ankstesnis - sekantis »

GALLANT

Na sakykim as tai elektra pats tvarkausi, vaziuokle irgi, dirzus keicia pazystamas variklistas, servizu bijau kaip velnias kryziaus :|

kalava

Citatauogieninas parašė:
Tai, kad įdomiausia tai ir yra, kad perkant (pirkau pernai vasara) nuvariau į  Kauno autotoja (net per pažįstamus rekomendavo serviso priėmėją, kuris "normaliai" pažiūrės), susimokėjau, sakau tikrinkit viską ką galit. Patikrino, sako viskas čia liuks, perdažytas vienas šonas, o daugiau viskas normaliai, pirk..... Šiaip tai jau buvo mintis parduoti ją, bet be reikalo DPF filtrą pašalinau, dabar jau tas 1000 lt nebegrįš...

Bet man vis tiek keista, negi visi forumiečiai patys auto taisosi ar kaip??? Nes pasamprotavimų daug, o meistro kontakto anei vieno.... Jei nenorit viešai skelbt, tai bent į asmeninę žinutę mestelkit.

as tvarkausi pas SAAB'eri (specializuojasi Saab'uose) Kestuti Kaune. "Griffinas" ar kazkaip ten servisas vadinasi, Asigalio 6 randasi.
Na, jisai elektroniniu diagnostiku nedaro, nes neturi tinkamo toyotoms (nezinau, OBD2 jungtis ta pati berods, softas gal netinka), bet pasidarius diagnostikas kad ir autotojoj, visa kita jau tvarkaus pas ta Kestuti - purkstuku keitimas, sankaba, dirzai, vaziuokle ir t.t.
Dar ne karto nepavede, ir kaina pasirode normali.

A, kontaktinis telefonas - +370 686 16643
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

uogieninas

Ačiū už kontaktus.
Akumuliatorius naujas, Varta, suka kaip žvėris.

O kokie atsiliepimai apie Autura?? http://www.autura.lt/lt/paslaugos

kalava

beje, del negendanciu Toyota'u - savaji sita avensi pirkau jauniausia is savo turetu toyotu, tik 3 metu senumo. bet prabegusia >=210 000 km (tikra rida), perkant rode 120 000 km :)
taigi, senesne 2002' Corolla Verso per beveik nieko remontuot nereikejo, su savo senute Carina II dieseliu 10 metu pravaziavau beveik vien su eksploatacinem sanaudom.
O vat sitai "tik" 3 metu masinai jau keiciau 2 purkstukus naujais (ir atrodo likusius 2 gali tekt keist), 2 kartus perrinko jau starteri, keiciau generatoriaus shkyva, svieziai dvimasi smagrati su sankaba pasikeiciau (pradejo smagratis sneket, tai ir sankama tuo paciu emimu pasikeiciau). kas dar... visokios smulkmenos dar...
hmmm, tai va. manau tiesiog susidevejo detales, kurioms jau laikas buvo, nes vis tik tikra rida >= 210 000 km. ir greiciausiai dar kas nors byres, nes naujesniu auto patvarumas akivaizdziai mazesnis...
taip kad, "mechta" yra mazai prabegusi toyota :)

P.s. sitas avensis buvo pirmas, kuri pilnai iskraciau autoservise pries pirkdamas. Prie nieko prikibt nebuvo, problemos pradevo lyst besinaudojant.

kalava

siaip dar dyzeliuose specializuotasi Dizrida, taikos prospekte.
ivairiu nuomoniu girdejau, bet teigiamu daugiau :)

good2go32

Identiska situacija ir su mano Toyota Avensis (2006m 10 men 2L Dyzelis) Rytais ar koki pusdieni pastovejus masina ne taip kurias kaip reikia. Pradziai pasukus rakteli  pradeda griebti, bet paskui viskas krenta ir starteris suka ant tusciu.Po  kokiu 5-7 sekundziu pradeda griebti ir uzsiveda.Turetu juk is kart , pasukai - pagriebe - uzsikure.
Nuvykau i Autotoja, tai ryte kure salta (buvau per nakty palikes), sako pas tave purkstukas 4-as blogus parametrus rodo. Nu pasikeiciau purkstuka, sena nuveziau i Dizrida, kad patikrintu , pasirodo geras buvo .100 Litu uz patikra , kur ne ten problema - kaip i sikna. Nekalbant kad nusipirkau extra purkstuka:) . Dizrida issitrauke savo kompus, pajunge, sako pas tave gali buti starteris. Tai dar 200 LT sumokejau uz starterio isemima ir idejima, plius atrestoravo senas detales.
Bet Problema nepasikeite! Rytais vel tenka zulint, kol uzvedu.
Tai tik noreciau pasakyti, kad sitie du servisai gal ir didziausi Kaune, bet kad sudarankiai tai faktas.
Beje Akumuliatorius pirktas naujas pries 5 menesius (tikrino su prietaisais - geras), zvakes keistos visos naujos (pries 2 menesius). tepalai ir filtrai keisti irgi pries 5 menesius.
Gal kas turi kokiu ideju , kas is tikruju yra masinai blogai, kad ji taip sunkiai kurias rytais. Buna tokiu dienu , kad ryte isejus ir is pirmo karto uzsiveda . bet labai retai. Ziema , kaip buvo -10 ir daugiau, tai niekada is pirmo kart neuzsivede, o kai apie nuli ir silciau, dar kartais pavyksta. Tai tiek !

