Borto kompiuteris

Pradėjo MindeJ, Rugsėjis 30, 2010, 23:05:40 PM

« ankstesnis - sekantis »

MindeJ

Sveiki...

Sorry, jeigu tokia pacia tema sukuriau, bet kiek ieskojau tokios temos neradau. Norejau paklausti, kaip nustatyti borto kompe 2 rodmenys? Pvz.: dabar vienoj pusej rodo range, o kitoj navigacija? Kaip padaryti, kad range ir averange ar distance rodytu kartu?

Aciu uz atsakyma...

Henris

Pas mane bent jau yra knopke DISPLAY. Ja paspaudus pasirenki langeli kuri nori ir paskui tame langelyje spaudi reikiama knopke ka noretum kad rodytu: RANGE, AVARAGE ir t.t.
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

MindeJ

Henris

ka tik paasikinau kaip tai padaryt

MindeJ

Na, supratau apie ka tu kalbi. Ten lyg ir viskas aisku, bet pas mane db rodo va taip : http://img94.imageshack.us/i/pa010083.jpg/
o noriu padaryt, kad rodytu taip : http://stylingshoppen.dk/images/t25_bc.jpg
Ka reikia paspausti?

Henris

AAA blin pas tave navigacija. Neatkreipiau demesio, gal tada sukeist vietom negalima??..

DarekaZ

Kad nekurti naujos temos uzduosiu klausima cia pat susijusi ta pacia tema:

pas amne Toyota Avensis 2008m su navi, kaip nustatyti laikrodi? bandziau sapudyt, laikyt esanti prie laikrodzio mygtuka jokio efekto, kaip vis delto ji nustatyt?

NucLeo

o pas mane Avensis verso 2002 ir nerodo range is viso, arba is manes ieskotojas nekoks
Ne viskas kas ryte pakyla yra saule

gisas

tai tame mazame ekranelyje dar ir navigacija yra? :o gal kas gali imesti foto kaip atrodo ijungta( pats zemelapis) kaip suprantu ji yra nepalvota. taip iseina kad avensije buvo 3 rusiu navigacijos:o
Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D

DarekaZ

Jei manęs klausi, tai mazam ekraneli prie spidometro yra tik laikrodis ir jo nemoku nustatyti. Navi pas mane ten kur radija, tas modelis kur su touch screenu eina

gisas

bandau isiaiskinti. radau tokius variantus.

tokia

ir kaip supratau cia ta, kuria jus vadinate mazaja ar klystu?

nejau visi sie variantai buvo dedami vienu metu :o
Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D

Memelis

Pirmas ir trecias variantas persidengia, t. y. galejo eit lygegreciai, o 2 - as variantas naujausias ir jis daugeliui Toyotu bendras: Rav 4, Avensis, Corolla ir t. t. Kazkada turejau planu isidet, bet sunkmetis nuleido ant zemes... B) Va apie toki svajojau http://jpg.lt/65-4x45w-2din-gps-toyota-rav4-corolla-2004-2006-can-bus
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

GALLANT

Kazin tik kokia sito mago skambejimo kokybe.....
Esu ne karta susidures su tokiais atvejais, kai zmones susideda tas AEG, BOSH mages su DVD ir poto klausia kodel negroja, jug mage nauja......

bioparo

sveiki, cia gal prie tos pacios temos paklausiu, del AVERAGE kaip ji nunulinti?viskas nusinulina palaikius ilgiau jungtukus, taciau AVERAGE nenusinulina :/

vitiok

Citatabioparo parašė:
sveiki, cia gal prie tos pacios temos paklausiu, del AVERAGE kaip ji nunulinti?viskas nusinulina palaikius ilgiau jungtukus, taciau AVERAGE nenusinulina :/
neeina vidurkio nunulint :( kompas pats perskaiciuoja ji ir ne visada teisingai