Galinio lango šildymas

Pradėjo Ralfas, Balandis 09, 2013, 07:13:20 AM

« ankstesnis - sekantis »

Ralfas

Tai va tokia bedele islindo, snd langai buvo velgi uzsale ir pastebejau jog pradejo nebesildyti dvi pacios virsutines galinio lango juosteles... Ar salinamas toks defektas kaip nors ar nelabai? Langas tamsintas nuo auto pirkimo, visa laika silde, vizualaus siulo nutrukimo tikrai nesimato...

perczik

Salinamas, bet jeigu langas tamsintas tai jau bus bedu. Kazkada ieskojau informacijos apie tai , tai Evalkas berods, uzsiima tvarkymu, bet savo masinai susitvarkiau pats, nupirkes Eolte medziaga, uzsitepiau ir viskas veikia dbr jau metus laiko, bet tai kad nebuvo pas mane tamsintas stiklas.

Ralfas

bet kaip galejo nutrukt jeigu jau N laiko jis tamsintas, o kad nesildo pastebejau tik snd, vadinasi ne taip senai ir pradejo nesildyt tos dvi juosteles... ir siaip nutrukimo tikrai nesimato bent jau ant tos dalies kuri matosi ant stiklo po apsyfkem neziurejau kas darosi...

Bemsas

Vizualiai gali nesimatyti. Tiesiog perdege ir viskas. Teks susitaikyti su tuom, nes ant tamsinto stiklo turbut niekas neapsiims daryti. :)

Ralfas

kad as mazai naudoju, o pries per 50000km nemanau, kad galejo ant tiek susinaudot, kad perdege arba jos itin nekokybiskos pas toyota...

Bemsas

Na priklauso kaip naudosi. yra tokiu zmoniu, kurie tik uzveda masina ir ijungia iskart sildyma. As pvz. per 2 metus tai naudojau gal 2 kartus, ir tik tam, kad veidrozdzius atsildyti :)

Ralfas

as per 6men gal tris kartus buvau ijunges ir tik tam, kad veidrodeliai nusiltu, o ne galinis stiklas :)

perczik

cia  yra toks savotiskas dalykas, mes kiek toyotu turejom tai vienai tik tvarkem ir tai seniai cia bu vo viskas, cia tiesiog is niekur nieko gali trukt sildant, butu netamsintas, butu galima sutwarkyt ;) o cia jau tada kai mazai naudojat , tai nemanau kad beda .

ketvirtasis

CitataRalfas parašė:
Tai va tokia bedele islindo, snd langai buvo velgi uzsale ir pastebejau jog pradejo nebesildyti dvi pacios virsutines galinio lango juosteles... Ar salinamas toks defektas kaip nors ar nelabai? Langas tamsintas nuo auto pirkimo, visa laika silde, vizualaus siulo nutrukimo tikrai nesimato...
Gal padės
http://www.rcl.lt/index.php?id=2&lang=lt&begin=0&acc=show&fid=877&pcode=ICKLS2&pmode=&frame=3

perczik

Padetu jei langas butu netamsintas.

jerrylt

Tamsintas - turit omenyje negamykliškai tamsintas, klijuojant plėvelę?

Ralfas

tamsintas man rodos plevele, jau is belgijos atvaziavo tamsinta...

jerrylt

Tai jei pas mane galinis langas tonuotas gamykloje, aptartos priemonės padėtų? Nešyla pusė galinio stiklo...

Bemsas

Citatajerrylt parašė:
Tai jei pas mane galinis langas tonuotas gamykloje, aptartos priemonės padėtų? Nešyla pusė galinio stiklo...

Jei pleveles ant stiklo nera, tai tikrai pades.

jerrylt

O kaip tos nutrūkusios vietos ieškoti, jei vizualiai nesimato. Eina patikrinti su kokiu testeriu ar ateina iki šildytuvo įtampa? Ar tų juostelių varžą?
Tiesa, o kiek saugiklių yra galinio stiklo šildymui?