Mirro

Citatagood2go32 parašė:
Identiska situacija ir su mano Toyota Avensis (2006m 10 men 2L Dyzelis) Rytais ar koki pusdieni pastovejus masina ne taip kurias kaip reikia. Pradziai pasukus rakteli  pradeda griebti, bet paskui viskas krenta ir starteris suka ant tusciu.Po  kokiu 5-7 sekundziu pradeda griebti ir uzsiveda.Turetu juk is kart , pasukai - pagriebe - uzsikure.
Nuvykau i Autotoja, tai ryte kure salta (buvau per nakty palikes), sako pas tave purkstukas 4-as blogus parametrus rodo. Nu pasikeiciau purkstuka, sena nuveziau i Dizrida, kad patikrintu , pasirodo geras buvo .100 Litu uz patikra , kur ne ten problema - kaip i sikna. Nekalbant kad nusipirkau extra purkstuka:) . Dizrida issitrauke savo kompus, pajunge, sako pas tave gali buti starteris. Tai dar 200 LT sumokejau uz starterio isemima ir idejima, plius atrestoravo senas detales.
Tai tik noreciau pasakyti, kad sitie du servisai gal ir didziausi Kaune, bet kad sudarankiai tai faktas.
Beje Akumuliatorius pirktas naujas pries 5 menesius (tikrino su prietaisais - geras), zvakes keistos visos naujos (pries 2 menesius). tepalai ir filtrai keisti irgi pries 5 menesius.
Gal kas turi kokiu ideju , kas is tikruju yra masinai blogai, kad ji taip sunkiai kurias rytais. Buna tokiu dienu , kad ryte isejus ir is pirmo karto uzsiveda . bet labai retai. Ziema , kaip buvo -10 ir daugiau, tai niekada is pirmo kart neuzsivede, o kai apie nuli ir silciau, dar kartais pavyksta. Tai tiek !

as pradeciau ieskoti problemos nuo pakaitinimo zvakiu :)

uogieninas

Citataas pradeciau ieskoti problemos nuo pakaitinimo zvakiu smiley
Man "patinka" kai žmonės "atidžiai" skaito prieš tai parašytus postus.:)
Taigi rašė, kad žvakės keistos (aš jas irgi keičiausi).
Šiaip aš žmonos mašinai taip ir neišsprendžiau problemos, nes kažkaip vis dar užsikuria, bet man įtikimiausi atrodo versija dėl kuro padavimo. Meistrai aiškina, kad siurblyje yra kažkokie vožtuvai, kurie susidėvi ir prasideda nuotykiai. 2 versija - gaudo orą padavimo sistemoje, nors šiuo atveju lyg turėtų būti pastoviai tas pats, o ne tai kuriasi tai ne.
O dėl autotojos kvalifikacijos tai pritariu, pinigai dideli, o meistrai, tai patylėsiu...

valdasantonis

Citatauogieninas parašė:
Citataas pradeciau ieskoti problemos nuo pakaitinimo zvakiu smiley
Man "patinka" kai žmonės "atidžiai" skaito prieš tai parašytus postus.:)
Taigi rašė, kad žvakės keistos (aš jas irgi keičiausi).
Šiaip aš žmonos mašinai taip ir neišsprendžiau problemos, nes kažkaip vis dar užsikuria, bet man įtikimiausi atrodo versija dėl kuro padavimo. Meistrai aiškina, kad siurblyje yra kažkokie vožtuvai, kurie susidėvi ir prasideda nuotykiai. 2 versija - gaudo orą padavimo sistemoje, nors šiuo atveju lyg turėtų būti pastoviai tas pats, o ne tai kuriasi tai ne.
O dėl autotojos kvalifikacijos tai pritariu, pinigai dideli, o meistrai, tai patylėsiu...
Lietuvoje galima nupirkti takių žvakių, kurių užtenka tik vienam pakaitinimui. O kurios laiko iki mėnesio, pilna visur.

egariukas1

Kai 10 laipsniu minuso zvakes reikalingos,nors ir su neveikenciom turi uzsivest,bet kada 0 laipsniu,zvakese bedu neieskokit.Mano manymu nesandari kuro sistema,seda kuras,traukia ora.Dek skaidria slangele pries siurbli,ir matysi,gal pasitvirtins,jei ne tai ir nuostolis nedidelis

RemigijusRemis

Citatagood2go32 parašė: