Bėdos su užkurimu.

Pradėjo Ticame, Kovas 28, 2009, 11:45:24 AM

« ankstesnis - sekantis »

Ticame

Sveiki, taigi situacija tokia. Automobilis Toyota corolla 1995 m. Joje yra magnetinis slapukas, kai raktelį palieku spinelėje ant "lock" automobilio nebeimanoma uzkurti,tenka stumti arba traukti (whew). Kuriant girdisi tik toks kaip trakstelėjimas garsas ir tiek. Gal kam yra teke susidurti? Ar del to kaltas slapukas? ir gal kas zinote kaip ji isimti? (needhelp)

mvideolt

Kas dėl slapuko, geriausia, kai išima tie meistrai, kurie įdėjo, o įdėjimo faktą dažniausiai firma pažymi lipdukais ant stiklo, durų... Jei kam vakarų regione reik su signalizacijom reikalų turėt, tai kreipkitės, vsiada padėsiu. Šiuo atveju, nelabai kvepia slapuko filiavimu, bet realiai jo tikrai 1995m mašinytei nereik. Išimk (galvoju) ir tada jau toliau ieškok bėdų, jei jų dar bus.

ToyotaClub

ar negaletu buti kontaktai spyneles sueja jau? bet del slapuku ir man atrodo kad jis cia ne prie ko mano vienoi masinoi buvo slapukas bet tokiu bedu nebuvo tik nepatogumas jei uzgezdavai tegdavo atsukti atgal lock (nepamenu tiksliai) ir vel kurti is naujo, nes kitaip masina nesikurdavo budavo kad net rakteli reik istraukti ir atgal ikisti.
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

mvideolt

Raktelis MB markės (kai kuriems) automobiliams ištraukiamas, BMW atsukamas.

ToyotaClub

Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

Ticame

Na reikės ateinančia savaite turbūt vežti pas meistrą kokį...nes jau įikirėjo..

mvideolt

CitataToyotaClub parašė:
Cia fiatas buvo:)

atsiprašau, man žinomų mašinų sąraše FIAT, LANCIA, ALFA keista, bet neegzistuoja.