Ar naujesnio Corola verso modelio detales tinka

Pradėjo Aurimassuper, Balandis 04, 2013, 11:47:48 AM

« ankstesnis - sekantis »

Aurimassuper

Sveiki, gal kas pasakys ar naujesnio modelio buferis (kartu su grotelėmis) ir to pačio modelio žibintai (priekiniai) tinka 2006m. Corolla verso.
Labai ačiū už pagalbą.

Bemsas

CitataAurimassuper parašė:
Sveiki, gal kas pasakys ar naujesnio modelio buferis (kartu su grotelėmis) ir to pačio modelio žibintai (priekiniai) tinka 2006m. Corolla verso.
Labai ačiū už pagalbą.

Viskas tinka. Priesrukiniu zibintu groteles nuo seno bamperio netinka.

Aurimassuper

Tai zodziu jei pirkciau lempas ir pilna buferi tada viskas gerai ir grazu.

Bemsas

Lempos skiriasi tik vidumi, o jei tiksliau posukio signalu. Naujesneje lempoje trikampis, o senesneje - apvalus.
O jei nori ir pilnai padaryti, tada dar pakeiti galinius zibintus su lemputemis (sena lempuciu plokstele netiks) ir bagazines dangcio juosta chromuota. Gausi Facelifta isoriskai.

Aurimassuper

Bemsas

Tai mano chromuota juosta gale yra.

Virs numerio ?

Aurimassuper

Bemsas

neeee...pas mane apačioje chromuota juosta.

Facelifte chromuota juosta eina virs numerio. O ta apatine tai klijuojama papildomai pagal nora.

arunaskeras

Citatabemsas parašė:
Lempos skiriasi tik vidumi, o jei tiksliau posukio signalu. Naujesneje lempoje trikampis, o senesneje - apvalus.
O jei nori ir pilnai padaryti, tada dar pakeiti galinius zibintus su lemputemis (sena lempuciu plokstele netiks) ir bagazines dangcio juosta chromuota. Gausi Facelifta isoriskai.
Dar buna lempos vidus tamsintas.
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

Bronza

Citataarunaskeras parašė:
 Dar buna lempos vidus tamsintas.
D-CAT'ams berods juodu fonu lempos ėjo.

Gmc

Dazniausiai D-cat, bet ne tik. O i senesne puikiai tinka naujesnes galines lempos :)

Bronza

dar uždėk chromuotą juostelę virš numerio... B)
o čia pas tave spoileriukas koks tai užlipdytas?
o lempos (tiek galinės, tiek priekinės) tamsiam forme gražiau atrodo, bet vien dėl grožio jas keisti - nu ranka nekyla nors tu ką... :)

Gmc

Nedesiu juosteles, nes man neatrodo butina ant tokios spalvos masinos :)
Taip, originalus spoileris virsuje, buvo kartu su masina.
As galines lempas tik del grozio keiciau, ilgai ieskojau tamsintu, nes man asmeniskai jos daugkart graziau atrodo nei paprastos... Priekiniu tamsintu ieskojau, bet neradau. Jei kada paklius po ranka, pasiziuresim, nes atrodo labai gerai :)

Bemsas

GMC, o kaip subarikas? Ar visgi sita pasiliksi ?

arunaskeras

Kaip skiriasi poziuris as pvz niekada nedeciau tamsintu lempu, bet gal del to kad mano masina sviesi, o ant tamsios cia  foto lygtai visai nieko.:)
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI