Angliskos sedynes ir airbagai?

Pradėjo nolimits, Balandis 28, 2013, 16:43:08 PM

« ankstesnis - sekantis »

nolimits

Sveiki. Nesenai isigijau Toyota Avensis ir tik dabar pastebejau kad i ji idetos turbut angliskos priekines sedynes nes aukscio reguliatorius yra pas keleivi, o pas vairuotoja nera. Kokios pasekmes man del to gresia? Ir dar pastebejau kad ijungus degima neuzsidega airbagu lempute. Ar cia gali but susije dalykai?

egariukas1

arytis

Dar gali būti, kad ne sėdynės angliškos įdėtos, o tik sėdynės angliškos likusios, bet tą lengva patikrinti.

nolimits

nu bet jeigu sedynes angliskos likusio tai buciau uzkliuves regitroj kad angla perdaryta registruoju. auto buvo su vokiskais dokumentais ir nuo iskaitos nuimta irgi vokietijoj.

nolimits

mintis tame kad as tikrai ziurejau ir rinkausi ilgai ir sita tikrinau servise (ne firminiam) ir technikine praejo is pirmo kart, siaip joikiu problemu nebuvo ir man tas sedynes aukstis buvo devintoj vietoj bet kada jau veliau sugalvojau pasiderint sedyne pagal save pamaciau kad ji nesikelia. tada pradejau ieskot kokios pasekmes gali del tu sedyniu but ir pastebejau kad ijungus degima neuzsidega airbagu lempute. tada dar labiau kritau i panika. nu zodziu...

katana7

Tokį auto reikia tikrinti firminiame servize, o dėl airbag lemputės, gali būti, kad nėra oro pagalvių išvis.

nolimits

as suprantu kad gali ju ten ir nebut, bet suzinot as jos ten yra ar ne tai ar uztenka paprastai prie kompo pasijungt ir diagnostika padaryt ar cia tik kokioj tokviloj gali pasakyt?

arytis

Reiškia sėdynės keistos dėl pagalvių.
Patikrinti gali pabandyti vizualiai. Išsiimk bardačioką ir iš apačios pažiūrėk ar yra.
Taip pat galima pažiūrėt ar užuolaidos yra. Reikia tik stoikės apdailą nuimti.

Bemsas

Kompa pajungsi ir pamatysi, kas yra su airbagais. Jei airbag lempute nedega net, tai ir nebus ju tikrai. Seip nuo kovo 1d apziuroje jau ziuri AIRBAG lempute. Jei nedega - apziuros nepraeisi.

nolimits

tai kad jau praejau technikine ir nesu isitikines ar ten kazkas i ja ziurejo. o siaip issiemiau bardacioka ir bent jau keleivio pusej tai pagalve yra

ketvirtasis

Tą mašiną tvarkė nemokšos, šiaip elementarus auto-elektrikas žino ką reikia daryti jei nėra airbagų. Kodėl jis to nepadarė - klausimas, gal tą lemputę belupdamas dar ko nepridirbo? Nes imituoti airbagų "buvimą" labai lengva, kur kas lengviau nei imt lauk tą lemputę. Tikrink savo mašiniuką tik atstovybėje, su rimtu toyotiniu kompiuteriu (bent man taip tikrino). Bet pas juos saugos pagalvių nepirk (kaina - kosmosas) , šrotuose kai imsi žiūrėk, kad būtų su pajungimo fiškėm. Diržus tikrinti gali vizualiai, ten tokia plona plėvelė. Kai diržo pistonas iššauna toji geltona plėvelė atsiplėšoja - lengvai matosi.
Jei reikės sėdynių saugos pagalvių kreipkis turiu dvi.
Vairo SRS tikrink nuėmęs, matosi labai lengvai (kryžminis atsuktuvas). Kojų pagalvė irgi matosi, stoikių SRS-us žiūrėk, nuėmęs priekines plastmasines apdailas.

Bemsas

Jei keleivio airbag kapsule yra, tai dar nereiskia, kad jinai nesovusi :) Betkoks elektrikas padarytu lemputes emulacija. O cia matosi tvarke kad tik pigiau ir greiciau. Nera ka cia spelioti, reikia kompa jungti ir paziureti kas ir kaip.

Salonas kartais ne odinis ?

Bemsas

Tiesiog odini salona i masina imeta tam, kad lengviau parduoti ja butu. Nes daug zmoniu perka masina pamete tik odini salona, o visa kita jau neidomu :D

nolimits

Nu man taip nebuvo nes man odinis salonas daugiau trukumas nei privalumas